Αποσπάσεις εκπαιδευτικών ως επιστημονικό προσωπικό στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής

11/08/2020

Άκουσε το άρθρο

Υπογράφηκαν από την υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών ως επιστημονικό προσωπικό στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, μετά από σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

αποσπάσεις-ανακλήσεις
|

άρα μια χαρά βγαίνουν αυτοδίκαια με κάθε νέα υπογραφή απόσπασης η ανάκληση ! μήπως να γίνεται παντού αυτό αντί να κάνετε παράλογους και ανήθικους αποκλεισμούς σε προσκλήσεις που βγαίνουν όποτε της έρθει της κάθε υπηρεσίας; ας το δει η υπουργός το θέμα. δεν είναι δυνατόν να μη γίνονται ανακλήσεις (σε πυσπε/φορείς ή αποκλεισμοί για ΣΔΕ) , εφόσον δεν τρέχει το σύστημα των αιτήσεων για όλα ταυτόχρονα σε δυο φάσεις, ώστε να πάει ο καθένας όπου θέλει , άμεσα να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις και να πέσουν οι υπογραφές μετά ! τόσο δύσκολο είναι; από μάιο όλα θα ήταν έτοιμα !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ