Ορίστηκαν οι εκπρόσωποι του Υ.ΠΑΙ.Θ. στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Συμβούλων Πολιτικής (European Policy Advisers’ Network-EPAN), του Συμβουλίου της Ευρώπης

21/10/2020

Άκουσε το άρθρο

Με απόφαση που υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως,  ορίστηκαν ως    εκπρόσωποι   του Υ.ΠAI.Θ. στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Συμβούλων Πολιτικής (European Policy Advisers’ Network-EPAN), του Συμβουλίου της Ευρώπης:

1. Η    Μπούτσκου Λεμονιά, του Γεωργίου, Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Συντονισμού και Παρακολούθησης της Εκπαίδευσης Προσφύγων, του Υ.ΠΑΙ.Θ., ως τακτική εκπρόσωπο.

2. Η Μπαλάσκα Χριστίνα, του Κωνσταντίνου, συνεργάτη του Γραφείου της υφυπουργού Παιδείας   Σοφίας Ζαχαράκη, ως αναπληρωματική εκπρόσωπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ