Placeholder

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Ν. Κεραμέως: Δύο μήνες μαθημάτων ακόμη, εάν τα σχολεία ανοίξουν τον Μάιο

Στόχος οι Πανελλαδικές να ξεκινήσουν τουλάχιστον 15 Ιουλίου για να αποφευχθεί ο Σεπτέμβριος
Δημοσίευση: 04/04/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

"Αν τα σχολεία ανοίξουν Μάιο (σ.σ. αρχές Μαΐου) πιθανόν να έχουμε άλλους δύο μήνες μαθημάτων".

Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

Οσον αφορά τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η υπουργός Παιδείας,τόνισε: "Πέραν από τον Ιούλιο θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Γι αυτό έχουμε μιλήσει για Ιούνιο και στη χειρότερη το πρώτο 15νθήμερο Ιουλίου για την έναρξη Πανελλαδικών".

Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, στόχος είναι να διεξαχθούν οι Πανελλήνιες «Ιούνιο ή Ιούλιο, όσο πιο κοντά στην προβλεπόμενη ημερομηνία. Γι’ αυτό ‘’τρέχουν’’ οι δηλώσεις και οι διαδικασίες, όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή».

Παράλληλα, χαρακτήρισε απευκταίο το σενάριο διεξαγωγής των εξετάσεων τον Σεπτέμβριο, γιατί εκτός των άλλων « επιμηκύνει και την αναστάτωση στους μαθητές».

«Περιμένουμε τις οδηγίες των ειδικών για το πότε μπορούμε να ανακοινώσουμε ημερομηνία των εξετάσεων» τόνισε, ενώ συσχέτισε την ύλη με το πότε θα ανοίξουν ξανά τα σχολεία.

«Μέχρι στιγμής υπάρχει το ενδεχόμενο παράτασης της αναστολής των σχολείων μετά το Πάσχα. Αν για παράδειγμα ανοίξουν αρχές Μαϊού, θα υπάρχουν δύο μήνες μαθημάτων» υπογράμμισε σχετικά με τη διδακτέα ύλη.

Επιπλέον, η κ. Κεραμέως αναφέρθηκε στα της τηλε-εκπαίδευσης.

Έκανε λόγο πως το υπουργείο βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους παρόχους διαδικτύου προκειμένου «να στηρίξουν την προσπάθεια της τηλε-εκπαίδευσης».

Επιπλέον προανήγγειλε διαμοιρασμό tablet στους μαθητές που έχουν ανάγκη, αλλά και δυνατότητα «να συνδεθεί κάποιος στη σύγχρονη πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης με αστική χρέωση μέσω σταθερού τηλεφώνου εάν δεν έχει ίντερνετ».

«Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε σε όλους πρόσβαση στην εκπαίδευση» κατέληξε η υπουργός.

Σχόλια (45)

 
Νίκη
07 Φεβ 2021 14:57

Μα πώς είναι δυνατόν με τόσους διαφορετικούς ρυθμούς λειτουργίας των σχολείων να έχουμε ισοδύναμη διδασκαλία ύλης σε κάθε επίπεδο σχολείου; Άλλα γυμνάσια κλείνουν, άλλα μένουν ανοικτά, αλλά κάνουν τηλεκπαίδευση, άλλα όχι..... μα επιτέλους τόση ανικανότητα να σταθούν απέναντι στο πρόβλημα γενναία και με σοβαρότητα! Ποιούς θέλουν τελικά να ευχαριστήσουν και ποιούς όχι; Ποιούς φοβούνται και ποιούς όχι; Ή μήπως έχουν την εντύπωση ότι πάντα πράττουν το καλύτερο ώς άριστοι!!!!!! Κούνια που τους κούναγε, όλες τις μετριότητες που μαζεύτηκαν εκεί στο υπουργείο και μας κουμαντάρουν με τα δικά μας χρήματα...........

 
Dettol οποσδήποτε...
27 Απρ 2020 10:27

@Διδυμα
Μια χαρά είναι οι υπολογισμοί σας. Εμείς, μια χαρά θα πάμε στα σχολεία. Σας προσκαλούμε μάλιστα να έρχεστε κι εσείς (Δευτέρα-Σαββάτο ως τις 25 Ιουλίου) μέσα στις τάξεις. Αρκεί να έρθουν τα παιδιά. Dettol να μας φέρετε να μην ξεχάσετε.

 
Διδυμα
26 Απρ 2020 21:49

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΐΟΥ ΕΙΝΑΙ: 47 ΗΜΕΡΕΣ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ( 26 ΗΜΕΡΕΣ), ΕΩΣ 25 Ιουλίου. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ.

 
εκπαιδευτικός
06 Απρ 2020 17:53

Η κυρία Υπουργός είπε μεταξύ άλλων σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ότι δεν ακυρώνονται οι Πανελλήνιες εξετάσεις επειδή τα προγνωστικά είναι καλά!!! έχει καθημερινή ενημέρωση από τον κύριο Τσιόδρα !!!!!!
Γιατί τότε παντού λένε πως θα πάρουν πιο αυστηρά μέτρα; Ποιος κοροϊδεύει ποιον σε αυτή τη χώρα τελικά;

 
Αριαδνη
06 Απρ 2020 17:33

Επιτέλους να δοθεί παράταση στο διδακτικό έτος. Δεν βγαίνει σε καμία βαθμίδα αλλιώς η ύλη και θα είναι ολέθριο για την επόμενη χρονιά να πάνε τα παιδιά ανέτοιμα. Μαθήματα μέχρι αρχές Ιουλίου και από τις 20 Αυγούστου και μετά. Δεν θα πάθει κανεις τίποτα

 
ΒΙΚΗ
06 Απρ 2020 14:49

Συμφωνώ με τα περισσότερα σχόλια των συναδέλφων. Άλλωστε αυτή είναι και η κοινή λογική....Έλα όμως που το Υπουργείο έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι, οπότε μας βλέπω να λιποθυμάμε μαζί με τους μαθητές μας εν μέσω θέρους....
Υ.Γ. : πάντως για την υγεία των διδασκόντων η πλειοψηφία των οποίων είναι 50+ ούτε λόγος, έτσι;

 
takis
06 Απρ 2020 11:57

Εκτός τόπου και χρόνου!αντί να ορίσουν ολοκλήρωση των πανελλαδικών εξετάσεων έως 10 Ιουνίου, το αργότερο, η Νίκη μιλά για έναρξη μέσα Ιουλίου...Αυτό θα είναι έγκλημα για τους/τις μαθητές/τριες, θα λιποθυμάνε από τον συνδυασμό ζέστης και αγωνίας... Τι θαρρεί η υπουργός; ότι όλα τα δημόσια σχολεία της χώρας διαθέτουν αίθουσες με κλιματιστικά όπως το γραφείο της; Επίσης, δεν φτάνει που χιλιάδες οικογένειες υποψηφίων έχουν καταρρακωθεί ψυχολογικά ένα μήνα τώρα, πρέπει να ζούνε στην αγωνία όλο το καλοκαίρι!!! Υπουργείο, ξύπνα!!!!

 
Πανδημία
06 Απρ 2020 02:15

Τα παιδιά δεν έχουν λόγο να περιοριστούν, οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες μπορούν να μείνουν μέχρι τον Σεπτέμβριο σε ειδικό καθεστώς προστασίας.

Επίσης, επειδή κάποιος μολύνεται με τον ιό δε σημαίνει ότι καταλήγει εξαιτίας αυτού, οι πιο πολλοί ασθενείς αναρρώνουν ενώ οι ασυμπτωματικοί είναι 8 ή 10 φορές περισσότεροι.

Στην Ιταλία και την Ισπανία ήταν άλλες συνθήκες που οδήγησαν σε έκρηξη κρουσμάτων σε συγκεκριμένες περιοχές και υπερφόρτωση των νοσοκομείων. Τα στατιστικά στοιχεία δεν είναι ξεκάθαρα, και υπάρχουν χώρες που εφαρμόζουν άλλη πολιτική (πχ. Κορέα, Σιγκαπούρη, Σουηδία)

 
Φυματίωση
06 Απρ 2020 02:11

Κάθε χρόνο παγκοσμίως έχουμε πάνω από 1.5 εκατομμύριο θύματα από φυματίωση, αλλά κανείς δεν ασχολείται ιδιαίτερα.

Στην Ευρώπη το πρώτο κύμα του ιου μέχρι το καλοκαίρι θα περιοριστεί, και θα γίνει επανεκκίνηση. Ο λόγος που ακυρώθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες σχετίζεται με τις πιέσεις από την ομοσπονδία των ΗΠΑ για την έλλειψη αγώνων προετοιμασίας των αθλητών, και όχι τόσο με τα κρούσματα.

 
Πανικός
06 Απρ 2020 02:07

Κάποιοι δημιουργούν κλιμα πανικού, που μόνο κακό θα κάνει στους μαθητές και το εκπαιδευτικό σύστημα. Ούτε μπορούμε να αντιγράψουμε λύσεις από άλλα εκπαιδευτικά συστήματα, με άλλη παράδοση. πχ. άλλη πορεία ακολουθεί η Σουηδία, άλλη οι άλλες χώρες.

Τα Λύκεια για την Γ' Λυκείου πρέπει να ανοίξουν τον Μάιο, παραπάνω καθυστέρηση δεν ωφελεί την κοινωνία που δεν αντέχει. Τον Σεπτέμβριο οι υπόλοιπες τάξεις (Γυμνάσιο - Λύκειο) να ξεκινήσουν πιο νωρίς μαθήματα ώστε να καλυφθεί η ύλη μέσα στο πρώτο τετράμηνο.

Ασφαλή στατιστικά δεδομένα για τον ιό δεν έχουμε, επομένως η θνητότητα μπορεί να είναι τάξης μεγέθους μικρότερη του 0,05%.

 
Εφη
05 Απρ 2020 19:33

Επιτέλους κυρία Κεραμέως. Εκεί έξω υπάρχουν νεκροί. Σεβαστείτε τους και αφήστε να μιλήσουν οι ειδικοί για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία. Τόσο σημαντικό είναι για εσάς το πολιτικό κόστος πια...

 
Φοιτητής της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε
05 Απρ 2020 17:38

Κυρία υπουργέ σαν σχολή απαιτούμε επιτέλους την πανεπιστημιοποίησή μας ή την ένταξή μας σε άλλο Πανεπιστήμιο της Αττικής στο νομοσχεδίου που θα ψηφιστεί τέλος του μήνα πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις. Σας παρακαλούμε πολύ ακούστε μας και διορθώστε αυτή την αδικία με την σχολη μας.

 
Θωμας Περιμ.
05 Απρ 2020 16:46

Η Κεραμέως είναι η Ντροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Εντυπωσιακό πόσο Αμβλύνους μπορεί να είναι κάποιος
παρ' όλους τους πανεπιστημιακούς του τίτλους.

 
Νίκος
05 Απρ 2020 14:18

Η υπουργός αντί να δουλεύει και να προγραμματίζει, γυρνάει από το ένα ΜΜΕ στο άλλο, μη λέγοντας τίποτε ουσιαστικό και αυτό απ' όταν ανέλαβε το υπουργείο. Επειδή λοιπόν μέχρι σήμερα τίποτε ουσιαστικό δεν έχει πει, τουλάχιστον ας σταματήσει να απαγγέλει τα ίδια. Αν πάλι δεν μπορεί να κάνει τίποτε από τα παραπάνω, ας παραιτηθεί επειδή φτάσαμε στα όρια μας.

των ίδιων κενών περιεχομένου απαντήσεων καταλαβαίανω

 
μεικτό σύστημα εισαγωγής
05 Απρ 2020 13:49

να ξαναδούμε το μεικτό σύστημα εισαγωγής που είχε προταθεί από Γαβρόγλου. Τα Πανεπιστήμια, να δηλώσουν ποια τμήματα θα μπορούσαν να δεχθούν μαθητές χωρίς Πανελλαδικές (αξιολόγηση με βαθμούς 3 τάξεων λυκείου???), οπότε οι υπόλοιποι με εξετάσεις. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στο λεγόμενο social distancing...

 
ΘΑΝΑΣΗΣ
05 Απρ 2020 13:37

Επειδή τα σχολεία δεν πρόκειται να ανοίξουν νωρίτερα από τις 20 Μαΐου (και πάλι μετά φόβου), πρέπει να πάρετε δραστικές αποφάσεις και μάλιστα αμέσως.
Πρώτον: ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΩΡΑ! (απορώ γιατί αργείτε, να μειώσετε την ούτως ή άλλως τεράστια και απαιτητική ύλη Γαβρόγλου)
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Κατάργηση των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων (από τροπολογίες γνωρίζετε καλά άλλωστε) και προαγωγή απόλυση μαθητών με βάση τον προφορικό βαθμό. Δεν θα χυθεί και το γάλα, εδώ ο κόσμος χάνεται...
ΤΡΙΤΟΝ: Με το που θα ανοίξουν τα σχολεία, να δοθεί μία εβδομάδα για οργάνωση των μαθητών της Γ λυκείου και για τη γραφειοκρατία έκδοσης απολυτηρίων και στη συνέχεια να αρχίσουν οι πανελλαδικές. Δεν είναι ανάγκη να πιάσουμε μέσα καλοκαιριού. Είναι και η διαδικασία των Μηχανογραφικών.
Πάρτε λοιπόν γενναίες αποφάσεις, αφήστε τα ευχολόγια. Είναι χειρότερο να είσαι ευθυνόφοβος παρά ανεύθυνος!

 
Στέλιος
05 Απρ 2020 13:21

H λύση είναι μία αυτό που αποφασίτηκε στην Αγγλία και Γερμανία. ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ. Απλά και καθαρά λόγω ιδιαίτερων συνθηκών. Όλες οι άλλες λύσεις θα δημιουργήσουν τεράστια και άλυτα προβλήματα.

 
Δανάη
05 Απρ 2020 12:10

Εξετάσεις των Ιούλιο!!!!
Σε σχολεία που όχι κλιματισμό δεν διαθέτουν, αλλά ούτε καν ανεμιστήρες...
Πέρυσι όσοι βαθμολογούσαμε μέσα Ιουνίου, κάναμε μπάνιο στον Ιδρώτα, παρακαλούσαμε για ανεμιστήρες τουλάχιστον στις αίθουσες και ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΝΤΎΛΙΑ!!!
Άντε κυρία μου να αποκτήσεις επαφή με την πραγματικότητα και μετά να παίρνεις αποφάσεις!!

 
Νίκος
05 Απρ 2020 10:28

Κυρία κεραμεος μην ακούτε κανέναν εσείς ξέρετε και η κυβέρνηση μας που θα μας σώσει

 
Νίκος
05 Απρ 2020 10:24

Δεν πειράζει δεν θα πάμε διακοπές την υγεία μας θα κοιταξωμε το σχολείο ας πάει και του χρόνου εδώ προσέχουν να μην πάθουμε τίποτε ας είναι καλά

 
Μν
05 Απρ 2020 09:07

Στο παρελθόν οι εξετάσεις γίνονταν τέλη Αυγούστου με Σεπτέμβριο και μάτσο το απολυτήριο
Τα αποτελέσματα έβγαιναν πριν την έναρξη των μαθημάτων
Ποιο το πρόβλημα

 
foros1
05 Απρ 2020 08:14

@υπερβολες ανοικτά σχολεία,

παράλογος πανικός? Έχετε συνειδητοποιήσει τι γίνεται στον πλανήτη? Να ανοίξουν πρόωρα τα σχολεία και μετά να μετράμε εκατοντάδες νεκρούς κάθε μέρα?
Μέχρι να βρεθεί εμβόλιο ή τουλάχιστον ένα φάρμακο που να ελαττώσει την θνητότητα παρά πολύ, ο τρόπος που γνωρίζαμε να λειτουργούν τα σχολεία, πρέπει να τον ξεχάσουμε.
Ποιος εκπαιδευτικός και ποιος μαθητής θα συνωστιστει σε λίγα τετραγωνικά μέτρα σε απόσταση αναπνοής από τους άλλους?
Όσοι κάνουν σχέδια επί χάρτου πίσω από την ασφάλεια των γραφείων τους, καλό είναι να καταλάβουν ότι τίποτα δεν θα είναι πλέον ίδιο μετά από αυτό που περνά η ανθρωπότητα!

 
Αθηνα
05 Απρ 2020 03:23

Οι εξετάσεις είναι παρακινδυνευμένο να γίνουν φέτος. Οι ενδοσχολικες δεν έχουν κανένα νόημα τα παιδιά μπορούν να περάσουν και με τους βαθμούς. Ύλη χάθηκε...Καλύτερα αν ανοίξουν να εκμεταλλευτούν με μαθήματα. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα περικοπής ύλης για τα επόμενα δύο χρόνια για όσους δώσουν πανελλαδικές. Γιατί η χαμένη ύλη πάει..περίπατο και αυτά είναι αλυσίδα! Ούτε η Κεραμεως φταίει ούτε κανείς.. Ηρέμησε...Τα παιδιά που ζούν σε πόλεμο τι κάνουν;Πολεμος είναι... Ας πάνε και μετά...Μην αγχωνεστε για 1 η 2 μήνες.Ο Καζαντζακης έλεγε: ΠΟΛΕΜΑ!!

 
Νίκος Θεοφ.
05 Απρ 2020 01:23

Αυτό με τις πανελλήνιες έχει καταντήσει κουραστικό. Εδώ η Γαλλία ανακοίνωσε οτι δεν θα γίνουν πανεθνικές εξετάσεις, οι ολυμπιακοί αγώνες ακυρώθηκαν αλλά η Κεραμέως μην και δεν γίνουν πανελλαδικές γιατί θα γελάει το μουστάκι του Γαβρόγλου

 
Διονυσία
05 Απρ 2020 00:54

Και μια υποσημείωση οποιος δεν έχει ίντερνετ δεν έχει και σταθερό....

 
kostas
05 Απρ 2020 00:49

Αν γίνουν τον Ιούνιο οι εξετάσεις, δύσκολο, θα πρέπει να δουν τι θα γίνει με τα βαθμολογικά. Οι συνθήκες εκεί είναι άθλιες και οι εκπαιδευτικοί κατά 15 άδες μέσα σε αίθουσες φούρνους.

 
Μη περικοπή ύλης
05 Απρ 2020 00:39

Μήπως να εστιάζατε σε ένα σενάριο για τους μαθητές της Γ Λυκείου , ώστε να διδαχθούν εξ αποστάσεως την υπόλοιπη ύλη; Όπως ακριβώς γίνεται και με τα Πανεπιστήμια δηλαδή.
Η οριζόντια και αυθαίρετη περικοπή της ύλης θα αδικήσει νομίζω

 
Ανοικτή κοινωνία
04 Απρ 2020 23:54

Η πανδημία μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια οικονομική κρίση και να καταστρέψει έως και 25 εκατ. θέσεις εργασίας.

Αυτό να το σκεφτούν όσοι επιμένουν να παραμείνουν όλα κλειστά μετά τον Απρίλιο. Μια κοινωνία σε αυστηρή καραντίνα για πάνω από δύο μήνες (Μάρτιος-Απρίλιος) θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα προσπαθούμε να αποφύγουμε. Μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να ομαλοποιηθεί η ζωή ώστε η επόμενη χρονιά να μην κληρονομήσει αρνητικές συνέπειες.

 
εκπ/κός
04 Απρ 2020 23:19

Μου φαίνεται οτι βολεύονται κάποιοι απο το κλεισιμο των σχολειων (ωράριο,εφημερία κλπ) και κανουν πως φοβούνται και λενε ότι δεν πρέπει να ανοίξουν.Κανονίστε να παμε στο ΑΤΜ καμια μέρα και να μας γράψει : Πηγαίνετε σπιτι και μονο σπιτι . Οι απολυσεις γινονται σωρηδον ,αλλο αν δεν δημοσιευονται, η οικονομια γονατιζει ολο και πιο πολυ,πιστευετε στισ αποζημιωσεις,έτσι ελεγαν και για το Μάτι, νομιζω ότι λιγα έγιναν πανω σε αυτο.Καλό το κουκουνι, αλλα η κατσαρόλα θα μεινει αδεια.Ο κινδυνος θα περάσει, καθε μερα παμε καλυτερα,κοιταμε μπροστα , το παθημα να γινει μαθημα, καλυτερο συστημα υγειας και οι γονεισ να εχουν φθηνοτερο κινητο τηλεφωνο κι ενα λαπ τοπ για τα παιδια τους.

Το ιδιο και οι εκπκοι , ενα λαπ τοπ, τοσο ακριβο ειναι πια, τα κινητα που εχουν συχνα ειναι πολυ ακριβα.

 
Γ.Π.
04 Απρ 2020 21:27

Επιτέλους μια υπουργός που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Κάθε μέρα μας δίνει και ένα ψήγμα από τη σοφή σκέψη της. Έχω ανατριχιάσει πραγματικά από μέγεθος της ευφυϊας και του προγραμματισμού της. Στην αρχή έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος να κλείσουν τα σχολεία. Αφού έκλεισαν έπιασε στασίδι στον γιώργη τον αυτιά ότι θα ανοίξουν μετά το πάσχα. Τώρα πάμε για μέσα ιούλη τις εξετάσεις. Πείτε μου. Πότε είχαμε καλύτερο υπουργό από αυτή; Κάθε μέρα δίνει μάχη για να πιάσει το -όφωνο και να μας δώσει τα φώτα της. Πείτε μου σας παρακαλώ.

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ