Placeholder

ΜΑΘΗΤΕΣ

Στα 115 τα σχολεία με κρούσματα Κορωνοϊού-Προστέθηκαν 14 νέα σχολεία σήμερα (Συνεχής Ενημέρωση από το esos)

Τα 90 στα 115 συνολικά σχολεία βρίσκονται στην Αττική
Δημοσίευση: 25/09/2020
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Δεκατέσσερα  ακόμη σχολεία προστέθηκαν μέχρι σήμερα  Παρασκευή  , στις 8 το βράδυ στη λίστα με τις σχολικές μονάδες στις οποίες επιβλήθηκε απαγόρευση λειτουργίας τμήματος ή ολόκληρης της σχολικής μονάδας.

Πρόκειται για τα εξής σχολεία:

Τα 90  στα 115 συνολικά σχολεία σε επίπεδο χώρας  στα οποία επιβλήθηκε απαγόρευση λειτουργίας τμήματος ή ολόκληρης της σχολικής μονάδας, βρίσκονται στην Αττική, σύμφωνα με τη νέα  λίστα που ανακοίνωσε σήμερα  το υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα πρόκειται για τα εξής σχολεία (σ.σ. ο πίνακας θα ανανεώνεται   στην περίπτωση που υπάρξουν και άλλα σχολεία):

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Ή ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ COVID-19

Η απόφαση για την αναστολή της λειτουργίας Τμημάτων Σχολικής Μονάδας ή ολόκληρης της Σχολικής Μονάδας λαμβάνεται από τον Διευθυντή Α ́βάθμιας ή Β ́βάθμιας Εκπαίδευσης, μετά από γνώμη του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της οικείας Περιφερειακής Ενότητας ή του αντικαταστάτη του (Παράρτημα 2).

Για τη σχετική γνώμη και απόφαση λαμβάνονται υπόψη οι παραπάνω οδηγίες, καθώς και τα τοπικά επιδημιολογικά και κοινωνικά δεδομένα.

Εφόσον καταγράφεται τουλάχιστον ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό COVID-19 είτε σε μαθητή είτε σε μέλος του εκπαιδευτικού ή άλλου προσωπικού, ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας έχει την ευθύνη για την ενημέρωση α/ του Διευθυντή της οικείας Α ́βάθμιας ή Β ́βάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, β/ του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της οικείας Περιφερειακής Ενότητας ή του αντικαταστάτη του.

Εφόσον αποφασιστεί η αναστολή της λειτουργίας Τμήματος ή Τμημάτων του σχολείου ή όλης της Σχολικής Μονάδας, ενημερώνεται ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας και με ευθύνη του οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς/κηδεμόνες.

Επίσης, με ευθύνη του Διευθυντή Εκπαίδευσης, καταχωρείται στη βάση δεδομένων του Πληροφοριακού Συστήματος myschool η πληροφορία για την αναστολή αυτή.

Συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη COVID-19

Τα συχνότερα συμπτώματα της λοίμωξης COVID-19 στα παιδιά είναι:

 • πυρετός
 • βήχας

Άλλα συμπτώματα που μπορεί να εμφανιστούν είναι:

 • δυσκολία στην αναπνοή, δύσπνοια
 • μυαλγίες
 • ρίγος
 • πονοκέφαλος
 • αταβολή δυνάμεων
 • δυσκαταποσία
 • απώλεια γεύσης ή/και οσμής
 • ναυτία / έμετος
 • κοιλιακός πόνος, διαρροϊκές κενώσεις

Κλινικά κριτήρια χαρακτηρισμού παιδιού ως ύποπτου κρούσματος COVID-19

Ένα τουλάχιστον από τα παρακάτω συμπτώματα:

Περίοδος μεταδοτικότητα

Ένα άτομο θεωρείται μεταδοτικό 48 ώρες πριν την έναρξη των συμπτωμάτων του έως και τη λήξη της περιόδου απομόνωσής του, δηλ. 10 ημέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων ΚΑΙ τουλάχιστον 24 ώρες από την πλήρη υποχώρηση του πυρετού (χωρίς τη λήψη αντιπυρετικών) και την ύφεση των συμπτωμάτων (σε περίπτωση ασθενών με πολύ σοβαρή νόσο ή ανοσοκαταστολή μπορεί το διάστημα των 10 ημερών να είναι μεγαλύτερο, σύμφωνα με την γνώμη του θεράποντος ιατρού).

Ασυμπτωματικό άτομο με θετικό μοριακό τεστ θεωρείται μεταδοτικό, 48 ώρες πριν έως και 10 ημέρες μετά την ημερομηνία διενέργειας του τεστ.

Ορισμός στενής επαφής στη σχολική μονάδα

Στενές επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος λοίμωξης COVID-19 θεωρούνται:

 • Οι μαθητές που ανήκουν στο ίδιο τμήμα με μαθητή που είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 και συνυπήρξαν μαζί του στη σχολική τάξη κατά το 48ωρο πριν την έναρξη των συμπτωμάτων του (ή έως και 10 ημέρες μετά από αυτήν).
 • Οι μαθητές που στο τμήμα τους δίδαξε συστηματικά εκπαιδευτικός που είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 κατά το 48ωρο πριν την έναρξη των συμπτωμάτων του (ή έως και 10 ημέρες μετά από αυτήν).
 • [«δίδαξε συστηματικά»: δίδαξε τουλάχιστον 2 διδακτικές ώρες μέσα στο διάστημα του 48ωρου πριν την έναρξη των συμπτωμάτων (ή έως και 10 ημέρες μετά από αυτήν)]
 • Άτομο (μαθητής ή ενήλικας) που είχε επαφή πρόσωπο-με-πρόσωπο με επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 κατά το 48ωρο πριν την έναρξη των συμπτωμάτων του (ή έως και 10 ημέρες μετά από αυτήν) σε απόσταση < 1.5 μέτρο, για χρονικό διάστημα ≥ 15 λεπτά και χωρίς σωστή χρήση μάσκας εκ μέρους ενός από τους δυο (ή εκ μέρους και των δύο).
 • Άτομο που είχε άμεση σωματική επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 (με ή χωρίς συμπτώματα) κατά την περίοδο μεταδοτικότητας.
 • Άτομο που είχε επαφή με αναπνευστικές ή άλλες σωματικές εκκρίσεις επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 (με ή χωρίς συμπτώματα) κατά την περίοδο μεταδοτικότητας χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.
 • Στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος (μαθητή ή μέλους του προσωπικού) που χρησιμοποιεί σχολικό λεωφορείο: α/ εάν το κρούσμα έκανε σωστή χρήση μάσκας στις διαδρομές που μετείχε και έγιναν κατά τις 48 ώρες πριν την έναρξη των συμπτωμάτων (ή έως και 10 ημέρες μετά από αυτήν), στενή επαφή –υπό τυπικές συνθήκες– θεωρείται κάθε άτομο που σε κάποια διαδρομή εντός αυτού του χρονικού διαστήματος καθόταν σε διπλανή θέση ή στην αντίστοιχη θέση της μπροστινής ή πίσω σειράς από τη θέση του επιβεβαιωμένου κρούσματος, β/ εάν το κρούσμα δεν έκανε σωστή χρήση μάσκας στις διαδρομές που μετείχε και έγιναν κατά τις 48 ώρες πριν την έναρξη των συμπτωμάτων (ή έως και 10 ημέρες μετά από αυτήν), θα πρέπει να γίνει ειδική εκτίμηση κινδύνου για να οριστούν οι στενές επαφές.

Σχόλια (33)

 
ΝΙΚΟΣ
16 Σεπ 2020 14:52

Όλο και θα μεγαλώνει η λίστα.Πολλά τα λάθη της κυβέρνησης κσι του υπουργείου.Κρίμα

 
Νένα
16 Σεπ 2020 15:18

Και φυσικά τα συγκεκριμένα περιστατικά μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών διαπίστωσαν ότι έχουν προσβληθεί από τον covid 19 ύστερα από τεστ που έκαναν με δική τους πρωτοβουλία.Αρκεί να σκεφτούμε πόσα κρούσματα θα αποκαλύπτονταν αν γίνονταν εκτεταμένοι έλεγχοι στα σχολεία από τον ΕΟΔΥ.Είναι ένα καμπανάκι για εκείνους τους "αισιόδοξους"που συνέκριναν την κατάσταση τον Ιούνιο ,όταν τα σχολεία άνοιξαν ύστερα από δίμηνη καραντίνα ,πριν τον τουρισμό και εκ περιτροπής με την τωρινή ζοφερή πραγματικότητα.

 
Αυτά να βλεπετε
16 Σεπ 2020 15:31

...αυτοί που λένε ότι οι μάσκες είναι περιττές

 
ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ
16 Σεπ 2020 20:32

Στα σχολεία κυκλοφορούν εκπαιδευτικοί , γονείς, μαθητές. Είναι μια δυναμική κοινότητα που απαρτίζεται από μέσο όρο 300 άτομα τα οποία καθημερινά έρχονται σε επαφή με 10 τουλάχιστον άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και δεκάδες άλλους μαθητές στα φροντιστήρια, επομένως κάθε ημέρα έχουμε στην κοινότητα περισσότερο από 5000 επαφές συνδυαστικά. Όσοι λοιπόν ειδικοί έλεγαν, και εξακολουθούν δυστυχώς να λένε, ότι στα σχολεία κίνδυνος δεν υπάρχει διαψεύδονται καθημερινά και μελλοντικά περισσότερο. Το κακό είναι ότι μια ανεύθυνη κυβέρνηση πήρε αποφάσεις απερίσκεπτες και ολόκληρο καλοκαίρι δεν έψαξε για αίθουσες και δεν διόρισε περισσότερους εκπαιδευτικούς, ώστε να μειώσει το συνωστισμό και όσα μέτρα πήρε δεν μπορεί να τα εφαρμόσει. Οπότε όλοι περιμένουμε πότε θα κολλήσουμε. Η κακή χρήση της μάσκας είναι χειρότερο κακό από την μη μάσκα.

 
@ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ
16 Σεπ 2020 22:19

Η κυβέρνηση δεν θα κάτσει να βρει αίθουσες και χρήματα για αναπληρωτές. Προτεραιότητα είναι : 1. Η νέα λίστα Πέτσα. 2. Να δώσει πίσω λεφτά στα διόδια διότι ο Σπίρτζης είχε καταφέρει να περάσουμε δωρεάν στις εκλογές. 3. Να δώσει σε κατασκευαστές ακατάλληλων μασκών. 4. Να δώσει για το μεγάλο περίπατο. 5. Να δώσει σε χιλιάδες μετακλητούς και να τους αυξήσει τους μισθούς. 6. Να δώσει σε ιδιωτική εταιρία πολλά λεφτά για την διαφημιστική δαπάνη για τον τουρισμό παραμερίζοντας τον ΕΟΤ. 7. Να χαρίσει δάνεια σε μεγαλοεπιχειρηματίες. Είναι και άλλα πολλά πιο σημαντικά από την υγεία και την εκπαίδευση των μαθητών μας , αλλά που να γράφω τώρα τόσα bytes

 
Χαρά
16 Σεπ 2020 23:09

Πότε δεν είναι αργά για πρωινή απογευματινή ζώνη

 
θορ
16 Σεπ 2020 23:31

λαρισα μαθητης με πατερα θετικο περιμενουμε σε κεντρικο σχολειο το αποτελεσμα βοηθεια μας

 
foros1
17 Σεπ 2020 11:01

Βλέπουν την καταστροφή που έρχεται και δεν κάνουν τίποτα.
Τα παιδιά σε λίγες μέρες θα είναι κινητές βόμβες covid και θα μεταδίδουν τον ιό σε γονείς και συγγενείς. Τότε όμως θα είναι πολύ αργά, οι μεγάλοι θα νοσούν και θα θέλουν νοσηλεία, δεν θα είναι ασυμπτωτικοι σαν τους νέους.
Μια παράλυτη κυβέρνηση, δεν έχει κανένα σοβαρό σχέδιο, άλλωστε τώρα είναι πλέον αργά για ενέργειες που έπρεπε να γίνουν το καλοκαίρι.
Ας ξεκινήσουν τουλάχιστον την τηλεκπαίδευση σε λύκεια και γ' γυμνασίου και οι αίθουσες που θα απελευθερωθούν ας δοθούν σε δημοτικά και α, β γυμνασίου.
Ας κάνουν κάτι τώρα, όταν τα κρούσματα γίνουν τετραψηφιος αριθμός θα είναι αργά.

 
Ρεαλιστικά απαισιόδοξος
17 Σεπ 2020 11:57

Τα κρούσματα όλο και θα πληθαίνουν στα σχολεία. Τέλη Σεπτέμβρη θα έχουμε δεκάδες διάσπαρτα κρούσματα σε σχολεία της χώρας. Τον Οκτώβριο θα αρχίσουν να κλείνουν τα παράθυρα και θα αρχίσουν οι υπερμεταδόσεις με δεκάδες κρούσματα ανά σχολείο στο οποίο θα μπαίνει ο ιός. Τον Νοέμβριο αναλογικά θα έχουμε αρκετούς διασωληνωμενους εκπαιδευτικούς. Από αυτούς οι πρώτοι θάνατοι εκπαιδευτικών θα έρθουν περί τα μέσα Δεκέμβρη, ύστερα από 10 ημέρες επώασης και 20 ημέρες στις ΜΕΘ. Το ερώτημα είναι αν και σε ποιο σημείο αυτής της πορείας θα αντιδράσουμε...

 
Γειτονική υγειονομική βόμβα
17 Σεπ 2020 17:26

Σε κεντρικό σημείο της Αθήνας σε σχολικό συγκρότημα που απέναντι ακριβώς βρίσκεται σούπερ μάρκετ όπου έκλεισε ( 2 μέρες) λόγω κρούσματος covid-19 ,φανταστείτε πόσοι γονείς πελάτες είχαν επισκεφτεί το κατάστημα και μόνο , που τα παιδιά τους φοιτούν στα συγκεκριμένα σχολεία του συγκροτήματος. Ο θεός να βάλει το χέρι του μέχρι το lockdown!!

 
ΕΛΕΟΣ
17 Σεπ 2020 19:50

Κλείστε τα σχολεία αφού δεν τηρούνται τα μέτρα, έρχονται δύσκολες μέρες, η εικόνα είναι πλασματική.

 
Στέλλα
17 Σεπ 2020 22:08

Σε σχολείο της Aθηνας νέο κρούσμα σε μαθητή

 
Εκπαιδευτικός
18 Σεπ 2020 07:39

Άφησαν τους εκπαιδευτικούς απροστάτευτους, να πληρώνουν οι ίδιοι τα τεστ και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε. Βλέπουν τηλεόραση κι είναι απασχολημένοι.

 
loyk
18 Σεπ 2020 08:58

αφου δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο λογω ανικανοτητας ας κλεισουν τα σχολεια αμεσα. τουλαχιστον για 15 μερες, και αναλογα την εξελιξη βλεπουμε

 
φιλελεύθερος
18 Σεπ 2020 21:02

Στο σχολείο μου κινδυνεύω περισσότερο από όλους γιατί είμαι ο μεγαλύτερος. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια για να κρατήσουμε τα σχολεία ανοιχτά παρά τον κίνδυνο.

 
Ι.Κ.
18 Σεπ 2020 21:46

Στη σημερινή ανακοίνωση ο Χαρδαλιάς είπε ότι από Δευτέρα θα αρχίσουν τα rapid tests που έχουν γρήγορο, άμεσο αποτέλεσμα και σε σχολεία της Αττικής. Με τον τρόπο αυτό είναι βέβαιο ότι θα εντοπιστούν πολύ περισσότερα κρούσματα από αυτά που καταγράφηκαν την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων. Οι συνέπειες μιας πιθανής καταγραφής αυξημένων κρουσμάτων σε σχολεία, αρχικά της Αττικής και σταδιακά και αλλού, θα οδηγήσει σε ραγδαία αλλαγή του τοπίου στην εκπαίδευση.
Σημειωτέον, στην επαρχία υπάρχει μικρότερη καταγραφή κρουσμάτων γενικά και πολύ μικρότερη στα σχολεία ειδικότερα, λόγω δυσκολίας πραγματοποίησης διαγνωστικών ελέγχων. Για τη λήψη ενός δείγματος από ύποπτο κρούσμα απαιτείται πολλές φορές διήμερο ή και τριήμερο, και για την απάντηση από το διαγνωστικό κέντρο όπου αποστέλλεται άλλο ένα διήμερο.

 
ΤΚ 9
19 Σεπ 2020 12:57

Κλείστε όλα τα μπαράκια και καφετέριες τώρα και ανοίξτε τα σχολεία.

 
Τράπεζες και σχολεία
19 Σεπ 2020 20:48

Στις τράπεζες 4 - 5 υπάλληλοι και αντίστοιχος αριθμός πελατών μέσα. Στα σχολεία 25 - 27 μαθητές σε κάθε αίθουσα. Βοήθειά μας! Ακούει κανείς;

 
Ζωή
20 Σεπ 2020 08:47

Στο τέλος να μας βγάλετε μια λίστα με το ποια σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά θα είναι πιο ευκολο!

 
Peter50
21 Σεπ 2020 11:51

Δεν γνωρίζει κανείς τελικά τι θα γίνει.
Λαμβάνουμε όσο καλύτερα μέτρα μπορούμε σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
Αλλά τα κρούσματα και οι θάνατοι αυξάνονται.
Για το εμβόλιο μας έλεγαν τέλος του έτους, τώρα την άνοιξη, Τι θυμίζει αυτό; Ακόμα τούτην άνοιξη,......... τούτο το καλοκαίρι.
Καταλαβαίνουμε όλοι ότι κάτι δεν πάει καλά και αδυνατούμε ν' αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την κατάσταση.
Ας τα κλείσουμε όλα μόνο για λίγες μέρες, Δεν θα πάθει κανείς τίποτα, Μπορεί το κακό να περιοριστεί σημαντικά. Και ορισμένα ΜΜΕ αντί να σκορπούν τον θάνατο πριν ξεσπάσει, ας κοιτάξουν να βοηθήσουν σε συνεργασία με ειδικούς τον κόσμο να είναι πιο προσεχτικός.

 
Σπύρος
21 Σεπ 2020 14:31

Ήδη έχουν ξεκινήσει και οι καταλήψεις: Στην περιοχή των Πατησίων στην Αθήνα τρία Γενικά Λύκεια και ένα ΕΠΑΛ είναι σε κατάληψη συν αρκετά σχολεία από το Γαλάτσι.

 
nick
21 Σεπ 2020 19:42

Κλείστε τα όλα. Κανείς δεν λυπάται τα παιδιά.

 
Λίγη σοβαρότητα....
21 Σεπ 2020 20:54

@Peter50
Λαμβάνουμε όσο καλύτερα μέτρα μπορούμε σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Αυτό μόνο ανέκδοτο μπορεί να είναι με 27 μαθητές σε μια αίθουσα ανεξαρτήτως διαστάσεων. Γενικά η ανύπαρκτη ηγεσία του υπουργείου είχε ανύπαρκτη οργάνωση και ανύπαρκτη προετοιμασία. Τα παγουρίνα, οι μάσκες XL είναι το κερασάκι στην τούρτα. Δυστυχώς οι εκπαιδευτικοί είναι παντελώς εκτεθιμένοι από όλες τις πλευρές.

 
ΓΜ
21 Σεπ 2020 21:33

Το πρόβλημα δεν είναι τα σχολεία. Πηγαίνετε μια βόλτα στις πλατείες, τα πάρκα, έξω από τα δημοτικά σχολεία που περιμένουν οι γονείς το πρωί ή το μεσημέρι και θα δείτε: αραχτούς χωρίς μάσκα γονείς και μαθητές, γονείς σε απόσταση λιγότερο του ενός μέτρου (ελάχιστοι με μάσκα) ενώ σε εταιρείες, στο δημόσιο αλλά και σε επιχειρήσεις (λιανικής, καφέ κλπ) οι περισσότεροι έχουν τη μάσκα για αξεσουάρ κάτω από τη μύτη, στο λαιμό ή και στο αυτί.
ΜΑΣΚΑ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!! είναι η μόνη λύση και πρόστιμα...στις πλατείες....στα πάρκα...σε επιχειρήσεις......έξω από τα σχολεία...

 
Μ.Ρ
21 Σεπ 2020 22:52

Γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση για τον αριθμό των σχολείων που βρίσκονται υπό κατάληψη; Στη Χαλκιδική γνωρίζω τουλάχιστον τρία σχολεία που βρίσκονται υπό κατάληψη. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα. Πόσα είναι στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη κ.λ.π; Γνωρίζει ο ΕΟΔΥ ότι στα υπό κατάληψη σχολεία όχι μόνο δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τη μη μετάδοση του κορωνοϊού ,αλλά αντίθετα εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις για την υπερμετάδοσή του;

 
Γκίκας
22 Σεπ 2020 08:29

@ ΓΜ21 Σεπ 2020 21:33
Πράγματι δεν υπάρχει πρόβλημα με 27 μαθητές/τάξη. Ας τους κάνουμε 30 ή 35 ανά τάξη. Κανένα θέμα. Δεν παίζουν ρόλο οι αποστάσεις μέσα στην τάξη. Μόνο έξω από το σχολείο και στις πλατείες. Μέσα στην τάξη μπορούν τα θρανία να είναι κολλητά.

 
ΜΑΡΙΑ
22 Σεπ 2020 10:52

ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΤΕ!!
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ!
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ''ΑΡΙΣΤΩΝ''!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

 
M.M.
22 Σεπ 2020 15:02

Κινδυνεύουμε όλοι! παιδιά, εκπαιδευτικοί, γονείς και λοιποί συγγενείς. Ας κλείσουν για ένα δεκαπενθήμερο όλα τα σχολεία, με περιοριστικά μέτρα αυστηρά για όλα τα υπόλοιπα. Μπας και το σώσουμε. Αφού φαίνεται πού πάει η κατάσταση, τι περιμένουμε πια; Να αρχίσουν και οι ιώσεις να τρελαθούμε;

 
Apostolos
22 Σεπ 2020 20:25

Η ανικανότητα της πολιτείας είναι εκπληκτική! Σε 1 βδομάδα λειτουργίας 72 σχολεία, και που είμαστε ακόμα!
Και το υπουργείο προσλαμβάνει αναπληρωτές με 3μηνες συμβάσεις! Θέλετε και άλλες αποδείξεις ότι κάποια στιγμή θα κλείσουν τα σχολεία??

 
Υγεινομική βόμβα δίπλα σε σχολικές μονάδες
22 Σεπ 2020 21:25

Σε κεντρικό σημείο της Αθήνας σε σχολικό συγκρότημα που απέναντι ακριβώς βρίσκεται σούπερ μάρκετ όπου έκλεισε λόγω κρούσματος covid-19 ,φανταστείτε πόσοι γονείς πελάτες είχαν επισκεφτεί το κατάστημα και μόνο , που τα παιδιά τους φοιτούν στα συγκεκριμένα σχολεία του συγκροτήματος. Ο θεός να βάλει το χέρι του μέχρι το lockdown!!

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ