Δήλωση της Χ. Κεφαλίδου για τα επεισόδια στη διαδήλωση των μαθητών

09/10/2020

Ενημερώθηκε: 09/10/2020, 16:27

Άκουσε το άρθρο

Δήλωση  της τομεάρχη παιδείας του ΚΙΝΑΛ Χαράς Κεφαλίδου για τα επεισόδια στη σημερινή μαθητική συγκέντρωση

«Όταν η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας απαντά με δακρυγόνα στα κεντρικά αιτήματα μαθητών, γονιών και Εκπαιδευτικών να συγκροτηθούν ολιγομελή τμήματα, να πραγματοποιηθούν προσλήψεις εκπαιδευτικών και προσωπικού καθαριότητας, μετατρέποντας μια διαμαρτυρία σε πεδίο μάχης, φταίμε εμείς που επιμένουμε ότι πίσω από τις λουστραρισμένες συνεντεύξεις της Υπουργού Παιδείας δεν υπάρχει Τίποτα. Κανένα σχέδιο, καμία προετοιμασία και κυρίως κανένα ενδιαφέρον για το Ελληνικό Δημόσιο Σχολείο και την Εκπαιδευτική Κοινότητα.
Την ανικανότητα διαχείρισης μιας προαναγγελθείσας κρίσης στον χώρο της εκπαίδευσης ας μην τη φορτώσει άλλη μια φορά η Υπουργός σε όλους πλην του εαυτού της. Ο ενήλικας ξεχωρίζει από το ακαταλόγιστο της ανηλικότητας κυρίως γιατί αναλαμβάνει τις ευθύνες του και πληρώνει τους λογαριασμούς του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

ΕΡΩΤΗΜΑ
|

Κ. ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ Η ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ;ΜΗΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΤΟΠΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ