Προσλήψεις 92 μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ , με σύμβαση τρίμηνης διάρκειας

16/10/2020

Άκουσε το άρθρο

Από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2020-2021 προσλαμβάνονται 92 μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ ως προσωρινοί αναπληρωτές με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου:

- στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) → 50

- στην Εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Υποστήριξη → 18

- στις Επιτροπές Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ)→10

- στα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) → 13

- στις Τάξεις Υποδοχής ΖΕΠ → 1

με σύμβαση τρίμηνης διάρκειας, για να καλύψουν λειτουργικές ανάγκες οι οποίες προκύπτουν από λόγους συναφείς με τη μετάδοση και διασπορά του νέου κορωνοϊού COVID-19 [άρθρο 35 του ν. 4722/2020 (Α΄ 177)].

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Οι προσλαμβανόμενοι στα ΚΕΣΥ οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στο ΚΕΣΥ πρόσληψής τους από την Τρίτη 20 έως και την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020.

Οι υπόλοιποι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σε σχολική μονάδα, σύμφωνα με την απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερώνονται για τη διαδικασία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες.

Σχόλια (2)

Αναστασια
|

Μπαλώματα.

Μαρια
|

Θα ήθελα κάποιος να με διαφωτίσει στην παρακάτω απορία μου .
Η παράλληλη στήριξη τρίμηνης διάρκειας θα αντικατασταθεί με άλλη όταν λήξει η σύμβαση ή θα μείνει το αυτιστικό παιδί και πάλι χωρίς στηριξη;
Υπάρχουν εγκυμονουσες αδειούχες παραλληλης στήριξης που θα εξαντλήσουν όλες τις άδειες που δικαιούνται μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Όσοι συμβασιούχοι τριμήνου καλύψουν τέτοια κενά θα παραμείνουν στη θέση τους μέχρι τη λήξη της χρονιάς;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ