Placeholder

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Ν. Κεραμέως: Δύο μήνες μαθημάτων ακόμη, εάν τα σχολεία ανοίξουν τον Μάιο

Στόχος οι Πανελλαδικές να ξεκινήσουν τουλάχιστον 15 Ιουλίου για να αποφευχθεί ο Σεπτέμβριος
Δημοσίευση: 04/04/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

"Αν τα σχολεία ανοίξουν Μάιο (σ.σ. αρχές Μαΐου) πιθανόν να έχουμε άλλους δύο μήνες μαθημάτων".

Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

Οσον αφορά τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η υπουργός Παιδείας,τόνισε: "Πέραν από τον Ιούλιο θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Γι αυτό έχουμε μιλήσει για Ιούνιο και στη χειρότερη το πρώτο 15νθήμερο Ιουλίου για την έναρξη Πανελλαδικών".

Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, στόχος είναι να διεξαχθούν οι Πανελλήνιες «Ιούνιο ή Ιούλιο, όσο πιο κοντά στην προβλεπόμενη ημερομηνία. Γι’ αυτό ‘’τρέχουν’’ οι δηλώσεις και οι διαδικασίες, όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή».

Παράλληλα, χαρακτήρισε απευκταίο το σενάριο διεξαγωγής των εξετάσεων τον Σεπτέμβριο, γιατί εκτός των άλλων « επιμηκύνει και την αναστάτωση στους μαθητές».

«Περιμένουμε τις οδηγίες των ειδικών για το πότε μπορούμε να ανακοινώσουμε ημερομηνία των εξετάσεων» τόνισε, ενώ συσχέτισε την ύλη με το πότε θα ανοίξουν ξανά τα σχολεία.

«Μέχρι στιγμής υπάρχει το ενδεχόμενο παράτασης της αναστολής των σχολείων μετά το Πάσχα. Αν για παράδειγμα ανοίξουν αρχές Μαϊού, θα υπάρχουν δύο μήνες μαθημάτων» υπογράμμισε σχετικά με τη διδακτέα ύλη.

Επιπλέον, η κ. Κεραμέως αναφέρθηκε στα της τηλε-εκπαίδευσης.

Έκανε λόγο πως το υπουργείο βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους παρόχους διαδικτύου προκειμένου «να στηρίξουν την προσπάθεια της τηλε-εκπαίδευσης».

Επιπλέον προανήγγειλε διαμοιρασμό tablet στους μαθητές που έχουν ανάγκη, αλλά και δυνατότητα «να συνδεθεί κάποιος στη σύγχρονη πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης με αστική χρέωση μέσω σταθερού τηλεφώνου εάν δεν έχει ίντερνετ».

«Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε σε όλους πρόσβαση στην εκπαίδευση» κατέληξε η υπουργός.

Σχόλια (44)

 
Τονια
04 Απρ 2020 13:27

Μπράβο ! Είστε αξιέπαινη γιατί διαχειριστήκαμε όλο αυτό με γρήγορα αντανακλαστικά .

 
Εύλογες απορίες και μία πρόταση
04 Απρ 2020 13:31

Υπάρχει απαγόρευση κάθε δραστηριότητας ως τα τέλη Απριλίου και 15 μέρες μετά θα μαζευτούν 30 άτομα σε 15 τετραγωνικά για ενάμιση μήνα; Ό, τι κερδίσαμε, θα χαθεί. Γίνεται λόγος για παράταση των μαθημάτων. Οι μαθητές της Γ' Λυκείου συνηθίζουν τον τελευταίο ΜΗΝΑ του σχολικού έτους να "ασθενούν", πρακτικώς να απουσιάζουν από το σχολείο, για να διαβάσουν. Θα πάρει παράταση το σχολικό έτος, για να συμπληρωθεί τυπικά ο χρόνος διδασκαλίας ειδικά της Γ' Λυκείου; Ταπεινή μου άποψη: α) Εξεταστέα ύλη ό, τι διδάχτηκαν οι μαθητές ως τα τέλη Φεβρουαρίου (μια χαρά διαβαθμισμένα θέματα μπορούν να δοθούν και αξιοπρεπέστατα να διεξαχθούν οι εξετάσεις). β) Α-Β προαγωγή με τον βαθμό των τετραμήνων. Το πρότεινε και η ΟΛΜΕ. γ) Πανελλήνιες αρχές Ιουνίου (όπως τα τελευταία τρία χρόνια δηλαδή), με άλλα λόγια σχεδόν μόλις ανοίξουν τα σχολεία. Με ΠΟΛΛΑ εξεταστικά κέντρα. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Σεπτέμβρη και ΠΟΛΛΑ βαθμολογικά, για να διορθωθούν τα γραπτά, το οποίο είναι το άλλο μεγάλο αγκάθι. Μέχρι τώρα σε μία αίθουσα βαθμολογικού διορθώνουν 10-15 άτομα. Φέτος αυτό δεν μπορεί να γίνει. Για να καλυφθεί ο χρόνος που χάθηκε για τα παιδιά που δεν αποφοιτούν φέτος, ας ξεκινήσει η επόμενη σχολική χρονιά τέλη Αυγούστου και τα μαθήματα 1 Σεπτεμβρίου. Αν όλα πηγαίνουν καλά. Και ας γίνει κατάλληλος προγραμματισμός, ώστε, αν την επόμενη χρονιά κατά διαστήματα πρέπει να διακόπτεται η δια ζώσης διδασκαλία, να είναι προετοιμασμένη κάθε ελληνική οικογένεια (τάμπλετ, σύνδεση), ώστε την επόμενη μέρα το μάθημα να γίνεται 8-2 από το σπίτι με σύγχρονη τηλεκπαίδευση κανονικά και με παρουσίες. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

 
Πολύ σημαντικό...
04 Απρ 2020 13:44

Nα πιέσετε τις εταιρείες τηλεφωνίας να αυξήσουν και την ταχύτητα πρόσβασης στους εκπαιδευτικούς. Να ζητήσει το Υπουργείο τα σταθερά τηλέφωνα των καθηγητών που κάνουν σύγχρονες τηλεδιασκέψεις με τους μαθητές τους και να τα διαβιβάσει στις εταιρείες παροχής πρόσβασης στο διαδίκτυο (Wind, Vodafone,Cosmote) με την παράκληση για δωρεάν αναβάθμιση της ταχύτητάς τους λόγων εκτάκτων συνθηκών, απλά πράγματα ουσίας. Τι να κάνεις ένα έξτρα tablet, ή υπολογιστή στο σπίτι όταν η ταχύτητα πρόσβασής σου στο διαδίκτυο είναι 4 - 8 Μbps ; Δώρον...άδωρον.

 
Ακης
04 Απρ 2020 13:51

Σήμερα θα ανακοινωθούν νεα πιο αυστηρά μέτρα για την κυκλοφορία των πολιτών. Η άρση τους θα είναι αντίστροφη και τα σχόλια θα ανοίξουν τελευταία. Υπομονή και όχι άσκοπες συνεντεύξεις γιατί το Υπ. Υγείας έχει τον πρώτο λόγο αυτές τις δύσκολες ώρες.

 
@Τονια
04 Απρ 2020 14:19

Με ταχύτητα ΠΣΔ συγκεκριμένα.

 
Ανήσυχος εκπαιδευτικός
04 Απρ 2020 14:48

Δεν μπορεί, κάτι συμβαίνει εκεί στο υπουργείο και βάλθηκαν να ξεφουρνίζουν καθημερινά και μια καινούργια ιδέα (με την αγγλική προφορά της λέξης...)! Είναι δυνατόν να ακούμε τόσο εξωφρενικά και απολύτως ανεδαφικά πράγματα για δυο μήνες μαθημάτων; Ακόμη και την πανδημία να μην είχαμε, δυο μήνες καθαροί για μαθήματα δεν είχαν απομείνει μετά τις 10 Μαρτίου! Πόσο μάλλον τώρα που πριν από τα μέσα Μαΐου δεν υπάρχει πιθανότητα να λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία. Πρόκειται για παράκρουση τελικά κι εμείς καθόμαστε και λέμε να περικόψουν την ύλη και άλλα φαιδρά! Τι να πει κανείς πια;

 
Κωνσταντίνος
04 Απρ 2020 15:02

Τα σχολεία δεν θα ξανανοίξουν... φτάνει πια με τις υποθέσεις κλπ κλπ.
Ναι στην αρχή δεν γνωρίζατε τώρα ξέρετε. Μην λέτε λοιπόν τα ίδια και τα ίδια.
Εδώ δεν άνοιξαν στην Κίνα...
Εστιάσετε στις πανελλαδικές και πάμε παρακάτω

 
Σπάρτακος
04 Απρ 2020 16:18

Απίστευτο με πόση προχειρότητα αντιμετωπίζει το θέμα των πανελλαδικών το υπουργείο! Κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνει κάποιος ή κάποια και κάνει ανακοινώσεις χωρίς να έχει τίποτα χειροπιαστό από το υπουργείο υγείας για την εξέλιξη της ασθένειας! Γιατί δεν ανακοινώνουν κάτι σίγουρο? Ή εν πάση περιπτώσει γιατί δεν περιμένουν την καθοδήγηση από Τσιόδρα και λοιπούς και μετά να αποφασίσουν τι θα πουν?

 
Μυρσίνη
04 Απρ 2020 16:53

Αν πραγματικά επιδιώκεται η ψυχολογική στήριξη των μαθητών, αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορεί να γίνει είναι η μείωση της ύλης με βάση τα δεδομένα.
Για το πότε θα γίνουν ας μη τα αγχώνουμε. Κανείς δεν ξέρει. ..
Και οι συνεχείς ανακοινώσεις είναι ψυχοφθόρες...
Τώρα το αν και πότε θα δοθούν tablet και πώς θα χρησιμοποιηθούν .... μάλλον. ..αργεί.

 
sevasti sinopoulou
04 Απρ 2020 17:09

ιουλιο εξετασεις? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ? ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ!!! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΥΛΗΣ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!!!ΕΛΕΟΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ!!!

 
Qwerty
04 Απρ 2020 18:20

Φθάνει πια με τις Πανελλήνιες!!!
Ας γίνουν το Σεπτέμβρη, αν όλα πάνε καλά. ΑΥΤΟ είναι το καλό σενάριο. Γιατί αν δεν είναι δυνατόν να γίνουν ούτε Σεπτέμβριο, τότε το τελευταίο που θα απασχολεί κοινωνία και κράτος είναι οι Πανελλήνιες, μπροστά στον Αρμαγεδώνα που θα έχει συμβεί. Εξετάσεις 1 με 7 Σεπτεμβρίου, διόρθωση ως τα τέλη Σεπτέμβρη μαζί με αυτή των ειδικών μαθημάτων. Πιο πολλά βαθμολογικά κέντρα. Ειδικά μαθήματα, αγωνίσματα, στρατιωτικές ως τις 10 Οκτωβρίου. 3 μέρες για δήλωση και τέλος. Τα αποτελέσματα μπορούν να βγούνε αμέσως. Άλλο αν τα καθυστερούν 2 μήνες για ...τουριστικούς, οικονομικούς και άλλους λόγους. Ακολουθούν εγγραφές ως τις 20 Οκτώβρη και άμεση έναρξη μαθημάτων. Μια χαρά προλαβαίνουν να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια από τις 20 Οκτωβρίου και μετά. Αν γίνει και απαγόρευση με ΠΝΠ των καταλήψεων, τελικά στο εξάμηνο θα γίνουν πολύ περισσότερα μαθήματα.

 
φτάσαμε ιούλιο
04 Απρ 2020 18:24

αστειότητες ! τώρα να πει ότι οι εξετάσεις θα γίνουν 20 αυγούστου, όπως γράφουν πολλοί. τα επιχειρήματα γράφτηκαν παραπάνω από τον "εύλογες απορίες" με αλλαγή στις πανελλήνιες και προσθήκη μικρών γκρουπ των μαθητών πανελληνίων σε ύλη λίγο περισσότερη από του τελευταίου σχολείου, η ανακοίνωση όμως πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ, τι ιούλιο λέει τώρα με όλα τα σχολεία ανοιχτά και παρατάσεις; ας ξεκινήσει η νέα χρονιά από 1/9. δεν έχασε η βενετιά βελόνι, η χρονιά χάθηκε , το κατάλαβαν;;;;;

 
Υπερβολές Ανοικτά Σχολεία
04 Απρ 2020 19:10

Τον Μάιο πρέπει να ανοίξουν πάλι τα σχολεία, και για τους τελειόφοιτους οι εξετάσεις μπορούν να προγραμματιστούν τέλος Ιουνίου με περικοπή του 15% της ύλης. Δεν πρέπει να διαλυθεί το εκπαιδευτικό σύστημα επειδή θα έχει επικρατήσει ο παράλογος πανικός της μακροχρόνιας αυστηρής καραντίνας.

 
Εκπαιδευτικός
04 Απρ 2020 20:22

Γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ΔΕΝ μπορούν να γίνουν εξετάσεις φέτος;

 
peter
04 Απρ 2020 20:27

Έχει καταντήσει γελοίο να γίνονται κάθε μέρα δηλώσεις χωρίς να λένε κάτι συγκεκριμένο. Τόση ανευθυνότητα πια!!!!!
Ορίστε ύλη και ημερομηνία ή μη λέτε τίποτα.

 
Γ.Π.
04 Απρ 2020 21:27

Επιτέλους μια υπουργός που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Κάθε μέρα μας δίνει και ένα ψήγμα από τη σοφή σκέψη της. Έχω ανατριχιάσει πραγματικά από μέγεθος της ευφυϊας και του προγραμματισμού της. Στην αρχή έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος να κλείσουν τα σχολεία. Αφού έκλεισαν έπιασε στασίδι στον γιώργη τον αυτιά ότι θα ανοίξουν μετά το πάσχα. Τώρα πάμε για μέσα ιούλη τις εξετάσεις. Πείτε μου. Πότε είχαμε καλύτερο υπουργό από αυτή; Κάθε μέρα δίνει μάχη για να πιάσει το -όφωνο και να μας δώσει τα φώτα της. Πείτε μου σας παρακαλώ.

 
εκπ/κός
04 Απρ 2020 23:19

Μου φαίνεται οτι βολεύονται κάποιοι απο το κλεισιμο των σχολειων (ωράριο,εφημερία κλπ) και κανουν πως φοβούνται και λενε ότι δεν πρέπει να ανοίξουν.Κανονίστε να παμε στο ΑΤΜ καμια μέρα και να μας γράψει : Πηγαίνετε σπιτι και μονο σπιτι . Οι απολυσεις γινονται σωρηδον ,αλλο αν δεν δημοσιευονται, η οικονομια γονατιζει ολο και πιο πολυ,πιστευετε στισ αποζημιωσεις,έτσι ελεγαν και για το Μάτι, νομιζω ότι λιγα έγιναν πανω σε αυτο.Καλό το κουκουνι, αλλα η κατσαρόλα θα μεινει αδεια.Ο κινδυνος θα περάσει, καθε μερα παμε καλυτερα,κοιταμε μπροστα , το παθημα να γινει μαθημα, καλυτερο συστημα υγειας και οι γονεισ να εχουν φθηνοτερο κινητο τηλεφωνο κι ενα λαπ τοπ για τα παιδια τους.

Το ιδιο και οι εκπκοι , ενα λαπ τοπ, τοσο ακριβο ειναι πια, τα κινητα που εχουν συχνα ειναι πολυ ακριβα.

 
Ανοικτή κοινωνία
04 Απρ 2020 23:54

Η πανδημία μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια οικονομική κρίση και να καταστρέψει έως και 25 εκατ. θέσεις εργασίας.

Αυτό να το σκεφτούν όσοι επιμένουν να παραμείνουν όλα κλειστά μετά τον Απρίλιο. Μια κοινωνία σε αυστηρή καραντίνα για πάνω από δύο μήνες (Μάρτιος-Απρίλιος) θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα προσπαθούμε να αποφύγουμε. Μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να ομαλοποιηθεί η ζωή ώστε η επόμενη χρονιά να μην κληρονομήσει αρνητικές συνέπειες.

 
Μη περικοπή ύλης
05 Απρ 2020 00:39

Μήπως να εστιάζατε σε ένα σενάριο για τους μαθητές της Γ Λυκείου , ώστε να διδαχθούν εξ αποστάσεως την υπόλοιπη ύλη; Όπως ακριβώς γίνεται και με τα Πανεπιστήμια δηλαδή.
Η οριζόντια και αυθαίρετη περικοπή της ύλης θα αδικήσει νομίζω

 
kostas
05 Απρ 2020 00:49

Αν γίνουν τον Ιούνιο οι εξετάσεις, δύσκολο, θα πρέπει να δουν τι θα γίνει με τα βαθμολογικά. Οι συνθήκες εκεί είναι άθλιες και οι εκπαιδευτικοί κατά 15 άδες μέσα σε αίθουσες φούρνους.

 
Διονυσία
05 Απρ 2020 00:54

Και μια υποσημείωση οποιος δεν έχει ίντερνετ δεν έχει και σταθερό....

 
Νίκος Θεοφ.
05 Απρ 2020 01:23

Αυτό με τις πανελλήνιες έχει καταντήσει κουραστικό. Εδώ η Γαλλία ανακοίνωσε οτι δεν θα γίνουν πανεθνικές εξετάσεις, οι ολυμπιακοί αγώνες ακυρώθηκαν αλλά η Κεραμέως μην και δεν γίνουν πανελλαδικές γιατί θα γελάει το μουστάκι του Γαβρόγλου

 
Αθηνα
05 Απρ 2020 03:23

Οι εξετάσεις είναι παρακινδυνευμένο να γίνουν φέτος. Οι ενδοσχολικες δεν έχουν κανένα νόημα τα παιδιά μπορούν να περάσουν και με τους βαθμούς. Ύλη χάθηκε...Καλύτερα αν ανοίξουν να εκμεταλλευτούν με μαθήματα. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα περικοπής ύλης για τα επόμενα δύο χρόνια για όσους δώσουν πανελλαδικές. Γιατί η χαμένη ύλη πάει..περίπατο και αυτά είναι αλυσίδα! Ούτε η Κεραμεως φταίει ούτε κανείς.. Ηρέμησε...Τα παιδιά που ζούν σε πόλεμο τι κάνουν;Πολεμος είναι... Ας πάνε και μετά...Μην αγχωνεστε για 1 η 2 μήνες.Ο Καζαντζακης έλεγε: ΠΟΛΕΜΑ!!

 
foros1
05 Απρ 2020 08:14

@υπερβολες ανοικτά σχολεία,

παράλογος πανικός? Έχετε συνειδητοποιήσει τι γίνεται στον πλανήτη? Να ανοίξουν πρόωρα τα σχολεία και μετά να μετράμε εκατοντάδες νεκρούς κάθε μέρα?
Μέχρι να βρεθεί εμβόλιο ή τουλάχιστον ένα φάρμακο που να ελαττώσει την θνητότητα παρά πολύ, ο τρόπος που γνωρίζαμε να λειτουργούν τα σχολεία, πρέπει να τον ξεχάσουμε.
Ποιος εκπαιδευτικός και ποιος μαθητής θα συνωστιστει σε λίγα τετραγωνικά μέτρα σε απόσταση αναπνοής από τους άλλους?
Όσοι κάνουν σχέδια επί χάρτου πίσω από την ασφάλεια των γραφείων τους, καλό είναι να καταλάβουν ότι τίποτα δεν θα είναι πλέον ίδιο μετά από αυτό που περνά η ανθρωπότητα!

 
Μν
05 Απρ 2020 09:07

Στο παρελθόν οι εξετάσεις γίνονταν τέλη Αυγούστου με Σεπτέμβριο και μάτσο το απολυτήριο
Τα αποτελέσματα έβγαιναν πριν την έναρξη των μαθημάτων
Ποιο το πρόβλημα

 
Νίκος
05 Απρ 2020 10:24

Δεν πειράζει δεν θα πάμε διακοπές την υγεία μας θα κοιταξωμε το σχολείο ας πάει και του χρόνου εδώ προσέχουν να μην πάθουμε τίποτε ας είναι καλά

 
Νίκος
05 Απρ 2020 10:28

Κυρία κεραμεος μην ακούτε κανέναν εσείς ξέρετε και η κυβέρνηση μας που θα μας σώσει

 
Δανάη
05 Απρ 2020 12:10

Εξετάσεις των Ιούλιο!!!!
Σε σχολεία που όχι κλιματισμό δεν διαθέτουν, αλλά ούτε καν ανεμιστήρες...
Πέρυσι όσοι βαθμολογούσαμε μέσα Ιουνίου, κάναμε μπάνιο στον Ιδρώτα, παρακαλούσαμε για ανεμιστήρες τουλάχιστον στις αίθουσες και ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΝΤΎΛΙΑ!!!
Άντε κυρία μου να αποκτήσεις επαφή με την πραγματικότητα και μετά να παίρνεις αποφάσεις!!

 
Στέλιος
05 Απρ 2020 13:21

H λύση είναι μία αυτό που αποφασίτηκε στην Αγγλία και Γερμανία. ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ. Απλά και καθαρά λόγω ιδιαίτερων συνθηκών. Όλες οι άλλες λύσεις θα δημιουργήσουν τεράστια και άλυτα προβλήματα.

 
ΘΑΝΑΣΗΣ
05 Απρ 2020 13:37

Επειδή τα σχολεία δεν πρόκειται να ανοίξουν νωρίτερα από τις 20 Μαΐου (και πάλι μετά φόβου), πρέπει να πάρετε δραστικές αποφάσεις και μάλιστα αμέσως.
Πρώτον: ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΩΡΑ! (απορώ γιατί αργείτε, να μειώσετε την ούτως ή άλλως τεράστια και απαιτητική ύλη Γαβρόγλου)
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Κατάργηση των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων (από τροπολογίες γνωρίζετε καλά άλλωστε) και προαγωγή απόλυση μαθητών με βάση τον προφορικό βαθμό. Δεν θα χυθεί και το γάλα, εδώ ο κόσμος χάνεται...
ΤΡΙΤΟΝ: Με το που θα ανοίξουν τα σχολεία, να δοθεί μία εβδομάδα για οργάνωση των μαθητών της Γ λυκείου και για τη γραφειοκρατία έκδοσης απολυτηρίων και στη συνέχεια να αρχίσουν οι πανελλαδικές. Δεν είναι ανάγκη να πιάσουμε μέσα καλοκαιριού. Είναι και η διαδικασία των Μηχανογραφικών.
Πάρτε λοιπόν γενναίες αποφάσεις, αφήστε τα ευχολόγια. Είναι χειρότερο να είσαι ευθυνόφοβος παρά ανεύθυνος!

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ