Placeholder

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Ο νυν Πρύτανης του Παν. Κρήτης υποψήφιος στις επικείμενες Πρυτανικές εκλογές

Δημοσίευση: 19/06/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Πρύτανη στις επικείμενες Πρυτανικές εκλογές του Πανεπιστημίου Κρήτης ανακοίνωσε ο  Καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, νυν Πρύτανης   Παναγιώτης Τσακαλίδης , με υποψήφιους Αντιπρυτάνεις:

  1. Την Αγγέλα Καστρινάκη, Καθηγήτρια στο Τμήμα Φιλολογίας, Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής
  2. Τον Δημήτρη  Παπάζογλου, Αναπληρωτή  Καθηγητή  στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών, Ιδρυματικά Υπεύθυνος της Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης, συντονιστής  στη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ)
  3. Τον Γιάννη  Ρωμανό , Αναπληρωτή  Καθηγητή  Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής, π. μέλος Κοσμητείας Ιατρικής Σχολής, και
  4. ΤονΑνδρέα  Φουντουλάκη , Αναπληρωτή  Καθηγητή , Πρόεδρο  του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Καταθέτουμε την υποψηφιότητά μας για τις επικείμενες πρυτανικές εκλογές με αίσθημα ευθύνης και χαράς. Επιθυμούμε να υπηρετήσουμε το Ίδρυμά μας, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, από τις υψηλότερες θέσεις ευθύνης, με την αφοσίωση με την οποία το υπηρετήσαμε έως σήμερα από όλες τις θέσεις όπου βρεθήκαμε.

Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί το Πανεπιστήμιό μας πρέπει να μείνει στο ύψος των επιδόσεών του και να τις ξεπεράσει. Όχι μόνο στους τομείς της έρευνας και της εκπαίδευσης, αλλά και στον τομέα της επαφής με την κοινωνία, που τώρα πιο πολύ από ποτέ μας έχει ανάγκη λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που προέκυψαν από την υγειονομική κρίση.

Η χαρά μας είναι μεγάλη, γιατί εκπονήσαμε ένα πρόγραμμα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, που μας ενθουσίασε και μας γέμισε ενέργεια για την πραγματοποίησή του: η πρωτοπορία στην έρευνα, το πάθος για την εκπαιδευτική διαδικασία, ο διεθνής προσανατολισμός, η σύνδεση της επιστήμης με την επιχειρηματικότητα, η συνέχιση των μεγάλων έργων που έχει ξεκινήσει η απερχόμενη πρυτανεία, το όραμα ενός πράσινου campus, η διάχυση της γνώσης και των διαφωτιστικών ιδεών στην κοινωνία, η αναζωογόνηση της Κοινότητάς μας, και άλλα που μπορείτε να διαβάσετε στο βιβλιαράκι, το οποίο σας στέλνουμε μαζί με αυτήν εδώ την επιστολή. Ελπίζουμε να ενθουσιαστείτε κι εσείς.

Και όλοι μαζί να φτιάξουμε το Πανεπιστήμιο για το οποίο θα είμαστε περήφανοι και περήφανες. Τιμώντας τις παραδόσεις της ισότητας, της αξιοκρατίας και της διαφάνειας με τις οποίες έχουμε θραφεί.

Παναγιώτης Τσακαλίδης, Καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης
Αγγέλα Καστρινάκη, Καθηγήτρια στο Τμήμα Φιλολογίας, Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής
Δημήτρης Παπάζογλου, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών, Ιδρυματικά Υπεύθυνος της Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης, συντονιστής στη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ)
Ιωάννης Ρωμανός, Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής, π. μέλος Κοσμητείας Ιατρικής Σχολής
Ανδρέας Φουντουλάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης

Σχόλια (1)

 
Δίκαιος
19 Ιουν 2020 19:21

Εξαιρετικό σχήμα! Μακάρι να εκλεγεί για το καλό του ΠΚ. Καλή επιτυχία!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ