Δωρεά 100 tablet από τα Ιδιωτικά Σχολεία στο υπ. παιδείας για την υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

06/04/2020

Άκουσε το άρθρο

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων αποφάσισε να προσφέρει 100 tablets ως δωρεά στο Υπουργείο Παιδείας, για να στηρίξει την πρόσβαση μαθητών δημοσίων σχολείων στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση .

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα ιδιωτικά σχολεία της χώρας, έχοντας εδώ και χρόνια αναπτύξει τις κατάλληλες ψηφιακές υποδομές, μπόρεσαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων, να εφαρμόσουν αποτελεσματικά διαδικασίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, στηρίζοντας έτσι γνωστικά και ψυχολογικά τους μαθητές τους, δείχνοντας ταυτόχρονα το δρόμο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής εκπαίδευσης.

Παράλληλα όμως, τα ιδιωτικά σχολεία με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, το καθένα ανάλογα με τις δυνατότητές του, έχουν θέσει τα μέσα και τις υπηρεσίες τους στη διάθεση της Πολιτείας και του κοινού για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Στο πλαίσιο αυτό, κάποια ιδιωτικά σχολεία έχουν ανοίξει τις εκπαιδευτικές τους πλατφόρμες σε μαθητές δημοσίων σχολείων, κάποια έχουν θέσει σε 24ωρη λειτουργία τους 3D εκτυπωτές τους, παράγοντας προστατευτικό υλικό για το υγειονομικό προσωπικό της χώρας κ.ο.κ.

Επιπρόσθετα, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων αποφάσισε να προσφέρει 100 tablets ως δωρεά στο Υπουργείο Παιδείας, για να

στηρίξει την πρόσβαση μαθητών δημοσίων σχολείων στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση που υλοποιεί το Υπουργείο.

Η πατρίδα μας με όλους τους Έλληνες ενωμένους κι αλληλέγγυους, κάτω από τις συγκροτημένες ενέργειες της Κυβέρνησης, θα ξεπεράσει και την υγειονομική κρίση!

Ως τότε #μένουμε_σπίτι #μένουμε_σχολείο

Ιδιωτικά Σχολεία – Πρωτοπόρα, αποτελεσματικά και κοινωνικά υπεύθυνα ...και σε καιρούς κρίσης!

Σχόλια (2)

ΝΙΚΟΣ
|

ΝΑ ΗΤΑΝ 1000 ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

Θοδωρής Πάτρα
|

5000 ΕΠΊ 50ΕΥΡΩ= 5000 ΕΥΡΩ. ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΕΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗ!!! ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝΕ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ