Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Οι 116 προσωρινοί Διευθυντές Εκπαίδευσης

Δείτε τους π'ινακες ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Δημοσίευση: 13/08/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Υπογράφηκε  από την υπουργό παιδείας Νίκη Κεραμέως η απόφαση με την οποία ορίζονται οι 116  προσωρινοί Διευθυντές Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του υπουργείου Παιδείας:

Α. Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπηρετούντων Διευθυντών Εκπαίδευσης κρίθηκε αναγκαία, καθώς η θητεία τους έχει λήξει από τις 31/7/2018, ο νόμος βάσει του οποίου έχουν επιλεγεί έχει κριθεί αντισυνταγματικός και οι τοποθετήσεις ορισμένων εξ αυτών έχουν ήδη ακυρωθεί.

Β. Οι προσωρινοί Διευθυντές Εκπαίδευσης τοποθετούνται για ένα μεταβατικό διάστημα μέχρι να θεσπισθεί και να ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη αναδιοργάνωση των δομών της εκπαίδευσης.

Γ. Η επιλογή τους έγινε κατόπιν εισήγησης πενταμελούς Συμβουλίου Επιλογής, αποτελούμενου από πανεπιστημιακούς (που προτάθηκαν από τα ΑΕΙ) και ανώτερα στελέχη εκπαίδευσης και διοίκησης, βάσει των επιστημονικών, διδακτικών και διοικητικών προσόντων των υποψηφίων, τα οποία ισχύουν σε ανάλογες περιπτώσεις επιλογής προσωρινών στελεχών εκπαίδευσης.

Δ. Το Συμβούλιο Επιλογής εργάσθηκε συστηματικά και, μετά από την αξιολόγηση των υποψηφίων σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο, υπέβαλε τεκμηριωμένη πρόταση για την τοποθέτηση των εν λόγω Διευθυντών, ανά θέση και ανά υποψήφιο. Η πρόταση αυτή έγινε στο σύνολό της δεκτή από την Υπουργό και αποτέλεσε το περιεχόμενο υπουργικής απόφασης για την τοποθέτησή τους.

Η υπουργός Παιδείας   Νίκη Κεραμέως, δήλωσε: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους προσωρινούς Διευθυντές Εκπαίδευσης εν όψει και των προκλήσεων της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινά. Το Υπουργείο θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές τους και είναι πάντοτε στη διάθεσή τους για εποικοδομητικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας. Ευχαριστούμε θερμά το Συμβούλιο Επιλογής που εργάστηκε άοκνα και μεθοδικά για να αξιολογήσει όλες τις υποβληθείσες υποψηφιότητες και να υποβάλει την εμπεριστατωμένη του εισήγηση ».

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑ ΠΔΕ

 

Σχόλια (48)

 
Πέσαμε διάνα στη Ρόδο
15 Αυγ 2020 22:02

@Γιώργος Β.
Είδατε πουθενά καμιά μομφή, για τον συγκεκριμένο Διευθυντή? Για ΟΛΑ τα βιογραφικά(Πανελλαδικά), ρώτησα εάν τα ξέρετε εκεί στη Ρόδο.... αφού ο ίδιος ο @Θανάσης το γενίκευσε : "εγώ βλέπω ότι η κυβέρνηση επέλεξε τους πιο άξιους. Αυτούς που έχουν πολλά τυπικά προσόντα (δύο διδακτορικά, γλώσσες, επιμορφώσεις) και είναι ικανοί κλπ".
Το αίτημα λοιπόν παραμένει. Ιδού η Ρόδος.

 
Τάκης
15 Αυγ 2020 21:42

Ας κοινοποιήσουν τα βιογραφικά όλων να λάμψει η αλήθεια.

 
Γιώργος Β.
15 Αυγ 2020 19:47

@Συντομα όμως ε;
Στη Ρόδο είμαστε μικρή κοινωνία και άλλωστε όλοι μας στη ΝΔ ξέραμε ποιοι έβαλαν υποψηφιότητα...
Συμφωνώ με τον @Θανάση στο ότι ο προϊστάμενος στα Δωδεκάνησα έχει αποδείξει την αξία και τις γνώσεις του δέκα χρόνια τώρα. Και να θυμήσω επί Σύριζα και ψηφοφορία εν μέσω κακοκαιρίας και αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων που ούτε καν είχαν προλάβει να ανοίξουν τα σχολεία, τον ψήφισε το 97% των διευθυντών όλων των σχολείων του Νόμου. Αυτά για να μην ξεχνάμε...

 
@Εκπαιδευτικό Πραξικόπημα
15 Αυγ 2020 18:05

Πως προκύπτει ότι οι παρόντες προσωρινοί διευθυντές εκπαίδευσης θα παραμείνουν μέχρι το 2023; ξέρεις κάτι κ δεν μας το λες; Από το φθινόπωρο έρχονται φουρτούνες κ εκλογές

 
Σύντομα όμως ε?
15 Αυγ 2020 15:29

@Θανάσης
Αν στα Δωδεκάνησα ξέρετε τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων (αφού λέτε ότι επιλέχθηκαν οι πιο άξιοι), περιμένουμε να τα γνωστοποιήσετε και σε εμάς... Θα αργήσετε?...

 
Θανάσης
15 Αυγ 2020 00:46

Δε ξέρω τι λέτε όλοι εσείς, εγώ βλέπω ότι η κυβέρνηση επέλεξε τους πιο άξιους. Αυτούς που έχουν πολλά τυπικά προσόντα (δύο διδακτορικά, γλώσσες, επιμορφώσεις) και είναι ικανοί να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στην εκπαίδευση. Τρανή απόδειξη είναι η περίπτωση της επανατοποθέτησης του Διευθυντή Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννη Παπαδομαρκάκη, ο οποίος εδώ και 10 χρόνια έχει εργαστεί σκληρά και έχει πετύχει τα μέγιστα στη δυσκολότερη περιοχή της χώρας, στα ακριτικά νησιά της Δωδεκανήσου. κ. Προϊστάμενε η αξία σας, οι κόποι σας, η επιτυχημένη πορεία σας και τα τόσα πολλά ακαδημαϊκά προσόντα σας, αναγνωρίστηκαν από την κυβέρνηση. Όλοι οι εκπαιδευτικοί της Δωδεκανήσου σας αγαπούν και πάντα έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για εσάς. Συνεχίστε έτσι, είμαστε όλοι μαζί σας.

 
Κατά Ματθαίο 25:1-13
14 Αυγ 2020 21:08

Διαβάστε παρακαλώ την πρόσκληση. Όχι τα βιογραφικά ή τα προσόντα ή τις εκθέσεις αξιολόγησης των 116 ΔΕΝ θα δημοσιοποιήσουν αλλά ούτε καν τα ονόματα των υπολοίπων υποψήφιων.
Και θα μείνουμε να ξοδεύουμε τζάμπα μελάνι εδώ στο esos, ότι εγώ ξέρω έναν υποψήφιο-α που έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα. Ότι είναι όλοι ΔΑΚΕ, ότι δεν είναι, ότι έχουν διδακτορικά, ότι δεν έχουν κλπ.
Επίσης η στάση(τώρα), κάποιων που έμειναν απ' έξω, θυμίζει δυστυχώς την παραβολή των μωρών παρθένων...

 
Κατερίνη 2020
14 Αυγ 2020 17:10

Αναρτήστε στη διαύγεια την τεκμηριωμένη εισήγηση και τα βιογραφικά των υποψηφίων αν τολμάτε !!!

 
ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
14 Αυγ 2020 17:07

Να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα όλων των υποψηφίων με τα προσόντα του καθένα....ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ...

 
pe19
14 Αυγ 2020 16:03

Θα ήταν καλό να βγουν τα σύντομα βιογραφικά στην δημοσιότητα. Δηλαδή τουλάχιστον για κάθε ένα υποψήφιο τα κουτάκια που επιλέγονταν στην αίτηση απλά με αριθμό πρωτοκόλλου, πέρα του επιλεγέντος, αλλά και η αιτιολογική έκθεση, χωρίς να αναφέρει άλλα ονόματα, για την κάθε επιλογή.
Με μια πρόχειρη (πολύ πρόχειρη) ανάγνωση των επιλογών δεν φαίνεται (σοβαρή) κομματική παρέμβαση. Σχεδόν όλοι (που ξέρω) έχουν μεταπτυχιακό τίτλο ενώ οι περισσότεροι (που ξέρω) διδακτορικό (ίσως ήταν και κριτήριο sort-list). Ελπίζω και οι άλλες κρίσεις να είναι τουλάχιστον τόσο αξιοκρατικές (μέσα στα πλαίσια του νόμου που έγιναν).
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως προηγούμενες όμοιες (χωρίς μετρούμενα κριτήρια δηλαδή) που έκαναν προηγούμενες κυβερνήσεις (2004 για Δ/ντες εκπαίδευσης ή 2015 για περ/κους Δ/ντες).

 
Nios
14 Αυγ 2020 12:43

Πώς γίνεται να λέτε ορισμένοι για κομματικους ορισμούς και από την άλλη να υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν έχουν οριστεί.

 
Μαρία
14 Αυγ 2020 12:33

Το σημείο Γ , χρήζει διευκρίνησης.
Αξιολόγησαν βάσει προηγούμενης εγκυκλίου;
Μοριοδοτούμενης προκήρυξης;
Πρακτικές συμβουλίων;
Τι σημαίνει" συνδυαστικά"; Με αλγόριθμο;
Αν υποψήφιοι σε μια θέση ισοβάθμησαν, πώς έγινε η τελική επιλογή;

Ανακύκλωση στελεχών σε διάφορες θέσεις, ανάλογα με το ποιο κόμμα πλειοψηφεί. Εγώ αυτό βλέπω. Αν κάνω λάθος.....

Να καθιερωθεί ασυμβίβαστο μεταξύ διοικητικής κ συνδικαλιστικής ιδιότητας.
Ας ιδρυθεί ινστιτούτο για ΔΟΕ ΟΛΜΕ, όπως Ινε ΓΣΕΕ.
Διαχωρισμός προσόντων. Ακαδημαϊκά για σχ σύμβουλοι, ΙΕΠ. Αλλιώς κάνουν συμβιβασμούς. Ανά περιφέρεια ινστιτούτο αξιολόγησης εκπαίδευσης.
Εταιρείες ανάπτυξης περιεχομένου.

ΕΣΔΔ κ τοπικής αυτοδιοίκησης.

 
Αξιοκρατία μέσω αυθαίρετης πριμοδότησης των ημετέρων
14 Αυγ 2020 12:16

Μια διευθύντρια σε Πρωτοβάθμια είναι και σύζυγος ενός βουλευτή πρώτης τάξης!!!

 
X
14 Αυγ 2020 11:54

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΑΚΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΕΡΩΤΗΜΑ. ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ,ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ.ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ.ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ;ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΚΛ;ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ;Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΛΙΓΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ,ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ-ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ.Η ΛΕΞΗ ΑΞΟΙΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΩΣ ΤΩΡΑ;ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
14 Αυγ 2020 11:41

Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους προσωρινούς Διευθυντές και με υγεία. Πάντως νόμος δεν θα βγει και δεν θα γίνουν άλλες κρίσεις (προσωρινές ή μη) πριν το 2023! Σημειώστε το αυτό. Δυστυχώς οι επιλογές αυτές των Διευθυντών Εκπαίδευσης ήταν πραξικόπημα για την Παιδεία . Η υπουργός υποτίμησε την νοημοσύνη των υποψηφίων άλλη μία φορά. Κακώς έβαλε τόσους υποψήφιους στην διαδικασία να ανεβάσουν τα προσόντα τους στην πλατφόρμα, αντίθετα έπρεπε να έχει μόνο το εδάφιο της συμμετοχής προς συμπλήρωση σε υπηρεσιακά συμβούλια αφού είχε σκοπό να κάνει απευθείας ανάθεση. Χρόνια πολλά σε όλους.

 
τα δικά μας (γαλάζια) παιδιά
14 Αυγ 2020 10:58

Έχω γυρίσει τη μισή Ελλάδα με μεταθέσεις και γνωρίζω κάποιους από τους νεόκοπους Διευθυντές. Μπορεί να είναι...τυχαίο, αλλά αυτοί που γνωρίζω είναι ΟΛΟΙ στελέχη της ΔΑΚΕ...

 
@AΝΔΡΕΑΣ Τ.
14 Αυγ 2020 10:07

Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέτε. Ο συνάδελφος δεν ήταν εξαρχής διευθυντής διεύθυνσης άλλα είχε αντικαταστησει τον εκλιπόντα αείμνηστο κ. Αργυριου. Επίσης, δεν έγινε διευθυντής στη Δυτική Αττική άλλα στις Κυκλάδες. Μήπως δεν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα εκεί?

 
Δημοσθένης
14 Αυγ 2020 09:47

Ο τρόπος επιλογής των νέων προσωρινών διευθυντών εκπαίδευσης αποτυπώνει με τον πιο εμφατικό τρόπο την επικράτηση της κομματικής αντίληψης στον τρόπο επιλογής τους.
Μήπως θα μπορούσαν να μας απαντήσουν οι κυρίες και οι κύριοι που υλοποίησαν τις επιλογές:
Γιατί δεν υπήρχε εκπροσώπηση των εκπαιδευτικών μέσω των εκλεγμένων αιρετών;
Γιατί δεν υπήρξε μοριοδότηση των κριτηρίων και των προσόντων, ούτε αξιολογικοί πίνακες και καμία διαδικασία συνέντευξης των υποψηφίων;
Γιατί η απόφαση και η γνωστοποίηση των ονομάτων δεν είχε συγκριτικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψήφιους, καθώς ήταν μια διαδικασία χωρίς μοριοδοτούμενα κριτήρια;

Μήπως αξιοκρατία εννοείτε την «αριστεία» των δικών σας παιδιών;
Ντροπή σας!!!

 
Ανδρέας Τ.
14 Αυγ 2020 08:26

Ημουν απο εκεινους που μιλουσα για ΔΔΕ που θα προέρχονται από τα σπλάχνα της ΝΔ. Οι νεες τοποθετησεις με διαψευδουν σε λιγα σημεια. Αλλά με διαψεύδουν! Απίστευτο!!
Η πιο εντυπωσιακή περίπτωση: ο συνάδελφος χημικός Βαμβακερος Ξενοφών, ο οποίος ήταν απο τους 16 διευθυντες ΔΔΕ που πριν λιγες μέρες σήκωσαν ανάστημα για τις υπηρεσιακες μεταβολες. Τον ξέρω καλά, τον εκτιμώ , τον "παρακολουθώ" , λέω πάει τον έφαγε το σκοτάδι τον Ξενοφώντα. Οσο έχουμε ΝΔ ουτε διευθυντης σε σχολειο δεν θα ξαναγινει!!!!
Κι όμως! Τοποθετηθηκε εκ νεου ΔΔΕ. Ενα άτομο με τοσα μετρουμενα προσοντα (μεταπτυχιακό, διδακτορικο, γλώσσες, αναλυτικά προγράμματα Χημείας κλπ) δεν μπορεσαν τελικά να το προσπεράσουν-ξεπερασουν. Τελικά πάντα υπάρχει ελπίδα! Καλημέρα

 
Υποψήφιος
14 Αυγ 2020 04:24

Κύριε καθηγητά και πρόεδρε της επιτροπής..Συγχαρητήρια για τις επιλογές σας ... Συγχαρητήρια επίσης που κάνατε πράξη και το γνωστικό αντικείμενο που διδάσκεται....αυτο της ηθικής...Μην εκτίθεστε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα... Και μην ξεχνάτε ότι η ηθική , είναι σαν τη μαρμελάδα όσο πιο λίγα έχεις.. τόσο πιο πολύ την απλώνεις...Αν τολμάτε αναρτήστε τα βιογραφικά των επιλεγεντων... Στην επαρχιακή πόλη που ζώ επιλέχθηκε υποψήφια με τα λιγότερα τυπικά προσόντα ήταν όμως συνδικαλίστρια ..
....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΕΜΑΛ ...ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ Ελλάδα
.... καληνύχτα εκπαίδευση

 
απορία
14 Αυγ 2020 04:13

εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί αυτή η fast track κωμωδία δεν μπορούσε να γίνει ένα χρόνο πριν... (άλλα σχεδίαζαν ή οι έτοιμες είχαν αυτό στο σύνθετο πλάνο εξαρχής; όχι τίποτα άλλο, να γλύτωναν τη γκρίνια των στελεχών τους ένα χρόνο)

 
@στράτο
14 Αυγ 2020 03:59

σιγά το συμπέρασμα ! σοβαρά θεωρείς ότι μετρήθηκε τίποτα; εντάξει τώρα ούτε εγώ ο καλοπροαίρετος δεν το πιστεύω. τη λίστα θέλουμε με τους συνυποψηφίους... (γνωστή στας επαρχίας κυρίως, όπως φαίνεται από σχόλια). άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι τα μικρά κάτω κάτω ψιλά γράμματα : πόσοι είχαν θέση ευθύνης και παραιτήθηκαν αυτοδίκαια και ποια ακριβώς; όλα θα φανούν πληρέστερα ωστόσο , όταν βγει το νέο πλαίσιο και δούμε την απόφαση με τα ονόματα των "μονίμων, μη υπηρεσιακών" σε μερικούς μήνες ή σε ένα έτος (εντωμεταξύ θα δούμε πολλλλλλλλά όμως)

 
ΕΡΩΤΗΣΗ
14 Αυγ 2020 02:43

Ερώτηση: Σε περίπτωση που κατά την διάρκεια χηρέψει η θέση για κάποιο λόγο , γίνεται αυτόματα ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων ή παίρνουν από τον κατάλογο που δεν υπάρχει;

 
Καλύτερα με ασανσέρ
14 Αυγ 2020 01:03

@Στράτος
Το να "τρέχεις", προς τα κάτω, είναι θεωρητικά εύκολο. Θέλει όμως προσοχή, μην πάρεις 2-2 τα σκαλιά και φτάσεις κάτω.... με το κεφάλι!

 
Παναγιώτης Λ.
14 Αυγ 2020 00:33

Ας μην βιαζόμαστε για κρίσεις. Να δούμε πρώτα τα βιογραφικά, αλλά και πόσοι ήταν οι υποψήφιοι ανά Δ/νση.

 
ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
14 Αυγ 2020 00:21

Έχω μία απορία!!!! Γιατί έγινε αυτή προκήρυξη αφού είχατε αποφασίσει να πάτε σε ………………… απευθείας ανάθεση; Το περιβάλλον που επιβαρύνεται από όλη αυτή την «χαρτούρα» δεν το σκεφτήκατε;

 
προς [@ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΡΙΖΑ ]
13 Αυγ 2020 23:53

Έχετε δίκιο δεν το είχα σκεφτεί , ενώ η μη συνέντευξη αποκαθιστά το δίκαιο. Και για να σας πω και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ , ας δημοσιοποιήσει η κυρία Κεραμέως τα αντικειμενικά προσόντα από όλους και τα ονόματα όλων των υποψηφίων.

 
ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
13 Αυγ 2020 23:28

ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ... 500 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΚΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 5000 ΛΕΠΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 84 ΩΡΕΣ..ΜΕ 8ΩΡΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ....
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..

 
Στράτος
13 Αυγ 2020 22:55

Ένα συμπέρασμα παράπλευρο πάντως είναι ότι όταν θέλει να "τρέξει" κάτι το ΥΠΑΙΘ, μπορεί και το τρέχει. Αν πάλι αδιαφορεί, ο χρόνος κυλά αργά και βασανιστικά......

 
Αριστείδης ο δίκαιος
13 Αυγ 2020 22:38

κατά βάσιν κομματικές οι επιλογές, "τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα", με λίγες φωτεινές εξαιρέσεις, έτσι, για το κερασάκι στην τούρτα ... απόδειξη; αυτοί που δεν άλλαξαν, αυτοί δεν είχαν επιλεγεί με τον αντισυνταγματικό νόμο της π.φ.α.; ... είχαν, όμως είναι ΔΑΚΕ ... είδες η ΔΑΚΕ; ... τι μπορεί να πει η υπουργός της αριστείας ... αν ερωτηθεί βέβαια ... το συμβούλιο της "ηθικής" επιλογής; τι θα απαντούσε σε αυτό; ... καημένη εκπαίδευση τι άλλο σου μέλλει να πάθεις; ευτυχώς που όλα γίνονται για το καλό της εκπαίδευσης και ευτυχώς που είμαι σε τροχιά αφυπηρέτησης ... όμως πάντα ισχύει το "αρχή άνδρα (και γυναίκα πλέον) δείκνιση". Επιλογές τύπου Κιμ Γιονγκ Ουν ...

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.