Νέα εγκύκλιος για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών

30/11/2020

Άκουσε το άρθρο

Νέα εγκύκλιο για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Σχόλια (1)

Maria Papa
|

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
Τί θα γίνει με τις πρακτικές ασκήσεις;
Από τον Μάρτιο που μας πέρασε η χώρα μπήκε-βγήκε και ξαναμπήκε σε καραντίνα. Τον Μάρτιο του 2020 λοιπόν ανεστάλησαν όλες οι πρακτικές ασκήσεις φοιτητών που όμως είναι απαραίτητες να κανουν οι φοιτητες για να πάρουν πτυχίο.
Η αναστολή της καραντίνας ήρθε το καλοκαίρι, που όμως οι προτάσεις από φορείς για πρακτική άσκηση άργησαν να βγούν. Μέχρι να ρολάρει πάλι το σύστημα πέσαμε στη δεύτερη καραντίνα. Έτσι, παρ’ ότι οι φορείς συνεχίζουν τη λειτουργία τους η διενέργεια των πρακτικών ασκήσεων έχει πάλι ανασταλεί έως 30/11.
Τί γίνεται όμως με τους φοιτητές που έχουν τελειώσει όλες τις άλλες υποχρεώσεις τους (μαθήματα, εργαστήρια και πτυχιακή εργασία); Γιατί δεν αντιμετωπίζονται με τα ίδια μέτρα που αντιμετωπίζονται οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση και να προχωρήσουν; Ήδη έχουν χάσει ένα εννιάμηνο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ