Παν. Κρήτης: Συγχαρητήρια ανακοίνωση

06/05/2020

Ενημερώθηκε: 06/05/2020, 18:51

Άκουσε το άρθρο

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Κρήτης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Καθηγητή του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης  και Διευθυντή του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, κύριο Σπύρο Χ. Αναστασιάδη για την επιλογή του ως μέλος του Συμβουλίου Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (ΣΑΠ) της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ)

Ως μέλος του ΣΑΠ για τον κλάδο των φυσικών επιστημών και των μαθηματικών, ο κύριος Αναστασιάδης θα συμβάλει με το κύρος του στη διαδικασία της διασφάλισης ποιότητας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και στο συντονισμό της αξιολόγησης και πιστοποίησης των προγραμμάτων σπουδών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του.

Από τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Κρήτης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ