Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Η ΟΛΜΕ προτρέπει του καθηγητές να μην κάνουν εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε υπό κατάληψη σχολεία- Τρίωρη στάση εργασίας

"Δε θα γίνουμε ο βούρδουλας και το μακρύ χέρι της κυβέρνησης ενάντια στους αγωνιζόμενους μαθητές!!"
Δημοσίευση: 01/10/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Να μην  κάνουν εξ αποστάσεως εκπαίδευση» σε υπό κατάληψη σχολεία, προτρέπει , με ανακοινωθέν η ΟΛΜΕ  τους καθηγητές και τους καλεί  «να πάρουν θέση δίπλα στους αγωνιζόμενους μαθητές μας!»

(Σημείωση esos: Η ανακοίνωση εκδόθηκε με απόφαση  των παρατάξεων ΣΥΝΕΚ, Παρεμβάσεις, ΠΑΜΕ, ΠΕΚ - Η ΔΑΚΕ ψήφισε λευκό) .

Παράλληλα η ΟΛΜΕ:

Α. Κήρυξε   3ωρη στάση εργασίας 8-11πμ για την Παρασκευή και τη Δευτέρα για τους καθηγητές που τα σχολεία τους τελούν υπό κατάληψη  και κάλεσε   τις ΕΛΜΕ να προκηρύξουν άμεσα συμπληρωματικές στάσεις 11-2μμ για τις ίδιες μέρες για τα ημερήσια σχολεία και αντίστοιχα στάσεις εργασίας για την πρώτη βάρδια των εσπερινών σχολείων, με τις ΕΛΜΕ να καλύπτουν τη δεύτερη βάρδια, και

Β. Να ζητήσει από την ΑΔΕΔΥ να προκηρύξει άμεσα απεργία-αποχή από την ΥΑ 131451/ΓΔ4 και κάθε διαδικασία τηλεκπαίδευσης στα υπό κατάληψη σχολεία.

«Είναι απαράδεκτος ο εκβιασμός σε συναδέλφους να κάνουν μαθήματα σε κλειστά σχολεία. Να αποκλείονται και να τιμωρούνται μαθητές επειδή αγωνίζονται», τονίζει η ΟΛΜΕ και υπογραμμίζει:

«Το υπ. Παιδείας προσπαθεί να μετατρέψει τους εκπαιδευτικούς σε καταδότες των μαθητών τους. Είναι αυτονόητο ότι κανείς/καμία εκπαιδευτικός δεν πρόκειται να παίξει ένα τέτοιο ρόλο».

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, μνημείο αυταρχισμού και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς. Απέναντι στις κινητοποιήσεις των μαθητών που διεκδικούν τα δίκαια αιτήματα για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των σχολείων εξαπολύει ένα νέο κύμα τρομοκράτησης, εκβιασμού και καταστολής. Κι αν τις προηγούμενες φορές ενεργοποίησε τις αστυνομικές δυνάμεις, τους εισαγγελείς και “αγανακτισμένους γονείς” για να εκφοβίσουν τους μαθητές, τώρα επιχειρεί να μετατρέψει τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Διδασκόντων σε ένα ιδιότυπο μηχανισμό “lock-out”, σε όργανα καταστολής των μαθητών.

Οι χθεσινές δηλώσεις της υπουργού Παιδείας κα Κεραμέως ότι «…από αύριο, στις σχολικές μονάδες που τελούν υπό κατάληψη ξεκινά υποχρεωτική για όλους σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση…», απειλώντας μάλιστα με απουσίες όσους μαθητές δε συμμετέχουν, μόνο ντροπή και θυμό προκαλούν.

Στην ΥΑ 131451/ΓΔ4 αναφέρεται ότι θα παίρνουν απουσίες όσοι μαθητές δε συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση. Αδιαφορεί για άλλη μία φορά το ΥΠΑΙΘ για τα παιδιά που δε διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (30% βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ) και όχι μόνο δεν τους τον παρείχε παρά τις ψευδείς εξαγγελίες αλλά τους τιμωρεί για τη φτώχεια τους με απουσίες.

Ταυτόχρονα, προβλέπεται, όλως παρανόμως, ο αποκλεισμός από την τηλεκπαίδευση και άρα υποχρεωτική απουσία όσων μαθητών συνεχίσουν να αγωνίζονται. Προσπαθεί να μετατρέψει τους εκπαιδευτικούς σε καταδότες των μαθητών τους. Είναι αυτονόητο ότι κανείς/καμία εκπαιδευτικός δεν πρόκειται να παίξει ένα τέτοιο ρόλο.

Οι εκπαιδευτικοί το προηγούμενο διάστημα στάθηκαν δίπλα στους μαθητές τους  κάνοντας εξ αποστάσεως εκπαίδευση με αποκλειστικά δικά τους μέσα, αφού το ΥΠΑΙΘ δεν παρείχε κανένα εξοπλισμό. Κανείς/καμία εκπαιδευτικός δεν είναι υποχρεωμένος ούτε να διαθέτει τέτοιο εξοπλισμό, ούτε να χρησιμοποιεί δικά του μέσα.

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας αντί να λύσουν τα πραγματικά προβλήματα των σχολείων, αντί να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματα εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών επιλέγουν τον απαράδεκτο δρόμο των απειλών, των εκφοβισμών και της τρομοκρατίας.

Η άθλια επιχείρηση επιβολής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε σχολεία που τελούν υπό κατάληψη δε θα περάσει. Κανένα συνάδελφος να μην υλοποιήσει τις αντιδημοκρατικές εντολές του Υπουργείου Παιδείας.

Είναι απαράδεκτος ο εκβιασμός σε συναδέλφους να κάνουν μαθήματα σε κλειστά σχολεία. Να αποκλείονται και να τιμωρούνται μαθητές επειδή αγωνίζονται.

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας απέχει χιλιόμετρα από την εκπαιδευτική πραγματικότητα αν νομίζει ότι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι το «φάρμακο για κάθε ασθένεια».

Για όλες τις παραπάνω ανήκουστες και αντιδημοκρατικές ενέργειες του ΥΠΑΙΘ το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε να:

•    Προκηρύξει, για τους συναδέλφους που τα σχολεία τους τελούν υπό κατάληψη, 3ωρη στάση εργασίας 8-11πμ για την Παρασκευή και τη Δευτέρα και να καλέσει τις ΕΛΜΕ να προκηρύξουν άμεσα συμπληρωματικές στάσεις 11-2μμ για τις ίδιες μέρες για τα ημερήσια σχολεία και αντίστοιχα στάσεις εργασίας για την πρώτη βάρδια των εσπερινών σχολείων, με τις ΕΛΜΕ να καλύπτουν τη δεύτερη βάρδια.
και

•    Να ζητήσει από την ΑΔΕΔΥ να προκηρύξει άμεσα απεργία-αποχή από την ΥΑ 131451/ΓΔ4 και κάθε διαδικασία τηλεκπαίδευσης στα υπό κατάληψη σχολεία.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν θέση δίπλα στους αγωνιζόμενους μαθητές μας!

Εδώ και τώρα το Υπουργείο Παιδείας ν’ αφήσει τις αντιδημοκρατικές πρακτικές, που θυμίζουν άλλες εποχές και να ικανοποιήσει τα αιτήματα μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών.

Καμία εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε σχολεία υπό κατάληψη!

Σχόλια (30)

 
μαχιμος
01 Οκτ 2020 21:16

Ο κατηφορος δεν εχει τελος

 
Τοτε λοιπον
01 Οκτ 2020 21:40

να σταματησουν να πληρωνονται οι καθηγητες που δεν κανουν ουτε δια ζωσης ουτε εξ αποστασεως διδασκαλια. Να τελειωνουμε με το παραμυθι αυτο.

 
GEORGE
01 Οκτ 2020 21:46

Τελικά το δημόσιο σχολείο κινδυνεύει πιο πολύ από αυτούς που στα λόγια το υπερασπίζονται... Και καλά όλοι οι άλλοι. Και η ΔΑΚΕ ταυτίζεται με τη αριστερομηδενιστική πρακτική και φρασεολογία;

 
μια οι συνδικάλες , μια το υπουργείο...
01 Οκτ 2020 21:57

αλλά και μία ερώτηξις για την υπουργάρα : θα κάθονται όλοι οι καθηγητές στο σπίτι έστω και στην πιθανότητα να είναι κλειστό το σχολείο για να κάνουν εξ αποστάσεως; θα συνδέονται από το πεζοδρόμιο (τροτουαρικώς δηλαδής); θα τρέχουν σπίτι για να συνδεθούν, οπότε θα μπαίνουν απουσίες την 1η ίσως και τη 2η ώρα ; (θα είναι αδικαιολογήτως απόντες , αφού θα έχει διαμορφώσει πρόγραμμα 7ωρο ο διευθυντής) απαντήστε , γιατί με τόση σοφία κεραμική έχουμε χαζέψει... η θίθθυ που ήταν και διευθύντρια σχολείου μήπως να μας διαφωτίσει;

 
Στάθης
01 Οκτ 2020 22:17

Ε βέβαια. Το να πληρώνονται όμως είναι σωστό ε; Αν μας πουν να κάνουμε τη δουλειά μας είναι απειλή ε;

 
να τα λέμε και αυτά
01 Οκτ 2020 22:42

Η απόφαση της ΟΛΜΕ βγήκε με 8 ψήφους υπέρ.
Οι τρεις ΚεραμωΔακίτες του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ ψήφισαν λευκό.

 
Ντροπή
01 Οκτ 2020 23:27

Ας τελειώσει πια η υποκίνηση των νέων στον φασισμό και την παρανομία,μόνο και μόνο λόγω ιδεοληψίας και φανατισμού.Πουθενά στην Ευρώπη δεν παρουσιάζει τέτοιο χάλι ο χώρος της εκπαίδευσης.Καταλήψεις,όλοι αριστούχοι,όλοι πτυχιούχοι,αμορφωσιά.Τεράστια η ευθύνη των εκπαιδευτικών.

 
Συγνώμη
01 Οκτ 2020 23:30

Αλλά υπάρχει λογικός γονιός που θεωρεί ότι έτσι όπως άνοιξαν τα σχολεία είναι ασφαλή ; Γιατί εμείς ανησυχούμε κάθε μέρα για το τι θα συμβεί αν ένα από τα παιδιά νοσήσει! Και μην ακούσω την καραμέλα τι κάνουν στην πλατεία γιατί κι αυτή την κόψαμε ...

 
Εκτός πραγματικότητας
01 Οκτ 2020 23:32

Αυτοί οι αγωνιζόμενοι μαθητές που κάνουν κάθε βράδυ πάρτυ στην αυλή του σχολείου με μουσική στη διαπασών, πραγματικά όλο αυτό με ξεπερνάει!

 
Μαρια
01 Οκτ 2020 23:49

Να μην πληρώνονται, να γίνεται περικοπή όπως στην απεργία. Αισχος. Αυτές τις μέρες στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα τρέχει η αξιολόγηση και στους εκπαιδευτικούς ούτε έλεγχος υπάρχει, ούτε αξιολόγηση .

 
ΠΟΛΙΤΗΣ
02 Οκτ 2020 00:01

Η ΟΛΜΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ .......ΝΑΙ Ή ΟΧΙ......ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ......;
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ......ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.......ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ....ΕΛΕΟΣ .....ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ .....ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ......ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ.....ΕΛΕΟΣ....!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ......ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.......ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ......!!!
ΛΥΠΑΜΑΙ........ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑ , ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ......ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ , ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ,ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ,ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ , ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ......!!!

 
Φαροφύλακας
02 Οκτ 2020 00:01

@να τα λέμε και αυτά

Ευτυχώς που τουλάχιστον οι 3 στους 11 πλησίασαν και αφουγκράστηκαν το σφυγμό της σιωπηλής πλειοψηφίας των καθηγητών που δεν εκπροσωπείται από τις φωνασκούσες μειοψηφίες.

 
La Madame
02 Οκτ 2020 00:25

@μια οι συνδικάλες , μια το υπουργείο...
Να είστε καλά!!! Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί πονά το στομάχι μου. Το "τροτουαρικώς", απλά μαγικό και τόσο ταιριαστό με τη Σορβόννη.

 
Νικ
02 Οκτ 2020 02:28

Μητσοτάκη θελατε....τώρα σιωπή..

 
Ανθή
02 Οκτ 2020 03:47

Σεβαστή η στάση εργασίας των καθηγητών, αλλά όσοι από αυτούς δεν συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση των υπό κατάληψη σχολείων, θα πρέπει να δηλώσουν επισήμως ότι συμμετέχουν στη στάση εργασίας και όχι να κρύβονται πίσω από φτηνές δικαιολογίες (όπως "μου χάλασε το λάπτοπ" ή "έχω πρόβλημα με τη σύνδεση ίντερνετ"...).

 
Όποιος δεν δουλεύει δεν πληρώνεται
02 Οκτ 2020 08:30

αυτή είναι αρχή για όλο τον κόσμο. Οι καθηγητές πρέπει να το καταλάβουν ότι δεν παίρνουν τον μισθό τους επειδή είναι παιδιά ενός άλλου θεού αλλά επειδή παρέχουν υπηρεσίες. Αν δεν υπακούσουν στις εντολές του κράτους το κράτος παρανομεί αν τους πληρώνει! Απλά πράγματα.

 
Όποιος παρανομεί διώκεται ποινικά
02 Οκτ 2020 09:10

αυτή είναι αρχή για όλο τον κόσμο. Η υπουργός και οι υφυπουργοί πρέπει να το καταλάβουν ότι δεν παίρνουν τον μισθό τους επειδή είναι παιδιά ενός άλλου θεού αλλά επειδή παρέχουν υπηρεσίες. Αν δεν υπακούσουν στις εντολές του ΕΟΔΥ περί αποστάσεων το κράτος παρανομεί αν τους πληρώνει! Απλά πράγματα.

 
Χρηστος Α.
02 Οκτ 2020 09:17

Η ΔΑΚΕ στο προεδρείο της ΟΛΜΕ έκανε τα πάντα για να έρθει η ΝΔ για να εφαρμόσει την ακρεονεοφιλελεύθερη πολιτική , εχθρική απέναντι στη δημόσια εκπαίδευση και τώρα την καταγγέλει.
Παραιτηθείτε .... Αλλιως εφαρμόστε τα αντιδημοκρατικά μέτρα της κυβέρνησης που στηρίξατε και που συνεχίζετε να στηρίζετε με πολλούς τρόπους!

 
Thalis
02 Οκτ 2020 09:24

@Φαροφύλακας
Αυτό καταλάβατε από το λευκό της ΔΑΚΕ; Γιατί δεν ψήφισαν κατά;

 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ
02 Οκτ 2020 09:33

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΌΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΡΑ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

 
Andreas
02 Οκτ 2020 12:32

Η στάση της Υπουργού δεν αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης στην εκπαιδευτική κοινότητα. Όλοι είχαμε προειδοποιήσει από το καλοκαίρι για τα ελλιπή μέτρα. Ακούσαμε εξισώσεις όπως 15 μαθητές = 28 μαθητές, μέσες τιμές 17 μαθητών/τμήμα, είδαμε να ψηφίζεται ΑΥΞΗΣΗ του αριθμού των μαθητών εν μέσω πανδημίας, ακούσαμε για επιμόρφωση στην τηλεκπαίδευση - πότε έγινε; - ακούσαμε για μάσκες στα σχολεία και ήρθαν τα αλεξίπτωτα, ακόμα περιμένουμε καθαρίστριες, μείωσαν τους ανήκοντες σε ευπαθείς ομάδες και δυστυχώς όλοι εσείς τα βάζετε με τους μαθητές και τους καθηγητές.

 
Ολγγα
02 Οκτ 2020 13:50

Οποίος δε δουλεύει δεν πληρώνεται;τότε η κυβέρνηση γιατί πληρώνεται;

 
Δημόσια εκπαίδευση
02 Οκτ 2020 14:03

Σωστά είναι ανοικτά τα σχολεία, πρέπει να ανοίξουν και τα πανεπιστήμια. Μπορούν να βρεθούν λύσεις για την απολύμανση των δημοσιων χώρων και με προσλήψεις αναπληρωτών θα λυθούν τα θέματα - αρκεί να επικρατήσει η λογική και να σταματήσει ο παραλογισμός που δεν επιτρέπει την εκταμίευση κονδυλίων ώστε να λειτουργεί η δημόσια εκπαίδευση ομαλά.

 
Χαρά
02 Οκτ 2020 22:52

Η ίδια ρητορική. Τα ίδια και τα ίδια. Έχουμε κουραστεί. Αφήστε τα παιδιά μας να πάνε στο σχολείο τους και ασχοληθείτε με τις εφορευτικές.

 
L
03 Οκτ 2020 00:50

Όπως πάντα, η ΟΛΜΕ λέει απίστευτα πράγματα. Έχει τεράστια ευθύνη για την απαξίωση του εκπαιδευτικού συστήματος. Προτείνει δηλαδή οι καθηγητές να μην εργάζονται αλλά να πληρώνονται. Διατυπώνει άρνηση των πάντων, χωρίς φυσικά να προτείνει ποτέ τίποτα. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί τις τεράστιες ευθύνες του Υπουργείου για την υπάρχουσα ανεπανάληπτη αναστάτωση στα σχολεία. Είχε τον χρόνο να οργανώσει πολύ καλά την εξ΄αποστάσεως (υποχρεωτική για όλους φυσικά) εκπαίδευση, χωρίς μάσκες (δύσκολες συνθήκες για μαθητές και καθηγητές) και κινδύνους.

 
Εκπαιδευτικός
03 Οκτ 2020 13:25

Δεν έχω ίντερνετ στη περιοχή μου.
Υπάρχει άλλος τρόπος διδασκαλίας;
Στο σχολείο που εργάζομαι έχει κατάληψη....

 
Ελληνίδα μάνα
05 Οκτ 2020 00:19

Ο θεσμός της Δημοκρατίας σε όλο το μεγαλείο..Οι καθηγητές στο ρόλο του ρουφιάνου...καλά μας κάνουν...μια ζωή ο ένας δίνει τον άλλον...όμως τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι...τα βάζουν με τα παιδιά μας...η αθλιότητα τους δεν έχει όρια...για να δω τους καθηγητές θα υποκύψουν ;;; θα δώσουν στεγνά τους μαθητές/τριες;;;

 
@Ελληνίδα μάνα
05 Οκτ 2020 10:40

Η Δημοκρατία δινει το δικαίωμα της επιλογησ στον μαθητη να συμμετάσχει στο μάθημα η οχι τηρουμένων των κανόνων που ισχύουν στην καθε περίπτωση. Ο καθηγητής καλείται να φέρει σε πέρας το καθήκον του που δεν εχει να κανει ουτε με ρουφιανιά ουτε με αντιδημοκρατικότητα, αλλα με τήρηση κανόνων ορθής λειτουργίας της σχολικης κοινότητας, επι ίσοις όροις για όλους. Τόσο για τους συμμετέχοντες μαθητες οςο και για τους απόντες και ο καθενας μαθαίνει να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του. Αυτά ειναι απλα μαθήματα αγωγής του πολίτη σε καθεστώς Δημοκρατίας σε όλο της το μεγαλείο! Το αντίθετο θα ηταν μεροληψία και φασισμός!

 
ΕΡΩΤΗΜΑ
05 Οκτ 2020 11:44

ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ;ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ,ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΜΕ ΔΟΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ,ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ,ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ;ΣΤΡΩΘΗΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΝΑΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

 
Ασφαλή σχολεία
05 Οκτ 2020 18:13

Αποστάσεις , μάσκες , αντισηπτικά , σχολαστικός καθαρισμός των σχολείων, δωρεάν τεστ στην εκπαιδευτική κοινότητα
Το δημόσιο σχολείο έπρεπε να είναι το πρώτο που θα τηρεί και με ευλάβεια όλα τα μέτρα προφύλαξης από τον covid 19. Αντί αυτού μας υποτιμούν με τους μέσους όρους τους! Οι ίδιοι που βάζουν πρόστιμο για συνωστισμό στις καφετέριες ή τις πλατείες , αναγκάζουν με τα ανύπαρκτα μέτρα τους τον κόσμο να συνωστίζεται στις σχολικές αίθουσες και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι ειδικοί λένε πως η μάσκα από μόνη της δεν αρκεί! Χρειάζεται τήρηση αποστάσεων. Με τις ανθρώπινες ζωές δεν πρέπει να παίζουμε. Σε καμία περίπτωση δε βοηθά η επίδειξη πυγμής στη νεολαία, ούτε φυσικά το να βάζουν τώρα τους εκπαιδευτικούς να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.