Οι Σχολικοί Σύμβουλοι (ΠΕΣΣ) για την επίθεση στον Πρύτανη του ΟΠΑ

03/11/2020

Ενημερώθηκε: 03/11/2020, 21:27

Άκουσε το άρθρο

Η Πανελλήνια Ένωση Σχολικών Συμβούλων (ΠΕΣΣ) καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την θρασύδειλη επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ Δημήτρη Μπουραντώνη από περιθωριακές ομάδες, οι ενέργειες των οποίων ανέσυραν στη μνήμη μας εικόνες ντροπής και αποτροπιασμού μαύρων στιγμών του παρελθόντος.

Οι κουκουλοφόροι με την ενέργειά τους αυτή, ενάντια στη συντριπτική πλειοψηφία των σπουδαστών, έδειξαν ότι δεν θεωρούν τα Πανεπιστήμια χώρους γνώσης, μάθησης, έρευνας και ελεύθερης διακίνησης ιδεών, αλλά χώρους άσκησης επαναστατικών πρακτικών.

Στεκόμαστε απέναντι σε κάθε μορφή φασισμού και είμαστε βέβαιοι ότι τέτοιες προσπάθειες που εξ αντικειμένου οδηγούν στη διάβρωση και διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης, θα εξοστρακιστούν από το σύνολο του εκπαιδευτικού και ακαδημαϊκού χώρου.

Το  Δ.Σ. της Π.Ε.Σ.Σ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ