Σχέδιο Προγράμματος Διδακτικών Ωρών-Διαλειμμάτων Δημοτικών Σχολείων

16/09/2020

Άκουσε το άρθρο

Συνάδελφοι καλημέρα,

Πατήστε εδώ για να δείτε  ένα «Σχέδιο Προγράμματος Διδακτικών Ωρών-Διαλειμμάτων Δημοτικών Σχολείων» το οποίο δεν τροποποιεί τη διάρκεια των διδακτικών ωρών και των διαλειμμάτων, είναι πρακτικό στην εφαρμογή του και οι αλλαγές του επηρεάζουν τη μια από τις δύο ομάδες τάξεων.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους.

6ο  Δημ. Σχ. Κοζάνης, Δ/ντής - Ντόκος Ιωάννης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (4)

6ο Δημ. Σχ. Κοζάνης, Δ/ντής - Ντόκος Ιωάννης
|

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εφαρμόζεται ήδη στο σχολείο μου -που είναι 12/Θ- με τις ειδικότητες να μοιράζονται σε 2 , 3 και 4 σχολεία, χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σ' αυτό βοηθά και το γεγονός πως οι διευθυντές -όχι μόνο στην Κοζάνη αλλά και παντού- αφήνουν 1 ώρα τουλάχιστον κενή στους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων για να πηγαίνουν από το ένα σχολείο στο άλλο. Όσο για την περίπτωση πιθανού συνωστισμού στις 11.45 δεν υπάρχει, γιατί τη στιγμή που η μια ομάδα τάξεων μπαίνει μέσα στο σχολείο, η άλλη βγαίνει για διάλειμμα από τη 2η είσοδο του κτιρίου. Εάν δεν υπάρχει 2η είσοδος -κάτι που είναι σπάνιο για σχολείο- τότε ρυθμίζουν την κατάσταση οι εφημερεύοντες.

Συναδελφος Αθηνα
|

Ευχαριστουμε για την προαφορα, αλλα στα αστικα κεντρα που εκπαιδευτικοι εεγαζονται σε 2 και 3 σχολεια ειναι ανεφαρμοστα, εκτος αν εφαρμοσουν απο ολα τα σχολεια το προγραμμα. Αλλιως συνηθως δεν μπορει να βγει ωρολογιο προγραμμα...
Στο συγκεκριμενο προγραμμα, διακρινω πιθανο προβλημα συνωστισμου στις 11:45.
Παντως και παλι ευχαριστουμε για την καλη διαθεση και συνεισφορα.

Συνάδελφος - Αθήνα
|

Μπράβο συνάδελφε. Μας έλυσες ένα γρίφο. Νομίζω ότι είναι the best και πρέπει να εφαρμοστεί σε όλα τα σχολεία. Σ’ ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!!!

Συνάδελφος από Βόλο.
|

Συγχαρητήρια συνάδελφε. Το καλύτερο που έχω δει ως τώρα. Θα προσπαθήσω να το χρησιμοποιήσω στο σχολείο μου. Και πάλι ευχαριστώ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ