Προκήρυξη πλήρωσης 358 κενών θέσεων εκπαιδευτικών σε Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2020-2021

01/07/2020

Άκουσε το άρθρο

Η Επιστημονική Επιτροπή Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (Ε.Ε.Π.Π.Σ.) προκηρύσσει την πλήρωση 358 κενών θέσεων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κατά κλάδο και ειδικότητα ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) σε Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.), ύστερα από αίτημα των Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.) ή του Διευθυντή ή του Προϊσταμένου του Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ.  εφόσον δεν έχει συγκροτηθεί το ΕΠ.Ε.Σ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 μέχρι και την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 στις 15:00 να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και τα δικαιολογητικά τους, μέσα από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (εδώ ).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ