Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Πρόεδρος Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης στο esos: Οι οδηγίες της πολιτικής ηγεσίας συνέτειναν να επιλεγούν οι καλύτεροι Διευθυντές Εκπαίδευσης

“Έχουμε παραδώσει αιτιολογημένη κρίση για κάθε υποψήφιο και για κάθε θέση”
Δημοσίευση: 13/08/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Εξετάσαμε επισταμένως και ενδελεχώς όλους τους φακέλους των υποψηφίων για τις 116 θέσεις προσωρινών Διευθυντών Εκπαίδευσης Διευθυντών Εκπαίδευσης κι έχουμε παραδώσει αιτιολογημένη κρίση για κάθε υποψήφιο και για κάθε θέση.

Τη δήλωση αυτή έκανε στον esos ο πρόεδρος του Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης καθηγητής του ΕΚΠΑ Παναγιώτης Πανταζάκος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

“Οι οδηγίες της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Παιδείας και η πρόνοια του νόμου συνέτειναν να επιλεγούν οι καλύτεροι για τις θέσεις των προσωρινών Διευθυντών Εκπαίδευσης”, τόνισε ο πρόεδρος του Συμβουλίου.

Σε ερώτηση του esos ποια ήταν η οδηγία της υπουργού Παιδείας προς το Συμβούλιο ο πρόεδρος Παν. Πανταζάκος απάντησε: "Η υπουργός πέρασε εθιμοτυπικά από την αίθουσα συνεδριάσεων για να μας γνωρίσει και αφού μας ευχαρίστησε για την συμμετοχή μας, εν μέσω θέρους, στις συνεδριάσεις του Συμβουλίου, μας ευχήθηκε να επιλέξουμε τους καλύτερους εκ των υποψηφίων. Αυτή ήταν η πρώτη και η μοναδική επαφή της υπουργού με το συμβούλιο μας”.

Σε άλλη ερώτησή μας ποια ήταν τα βασικά κριτήρια για την επιλογή των προσωρινών Διευθυντών Εκπαίδευσης ο πρόεδρος του Συμβουλίου μας είπε: “Η κρίση μας βασίστηκε στα επιστημονικά, διδακτικά και διοικητικά προσόντα των υποψηφίων, συνδυαστικά".

Ο Παναγιώτης Πανταζάκος στην επικοινωνία του μαζί μας, μας είπε επίσης:

* Οριστήκαμε για να διαχειριστούμε ένα πρόβλημα ζέον για τη λειτουργία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που προέκυψε αφενός από τη λήξη της θητείας των υπηρετούντων διευθυντών εδώ και δυο περίπου χρόνια και αφετέρου της βούλησης για την ομαλή έναρξη του νέου σχολικού έτους μεσούσης της πανδημίας. Ωστόσο, τα μέλη του Συμβουλίου μας, δεν εργάστηκαν ούτε πρόχειρα, ούτε βιαστικά. Εξετάσαμε ενδελεχώς όλους τους φακέλους των υποψηφίων προσπαθώντας να επιλέξουμε τους ικανότερους απ' αυτούς.

* Συγχαίρουμε τόσο αυτούς που επελέγησαν, όσο και τις υπηρεσίες του υπουργείου που ενεπλάκησαν στη διαδικασία επιλογής και ανταποκρίθηκαν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Σχόλια (62)

 
Σπύρος Δ
17 Αυγ 2020 21:41

Δείξτε μας αν μπορείτε τα Βιογραφικά των επιλεγέντων.

 
steven
16 Αυγ 2020 19:18

Όσο λιγότερο μιλάτε τόσο λιγότερο εκτίθεστε κ. καθηγητά της Ηθικής.. Πόλη μου επαρχιακή, κόπηκε υποψήφιος κάτοχος 2 διδακτορικών, νυν Δ/ντής σχολείου με πολλά μετρήσιμα και έγινε ο αιρετός της ΔΑΚΕ ! !

 
Δον Κιχώτης
16 Αυγ 2020 12:24

Έχω ευχάριστα νέα να ανακοινώσω!
Γύρισε ο pacifist anarchist από την Τήνο και του κρατεί όχι μόνο εκλεκτό λιβάνι αλλά σμύρνα και χρυσό!!!
Κανένας υπουργός Παιδείας δεν έχει δεχθεί μέχρι σήμερα τέτοια δώρα!...

 
Ert
16 Αυγ 2020 12:19

Θα ήταν σκάνδαλο αν οι προσωρινοί εκλέξουν τους δ/ντες σχολείων αφού θα παραβιαστεί η σειρά. Η Υπουργός οφείλει να φέρει άμεσα το νσ επιλογής και να ξεκινήσει το ταχύτερο.

 
Από το windows
16 Αυγ 2020 12:16

Αν υποψιαστώ ότι επιλέξατε κάοιον χωρίς Β2....

 
Τί δεν καταλαβαίνετε?
16 Αυγ 2020 11:11

@Νίκος
Ούτε καν τα ονόματα των συνυποψηφίων δεν θα αναρτηθούν. Φέρτε μου και χαρτί να σας το υπογράψω αν θέλετε.

 
@ @Στέλιος Καραγιάννης
16 Αυγ 2020 11:05

Ε τώρα γιατί το κάνετε αυτό αγαπητέ μου? Ήσυχα δεν είμασταν τόσο καιρό εδώ μέσα? Σας έλλειψε τόσο πολύ η ποίηση?

 
Α.Μαυρογιάννης
16 Αυγ 2020 10:13

@Σ.Καραγιάννης.Έλεος πια με τα αριστερά σας τσιτάτα.Έλεος πια με το παρελθόν των 200 ετών που ζείτε.Ζήστε εσείς στο αριστερό σας παρελθόν του 18ου αιώνα και αφήστε την χώρα να προχωρήσει στον 21αιώνα.Το έσος το επισκέπτονται και άνθρωποι που δεν είναι αριστεροί.Προσωπικά αισθάνομαι δυσφορία για την πλύση εγκεφάλου που νομίζετε ότι μας κάνετε.Είμαι μορφωμένος και έχω αποκρυσταλλώσει τις απόψεις μου.Μόλις σας βλέπω αλλάζω ιστοσελίδα.Το έσος είναι επιχείρηση και όχι ιστοσελίδα πολιτικής προπαγάνδας και δεν δικαιούστε να διώχνετε τους φίλους του ,λόγω αυτών που γράφετε.Αφού θέλετε να πείτε τον καημό σας πέστε τον σε κομματικές συγκεντρώσεις,σε Κόβες,στις στήλες αναγνωστών αριστερών εφημερίδων κλπ.Θεωρώ το έσος ακομμάτιστο και απολίτικο και δεν έχετε το δικαίωμα να το χρωματίζετε.Του κάνετε κακό,το καταλαβαίνετε;Βλέπω το όνομα σας και κατευθείαν βγαίνω από το έσος και πηγαίνω αλλού.Πιστεύω και ξέρω ότι το κάνουν και άλλοι.Επιπλέον επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια τετριμμένα που τα απόρριψαν όλοι οι λαοί,εκτός από σας και τους ομοίους σας.Θελω να πάει η χώρα μπροστά και εσείς με τους ομοίους σας μας τραβάτε με το ζόρι πίσω.Ζήστε στον παρελθόν σας μόνος χωρίς να μας το γνωστοποιείται συνέχεια σαν να νομίζετε ότι απευθείνεστε σε ηλίθιους.

 
@Στέλιος Καραγιάννης
15 Αυγ 2020 23:19

Μην χρησιμοποιείτε το έσος για ιδεολογική αριστερή προπαγάνδα.Το διαβάζει κόσμος όλου του πολιτικού φάσματος και δεν διανοουνται να κάνουν ιδεολογική προπαγάνδα.Κριτική κάνουν όχι όμως την αριστερή προπαγάνδα που κάνετε εσείς.Και ειδικά δεν είδα ποτέ νεοδημοκράτη να μας αναλύει την ιδεολογία του.Προφανώς σέβονται το έσος και τους αναγνώστες του.Αν θέλετε να ασκείτε αριστερή προπαγάνδα υπάρχουν τα αντίστοιχα ιδεολογικά έντυπα.Ρωτάω όμως και την συντακτική ομάδα του έσος το εξής:Αν κάποιος αποφασίσει να σας απαντήσει ιδεολογικά θα δημοσιεύσει την απάντηση ή όχι;

 
Νίκος
15 Αυγ 2020 16:37

Για να μην υπάρχουν αμφιβολίες και να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου, να αναρτηθούν άμεσα τα βιογραφικά των νεοπροσληφθεντων προσωρινών διευθυντών Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας εκπαιδευσης,

 
Δήμητρα
15 Αυγ 2020 16:32

Αυτοί οι διευθυντές εκπαίδευσης θα επιλεξουν τους επόμενους διευθυντές σχολείων και, αν δείξουν "άριστα δείγματα γραφής" θα επανεκλεγούν και οι ίδιοι. Όλοι αυτοί έπειτα θα περάσουν την αξιολόγηση, σχολείων και εκπαιδευτικών. Γι το αυτό λοιπόν το υπουργείο δεν άφησε κανένα περιθώριο για λάθος. Σ' όλο αυτό πού χωράνε τα προσόντα;

 
Δον Κιχώτης
15 Αυγ 2020 15:47

- Πολύ μεγάλη η βαρύτητα για μια ομάδα προσωρινών Διευθυντών!...
Ανησυχώ για τον τεράστιο όγκο των κειμένων που θα σταλούν στο esos για τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι νέοι σχολικοί σύμβουλοι - οι καλύτεροι δάσκαλοι και καθηγητές - που θα στηρίζουν τους υπόλοιπους στο πιο δύσκολο έργο! Πώς θα μπορέσει το esos να διαχειριστεί τόσα κείμενα;
- Ξύπνα! Πόσα είδες την περίοδο που γκρεμίστηκε ο Θεσμός;

 
@4 από τα 46 σχόλια
15 Αυγ 2020 13:23

@Δημήτρης Χ.
Χωρίς συνέντευξη, δηλ. χωρίς να δούνε ούτε καν το πρόσωπο του υποψηφίου, δεν παίρνουν ούτε υπάλληλο για περίπτερο. Εκτός εάν τον ξέρουν από πριν....
Επίσης, όταν υπάρχει "παρέμβαση" στη συνέντευξη, μπορεί ο παθών ΚΑΙ ένσταση να κάνει ΚΑΙ να το καταγγείλει(υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία και αιρετοί). Εδώ όχι.
Τέλος, ούτε την περιοχή σας μας λέτε ούτε το όνομα της Δ/ντριας "από τον χώρο" του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ισχύει, είναι 1 στους 116 (% ???).... και μάλλον για ξεκάρφωμα. Ακόμα και υπουργούς, έχει η ΝΔ από το χώρο πχ του ΠΑΣΟΚ!

@giannis ch και @ @Γιωργος
Ήταν μακριά από τέλεια. Αν ήταν αυτοκίνητο θα ήταν με 3 ρόδες. Ήταν όμως αυτοκίνητο... δεν ήταν το πέρσικο χαλί του Αλαντίν.

@Σ.Κ.
Είναι σαν να λέτε, ξέρω 5-6 που έπαιζαν ποδόσφαιρο στην Α' εθνική και ήταν καλοί. Εάν όμως έμειναν απ' έξω, ο Μέσι και ο Ρονάλντο, το ξέρουμε???
Εάν δεν έβαζαν έστω έναν, από τους 16 που είπαν "το όχι" στη ΓΓ, δεν θα λέγαμε όλοι μας τώρα ότι τιμωρήθηκαν? Οι υπόλλοιποι 15, ξέρουμε αν ήταν υποψήφιοι... κι έμειναν στην απ'έξω?

 
pacifist anarchist
15 Αυγ 2020 13:13

Σ.Κ.@"Για Λακεδαιμονίους θα μιλάμε τώρα"?

Αρκετοί από εμάς, που συμμετείχαμε σε αυτές τις "ηθικές κρίσεις", στις επιλογές Περιφερειακών Διευθυντών είχαμε περισσότερα μόρια από όλους τους επιλεγέντες (πάνω από 26). Είμαστε "τσακισμένοι" τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο και τώρα, γιατί δεν έχουμε μπάρμπα στην Κορώνη . Η Κορώνη αυτή είναι πολιτικός ΚΟΡΩΝΗ VIRUS.
Είμαι στην Τήνο και σου αγόρασα καλό λιβάνι να σου φέρω.

 
Στέλιος Καραγιάννης ΣΕΕ ΠΕ 83@Μαρία
15 Αυγ 2020 13:04

Αγαπητή Μαρία.Οι δύο στους οποίους αναφέρθηκα είχαν μια μακρόχρονη λαμπρή θητεία ως πρώην ΔΔΕ ο ένας ,και ως αναπληρωτής ΠΔΕ ο δεύτερος, και όχι μόνο.Το τράβηγμα του χαλιού κάτω απ' τα πόδια τους , όπως έγραψα πολλάκις,ήταν μια από τις αιτίες της ευθείας και επώνυμης αντιπαράθεσής μου,εδώ στο ESOS με τον απαράδεκτο νόμο 4547.Παντα πίστευα ότι η ευρύτερη αριστερά δεν θα πρέπει να μετέρχεται τέτοια κόλπα, γιατί δεν αρμόζουν σε μια πολιτική ηθική ,που την διαμόρφωσαν μορφές γιγάντων,φιλόσοφοι και παιδαγωγοί πρώτης γραμμής, όπως ο Δημήτρης Γληνός,ο Αλέξανδρος Δελμούζος και ο Γιάννης Ιμβριώτης,για να αναφέρω μόνο τρεις.Υπάρχουν άνθρωποι σαν και μένα, που συνεχίζουν,αφελώς ίσως, να πιστεύουν σ' αυτές τις αξίες ,όπως η καθημερινή πάλη του εκπαιδευτικού για το κοινό καλό,η δικαιοκρισία,η αξιοκρατία,κλπ.Η μέρα που η επιλογή των στελεχών της διοίκησης της εκπαίδευσής μας,θα γίνει με εθνικά κριτήρια ,,αποδεκτά από όλο το πολιτικό μας σύστημα και από το λαικό πανελλήνιον,είναι μάλλον πολύ μακρινή.Έγραψα εδώ,προχθές,ότι μπορεί να είναι γύρω στο 2050,όταν δεν θα υπάρχει ούτε η σκόνη από τα κόκκαλά μου!!

Εκείνη τη μέρα δεν θα υπάρχει πρώην υπουργός που θα σηκώνει το δάχτυλο της διαμαρτυρίας...με τον γνωστό τρόπο των φοιτητικών μας συνελεύσεων του 1974,μετά την πτώση της Χούντας.Αν πω ότι το Πασοκ στήριξε το θεσμό του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας θα με πούνε κρυφο-Πασοκ !!Αν πω ότι η ανανεωτική αριστερά έγραψε στα παλιά της τα υποδήματα αυτό τον θεσμό,θα με πουνε νυν -δεξιό.Πραγματικά ,σ' αυτή τηχώρα που συνεχίζει να καταδιώκει την ανοιχτή κριτική σκέψη,δεν μπορείς να πεις κάτι ,να επιχειρηματολογήσεις πολιτικά για κάτι και να μη σου κολλήσουν αυτομάτως μια πολιτική ετικέτα...

Ωστόσο ,όπως θα δει κανείς,και στους νυν επιλεγέντες ΔΔΕ και ΔΠΕ και καθ' ολον το φάσμα της επικράτειας, υπάρχουν πάρα πολλά σοβαρά βιογραφικά και άτομα με μακροχρόνια πείρα στη διοίκηση της εκπαίδευσης και φυσικά άλλα ασθενέστερα και μολίγα άκαπνα.Το αν επαναλήφθηκε με καρμπόν ,για αυτές τις προσωρινές θέσεις ,η καθ' ημάς εκπαιδευτική παράδοση, που την τίμησε με τον καλύτερο τρόπο πρώτος και καλύτερος ο Σύριζα από το 2015 και μετά,αυτό θα το που οι μελλοντικού υποψήφιοι διδάκτορες, με θέμα την ιστορία της επιλογής των στελεχών στην πατρίδα μας.. Ποιόςδεν θα ήταν με την αξιωματική αντιπολίτευση ,αν δεν υπήρχαν ,οι ακραίες,οι καραμπινάτες αδικίες ικανότατων υποψηφίων πού έπεσαν θύματα του δήθεν αριστερού, κομματικού ντοβλετιού της?Λυπάμαι ειλικρινά που τα γράφω όλα αυτά ,όχι ως στέλεχος της εκπαίδευσης ,αλλά ως άνθρωπος των γραμμάτων που πρωτίστως είμαι.;Eχω γράψει επανειλημμένως εδώ στο ESOS, ότι "δυστυχώς δεν διορθωνόμαστε σ' αυτόν τον τόπο".Ο εθνικός μας ποιητής ,ο Διονύσιος Σολωμός έγραψε ότι "τό Έθνος μας θα πρέπει να θεωρεί εθνικό ότι είναι αληθινό".Το ερώτημα ενός πνευματικού ανθρώπου προς όλη την πολιτική ηγεσία της χώρας μας είναι το εξής:Είναι αληθινό αυτό το σύστημά σας, των επαναλαμβανόμενων πολιτικών αντιπαραθέσων,το χωρίς καμία πολιτική συναίνεση με στόχο το κοινό καλό,με στόχο το αλώβητο του αγαθού της παιδείας μας έτσι όπως το οραματίστηκαν οι σοβαροί μας πνευματικοί άνθρωποι,δεξιοί,κεντώοι,αριστεροί?Αν είναι αληθινό τότε εμείς είμαστε ρομαντικοί και ονειροβάτες..Αν αυτό το ερώτημα δεν είχε ισχύ αγαπητή μου Μαρία, τότε στις εθνικές μας εορτές δεν θα διαβάζαμε ποιήματα των εθνικών ποιητών μας , όπως ο Σολωμός, ο Παλαμάς,ο Καβάφης,ο Σικελιανός,ο Σεφέρης,ο Ρίτσος ,ο Ελύτης,κλπ.,αλλά ποιήματα και λόγους των υπουργών της παιδείας μας!!!Φανταστείτε το κι αυτό!!!Και ψάξτε τη στάση της καθ' ημάς αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι του θεσμού του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας,στο οποίο,αν θυμάμαι καλά,ήταν, παλαι ποτέ μέλος, ένας νυν εκλεγείς ,και πριν λιγο καιρό φαγωθείς ως υποψήφιος ΣΕΕ, ΔΔΕ!!!Οι αξίες,και της παιδείας,έρχονται από τη μεγάλη φιλοσοφία μας ,από τη μεγάλη ποίηση μας,από τη σπουδαία λογοτεχνία του Παπαδιαμάντη και του Καζαντζάκη.Φανταστείται ένα βιβλίο φιλοσοφικών και λογοτεχνικών κειμένων ,που μετά τον Επιτάφιο του Περικλέους και του Γιάννη Ρίτσου,θα έβριθε από λόγους υπουργών παιδείας!!!Θα μας θύμιζε τη Βόρειο Κορέα και τοιν πατερούλη των Ρώσων τον Ιωσήφ Στάλιν,για να μη πάω προς τα δυτικά,προς τη Γερμανία...Ίσα που χωράει εδώ ,ένας, αλλά Λέοντας, ο φιλόσοφος της Παιδείας μας ,ο Παπανούτσος.["Μάθε να προφέρεις σωστά την πραγματικότητα και να την προσεγγίζεις όπως ο σπουργίτης το χάραμα",Οδ.Ελύτης]

 
ΑΣΕΠΙΤΗΣ
15 Αυγ 2020 00:22

@Μη επιλεγής υποψήφιος
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!

και δεν το λέω ειρωνικά....

 
nikos
14 Αυγ 2020 22:41

Προφανώς όσοι είμαστε κοντά στο χώρο της ΝΔ δεν θα την ξαναψηφίσουμε, η διαδικασία ήταν τριτοκοσμική .

 
Giannis
14 Αυγ 2020 22:18

Εξετάστηκαν όλοι οι φάκελοι. Η τελική προθεσμία αποστολής των φακέλων ήταν 7/8/2020. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν 13/8/2020. Άρα η εξέταση των φακέλων έγινε από 8/8/2020 έως 12/8/2020. Πόσοι ήταν οι υποψήφιοι; Ενδεχομένως να ξεπερνούσαν του 300. Δε βγαίνει..... πάνω από 300 φάκελοι σε 4 μέρες; Δε βγαίνει με τίποτε.

 
ΣΑΚΣΑΚ
14 Αυγ 2020 20:17

Να συμφωνήσω απόλυτα με τον Γιώργο που σχολιάζει από πάνω " ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά!!!" και δεν το λέω ειρωνικά. Αλλά θέλω να προσθέσω ότι ο ίδιος λαός δεν ξεχνά πως κυβέρνησε πολύ πρόσφατα ο ΣΥΡΙΖΑ.

 
Μη επιλεγής υποψήφιος
14 Αυγ 2020 19:30

Ας είμαστε σοβαροί. Όποιος κάνει καταγγελίες να τις κάνει επώνυμα και με στοιχεία. Όπως καταλάβατε είναι πολύ εύκολο ανώνυμα να λες παραμύθια.

 
Μαρία
14 Αυγ 2020 18:45

Προς Σ.Κ.
Δέχομαι την κρίση σας για την Αττική, ωστόσο πρόκειται για τεραστια περιφέρεια με δυνατό ανταγωνισμό.

Το ερώτημα είναι: όταν ισοβαθμούν υποψήφιοι, επικρατεί το παραταξιακό κριτήριο, ή όχι;

Η κριτική στους μεν, δε σημαίνει μη κριτική στους δε.
Ικανοί σχολικοί σύμβουλοι δε σημαίνει απαραίτητα ικανοί κ για διοίκηση.
Ευτύχημα, σπάνιο ,όταν συντρέχουν κ τα δύο.
Διαχωρισμός προσόντων κ αναδιοργάνωση της διοίκησης με σύγχρονη κατάτμηση.
Τα καινούργια στελέχη να είναι απόφοιτοι της ΕΣΔΔ, ή ισότιμων σχολών ( γαλλική ENA).

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
14 Αυγ 2020 17:02

κ. Πανταζάκο, 500 περίπου υποψήφιοι με 12 λεπτά εξέταση του κάθε φακέλου, 6000 λεπτά, άρα 100 ώρες, με 10ωρα κάθε μέρα θέλατε περίπου 10 μέρες...
ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟ....δεν έγιναν αξιολογήσεις υποψηφίων.

 
Στέλιος
14 Αυγ 2020 16:29

Υπάρχει Δ/ντής Β/θμιας που επανεξελέγη και το μόνο του προσόν είναι το βασικό πτυχίο πριν 35 χρόνια. Εκτός αν δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος.

 
Γιάννης
14 Αυγ 2020 15:57

Η επίσπευση της διαδικασίας σας εκθέτει. Η αξιολόγηση ήθελε τουλάχιστον διπλάσιες μέρες. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατήσατε.

 
@Γιωργος
14 Αυγ 2020 15:36

Ο λαός δεν ξέχνα τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ

 
Γιώργος
14 Αυγ 2020 15:22

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά!!!!!

 
Ολιγωρία
14 Αυγ 2020 14:59

Δηλαδή από την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη ανοίγατε περίπου 120 φακέλους την ημέρα, τους εξετάζατε, συζητούσατε, γράφατε αιτιολογική κρίση για τον καθένα και τοποθετούσατε! 120 φάκελοι την ημέρα! Δηλαδή ακόμη και αν δεν πήγατε για ύπνο, για φαγητό ή για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη ή απασχόληση έπρεπε να ανοίγετε, να μελετάτε και να τεκμηριώνετε 3 φακέλους το μισάωρο! Ακόμη και από υπολογιστικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης να γινόταν η διαδικασία δε θα είχε γίνει τόσο γρήγορα. Εκτέθηκε το Υπουργείο ανεπανόρθωτα. Θα μπορούσε ως νέα κυβέρνηση πέρυσι τέτοιο καιρό να έχει έτοιμο νομοσχέδιο, να έχει εκκινήσει τις διαδικασίες και να απαλλάξει τους έτσι κι αλλιώς "παρατεταμένους" Δ/ντές. Την εκλογή των οποίων κάποια δικαστήρια είχαν κρίνει παράνομη.

 
παράξενη χώρα
14 Αυγ 2020 13:42

Η χώρα είναι απλή: μια από τα ίδια.
Συνεχίζονται οι χρυσές επιδόσεις της δεξιάς, των παλαιοπασόκων και της "πρώτης φοράς" των συριζαίων.
Ελπίδα καμία.

 
Σονια
14 Αυγ 2020 13:18

Ουδέν σχόλιο!!!!!!!
Πόσο δίκιο έχετε όλοι όσοι εκφράστε την άποψη σας !!!!!!!! Η "αξιοκρατικη"σας διαδικασία μπάζει από παντού κα. Κεραμεως.....

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.