Live/Βουλή: Οι 4 στις 10 ερωτήσεις που θα συζητηθούν αφορούν την παιδεία

Το esos θα συνδεθεί με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση.

27/11/2020

Ενημερώθηκε: 27/11/2020, 11:12

Άκουσε το άρθρο

Την τιμητική του θα έχει σήμερα Παρασκευή,  στη Βουλή , το υπουργείο Παιδείας, καθώς οι 4 στις 10 επίκαιρες ερωτήσεις που έχουν προγραμματιστεί να συζητηθούν, στις 9 το πρωί, αφορούν την παιδεία.

Το esos συνδέθηκε  με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ 

Ειδικότερα , πρόκειται για τις ερωτήσεις:

1.  Της Βουλευτού  του Κινήματος Αλλαγής   Χαράς  Κεφαλίδου  , με θέμα: «Χωρίς tablets και τεχνολογικό εξοπλισμό χιλιάδες μαθητές παραμένουν εκτός τηλε-εκπαίδευσης».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ

2. Του Βουλευτή   του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος   Ιωάννη Δελή ,  με θέμα: «Τη συνέχιση λειτουργίας των ειδικών σχολείων εν μέσω πανδημίας».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ

Οι άλλες δύο ερωτήσεις έχουν κοινό θέμα.

3. Του Βουλευτή   της Νέας Δημοκρατίας   Σπήλιου Λιβανού , με θέμα: «Επανίδρυση του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών στο Αγρίνιο».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ

4. Του Βουλευτή   του Κινήματος Αλλαγής   Δημητρίου Κωνσταντόπουλου , με θέμα: «Εξελίξεις στην επανίδρυση του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ