Τα ΜΑΤ μπήκαν ξανά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

25/02/2020

Άκουσε το άρθρο

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε σήμερα ο χώρος έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,όταν ομάδα κουκουλοφόρων έστησεοδοφράγματα. Ακολούθησε επέμβαση των ανδρων των ΜΑΤ οι οποίοι στη συνέχεια  μπήκαν μέσα στο Πανεπιστήμιο κι έκαναν προσαγωγές πέντε ατόμων.


 

Σχόλια (6)

@ΓΣ
|

Πόσο χρόνο ζωής δίνετε στα μηχανήματα ανάγνωσης κάρτας (ρωτάω από πείρα).

ΓΣ
|

Η λύση είναι απλή - την κάνουν όλες οι άλλες χώρες της Δύσης. Πρόσβαση με μαγνητική κάρτα, κάμερες παντού μέσα και γύρω, και όποιος θέλει να παρανομεί αντιμετωπίζει τα περαιτέρω. Αλλά εδώ "είμαστε αλλιώς"...

εκπαιδευτικός
|

να μπαίνουν μόνο με πανελλήνιες εξετάσεις, οι άλλοι διαβάζουν χρόνια για να μπουν

Ελλάδα 21ος αιώνας
|

Δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 21ου αιώνα
1) 40-50 ΟΡΚ να κλείνουν την είσοδο σε μια σχολή και έναν κεντρικό δρόμο με το έτσι θέλω και μπορώ και γουστάρω
2) Η αστυνομία να πετάει δακρυγόνα όταν ξέρει ότι μέσα είναι φοιτητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό
3) Η πρυτανεία να είναι εξαφανισμένοι όταν το ισόγειο και ο πρώτος μυρίζουν δακρυγόνα και για να μην θέλει να πάρει το κόστος (πολιτικό?) να κλείσει τη σχολή αλλά να πετάει το μπαλάκι στους καθηγητές να διώξουν αυτοί τους φοιτητές.
4) Να κλείνουν όλες τις εισόδους της σχολής και να αφήνουν ανοικτή μόνο μια, στην οποία άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν έλεγχο όχι φυσικά σε ύποπτα άτομα με τα μαύρα αλλά σε φοβισμένους φοιτητές που έβγαιναν για να αποφύγουν τα δακρυγόνα

Περιμένετε
|

να τοποθετηθεί ο Φίλης πριν βγάλετε συμπεράσματα...

ΜΙΚ
|

Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος... Να... Εκεί που περνούσαν απέξω, είπαν να μπουν μέσα να δουν τι γίνεται...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ