Συστάσεις υπ. Παιδείας προς εκπαιδευτικούς

26/03/2020

Άκουσε το άρθρο

Για λόγους ασφαλείας, συνιστάται το πρόγραμμα διδασκαλίας και οι σύνδεσμοι να μην κοινοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά να ανταλλάσσονται μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή chat.

Την παραπάνω σύσταση κάνει το υπουργείο Παιδείας  προς τους εκπαιδευτικούς, σχετικά με την εξ αποστάσεως διδασκαλία

Σχόλια (4)

απορία
|

το chat δεν είναι μέσω κοινωνικής δικτύωσης;

Ξένια
|

και στην πλατφόρμα eclass;

ΝΤΕΠΗ ΟΡΦΑΝ.
|

Αυτό θα ήταν λογικό, ΑΝ το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και η πλατφόρμα του δούλευε κανονικά!!!!
Δυστυχώς, τόσο οι καθηγητές, όσο και οι μαθητές αφιερώνουμε ατελείωτες ώρες, μόνο και μόνο για να συνδεθούμε και όταν αυτό τελικά πραγματοποιείται, σε ελάχιστα λεπτά, το σύστημα μας πετάει έξω!!!!
Παρόλο που έχω ήδη αναρτήσει υλικό στο e-class, ουσιαστικά μαθήματα κάνω από το facebook και το messenger: προσιτό σε σχεδόν όλους, άμεση ανταπόκριση, γρήγορη χρήση και ΟΛΟΙ οι μαθητές μου είναι ικανοποιημένοι!!!!
Ωραία η θεωρία, αλλά ας δώσουμε έμφαση στην πράξη!!!

εκπ/κός
|

ΠΡΩΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ