Placeholder

ΜΑΘΗΤΕΣ

Υπουργός: Μόνο εάν κάποιοι μαθητές τυχόν εμφανίσουν κάποιο ανησυχητικό σύμπτωμα θα γίνουν όσα προβλέπονται από το Υπ. Υγείας

Δημοσίευση: 24/02/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

«Δεν υπάρχει λόγος ή πιθανότητα να τεθούν τα παιδιά σε καραντίνα” δήλωσε σήμερα η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, σχετικά με τους μαθητές που επιστρέφουν από την Ιταλία και το ξεκαθάρισε:

  • Τα παιδιά θα επιστρέψουν κανονικά στις δραστηριότητες τους και μόνο εάν κάποια τυχόν εμφανίσουν κάποιο ανησυχητικό σύμπτωμα θα γίνουν όσα προβλέπονται από το Υπ. Υγείας»
  •  Δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση ότι κάποιο από τα παιδιά, τα οποία άλλωστε δεν έχουν πάει σε κάποια από τις περιοχές που βρίσκονται σε καραντίνα , έχει κάποιο σύμπτωμα.

Σχόλια (20)

 
Μαρία
26 Φεβ 2020 15:51

Έγκλημα από την υπ.Παιδείας Ας επέμβει το υπ.Υγείας δε μπορεί τέτοιες αποφάσεις να λαμβάνονται από μη ειδικούς. Προβλέπω παραίτηση της υπουργού λόγω του ότι όλα έχουν καταγραφεί εδώ. Θεσσαλονίκη επέστρεψαν μαθητές και καθηγητές από Μιλάνο και αύριο θα πάνε σχολείο? S O S

 
DrJudge
25 Φεβ 2020 23:32

Π.Ο.Ν.Ε.= Πράξη Οφειλόμενης Νόμιμης Ενέργειας
Αγαπητή κ. Υπουργέ,
από ιατρικά θέματα ΔΕ φαίνεται να γνωρίζετε. Από νομικά θέματα όμως, ως νομικός, θα έπρεπε να γνωρίζετε...
Τι θα συμβεί κ. Υπουργέ μου, αν παραλείπετε/παραλείψετε να προβείτε στις νόμιμες ενέργειές σας και δεν προφυλάξετε τον συνολικό πληθυσμό από πιθανή μόλυνση από τον κορονοϊό;
Τι είπατε; Είστε και απόφοιτος του Harvard;

 
Γεωργία
25 Φεβ 2020 20:58

Στην Αγγλία πάντως, σύμφωνα με το SKY NEWS, ζητήθηκε κατ'οίκον περιορισμός σε μαθητές που γύρισαν την προηγούμενη εβδομάδα από εκδρομή στην Ιταλία και μάλιστα 2 σχολεία έκλεισαν προληπτικά για λίγες μέρες. Αναφέρεται επίσης ότι κάποιοι από τους μαθητές εμφάνισαν πυρετό τώρα. Αλλά η κα Κεραμέως ξέρει πάντα καλύτερα, οι άλλοι είναι οι υπερβολικοί.

 
ΓΙΩΡΓΟΣ
25 Φεβ 2020 13:47

Επιπόλαια Υουργός, επιπόλαια Κυβέρνηση!Δυστυχώς για όλουςμας!

 
Λάθος...
25 Φεβ 2020 12:26

Στην Ιταλία σήμερα εμφάνισαν τον ιό και άλλοι πολίτες, της Φλωρεντίας και της Σικελίας. Είναι τραγικό η υπουργός παιδείας της Ελλάδας να εμφανίζει αυτή την επιπολαιότητα και στο θέμα τις υγείας. Δεν είναι το πεδίο της! Πραγματικά θλιβερό... Οι διδακτικές ώρες δεν κινδυνεύουν να χαθούν από καραντίνα αλλά από λανθασμένες αποφάσεις και χειρισμούς.

 
ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ
24 Φεβ 2020 20:43

Άμα αρρωστήσουν οι μαθητές θα επιληφθεί το παιδείας κι άμα ξεπαστρεφτούν και καμπόσοι εκπαιδευτικοί, να γλυτώσουν και από τα έξοδα των συντάξεών τους. Ο Θεός να μας φυλάει από τους αποφοίτους του Harvard.

 
πυρ, γυνή και κορονοϊός
24 Φεβ 2020 20:39

Θα θυμόμαστε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γαβρόγλου και θα καπνίζει η μύτη μας.
ΝΔ και Κεραμέως, αξιολόγηση και κορονοϊός και τα τρία κακά της μοίρας μας.

 
κορωνοϊός ο αξιολογητής
24 Φεβ 2020 20:36

Η αξιολόγηση έρχεται μαζί με τον κορωνοϊό και θα ξεκάνει όλους τους άχρηστους. Τι καραντίνα και κουραφέξαλα.

 
ΕΛΕΟΣ!!!!
24 Φεβ 2020 20:09

Η εν λόγω "Υπουργός" από ό,τι φαίνεται διδάχθηκε στο Harvard ότι «Κάλλιον του προλαµβάνειν το θεραπεύειν ».

 
το Υπουργείο στην υποδοχή
24 Φεβ 2020 19:13

κίνηση ευθύνης θα ήταν η υποδοχή των μαθητών από την ίδια την Υπουργό, τι υπάρχει πρόβλημα??

 
Εκπαιδευτικος
24 Φεβ 2020 19:04

Πρώτα απ’ όλα η καραντίνα δεν υπήρξε ποτέ 14 ημέρες πάντα ήταν 40 ημέρες απο κτήσεως κόσμου, για να μπορέσει να καλυφθεί κάθε κρούσμα και να αντιμετωπιστεί από την πανώλη , από την φυματίωση κλπ και 2ον γιατί πρέπει να εξαιρεθούν οι μαθητές που πήγαν εκδρομη στην Ιταλία από την καραντίνα, πρέπει δηλαδή να περιμένουμε να νοσήσουν να έχουνε κολλήσει άλλους γιατί ακόμα και οι ίδιοι επιστήμονες δεν γνωρίζουν για πόσο χρόνο κ πως το στέλεχος του ιού μεταδίδεται μπορεί να μεταδίδεται ακόμα και κατά τη θεραπεία, μα δε ντρεπόμαστε λιγάκι τόση ανευθυνότητα πια σε κατι τοςο σοβαρό ;

 
τσουρουφλισμένοι ........με κορώνα
24 Φεβ 2020 18:15

Κυρία Κεραμέως έχεις ελέγξει τους δημάρχους αν έχουν αποδώσει τα χρήματα οι σχολικές επιτροπές τους στα σχολεία, για να αγοραστούν τα απαραίτητα;

Πώς βγαίνεις και μιλάς;;;
Ή θα το ρίξουμε στην αυτο προστασία, με σκόρδα και σκορδαλιά ενόψει και της σαρακοστής;;
Ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί αν περιμένουμε από σένα κ α ή κ α μ ε....

 
ph
24 Φεβ 2020 18:06

Αν όμως εμφανίσουν μετά από μία εβδομάδα, η μετάδοση θα φτάσει παντού.
Τι κάνουμε? Θα πρέπει να πάνε φυλακή? ή όχι?

 
πόντια πιλάτα σε πιλάτες
24 Φεβ 2020 18:01

Μη μασάς υπουργέσα μου. Νίψε τα υπουργικά χέρια σου.
Άσε τον κορονοϊό κορανοϊό ή όπως αλλιώς τον λένε, να ετοιμάσει το έδαφος για την αξιολόγηση κεραμέως. Ο φόβος φυλάει τα έρημα.
Αν και όταν αρρωστήσουν θα δούμε, ας αυτοαξιολογηθούν μετά μόνοι τους, να δούμε τι την ήθελαν την εκδρομή στην Ιταλία, αμ πως.

 
Alex
24 Φεβ 2020 17:44

Λάθος με τέτοια μέτρα αν τύχει η στραβή δεν θα ξέρουμε από που μας ήρθε

 
σκληροτράχηλη και μνημονιακή
24 Φεβ 2020 17:32

Τόση σκληρότητα, μόνο από μνημονιακούς υπουργούς παιδείας.

 
απαράδεκτη
24 Φεβ 2020 17:30

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ
Η πιο απίθανη υπουργός παιδείας που γνωρίσαμε ποτέ, αφού θέτει αβασάνιστα σε κίνδυνο τόσες ζωές παιδιών, δηλαδή των συμμαθητών όσων εν δυνάμει έχουν τεθεί υπό την απειλή με μόλυνση από τον ιό.
Όμως η αυστηρότητά της αυτή, προφανώς για να μη δημιουργηθεί πανικός, μπορεί να γίνει και το βατερλό της.
ΠΡΟΣΕΞΕ μήπως εξελιχθείς σε νέα Διαμαντοπούλου κυρία Κεραμέως, που θα σε κυνηγάει και το ανάθεμα των γονέων, αυτή τη φορά.

 
dv???
24 Φεβ 2020 17:02

Μα εάν κάποιος εμφανίσει σύμπτωμα θα είναι ήδη αργά γιατί το σύμπτωμα κάνει 14 μέρες (τουλάχιστον) να εμφανιστεί. Γιαυτό μπαίνουν σε καραντίνα 14 μέρες.

 
Νάντια
24 Φεβ 2020 16:54

Στην Ιταλία τα έχουν χάσει με τη τόσο γρήγορη διασπορά και το πώς έγινε και λέτε ότι δεν πήγαν στις περιοχές τον κρουσμάτων,ο ιός μεταδίδεται και από ασυμπτωματικούς και δεν μπορείτε ούτε να συστήσετε περιορισμό στα σπίτια...Μιλάμε για σχολεία και για παιδιά.

 
Γιώργος
24 Φεβ 2020 15:00

Λάθος, τραγικό λάθος...

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ