ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Ορίστηκε νέα Διοικούσα Επιτροπή Σχολείων Πρότυπων και Πειραματικών με πρόεδρο τον Καθ. Γ. Τόμπρα

Δημοσίευση: 01/12/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Τη συγκρότηση νέας  Διοικούσας Επιτροπής Σχολείων Πρότυπων και Πειραματικών (Δ.Ε.Π.Π.Σ.), μετά τη λήξη της της θητείας της απερχόμενης, ορίστηκε με απόφαση της υφ. Παιδείας Σ. Ζαχαράκη, ως ακολούθως:

1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ , καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια την ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΛΩΝΑΡΗ  ομότιμη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου ως Αναπληρώτρια Πρόεδρος.

2. ΓΕΙΤΟΝΑ ΖΩΗ , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Ι.Ε.Π., ως Αντιπρόεδρο, με αναπληρώτρια την ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ Σύμβουλο Α ́ μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του
Ι.Ε.Π. ως αναπληρώτρια Αντιπρόεδρος.

3. ΣΟΦΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ  μέλος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με αναπληρωτή τον ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΡΟΥΖΟ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ως μέλη.

4. ΖΩΗ ΚΡΟΚΟΥ  Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αναπληρωτή τον ΜΑΤΘΑΙΟ ΠΑΤΡΙΝΟΠΟΥΛΟ  ως μέλη.

5. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με αναπληρώτρια την ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΖΗΣΗ  ως μέλη.

6. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ  εκπαιδευτικός, του Προτύπου Σχολείου 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Αθήνας με αναπληρωτή τον ΖΗΣΗ ΛΥΓΑΤΣΙΚΑ εκπαιδευτικός του Προτύπου Σχολείου Πρότυπο Γενικό Λύκειο Βαρβακείου Σχολής ως μέλη.

7. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Διευθυντής, του Πειραματικού Σχολείου 1ο 12/Θ Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών (Μαράσλειο) με αναπληρωτή την ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΜΠΟΥΔΗ  Διευθύντρια του Πειραματικού Σχολείου 6/Θ Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών (Μαράσλειο) ως μέλη.

Η θητεία των μελών της Δ.Ε.Π.Π.Σ. είναι τετραετής και μπορεί να ανανεώνεται με απόφαση του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σχόλια (2)

 
Soultan
01 Δεκ 2020 20:43

Αντί να στελεχωθεί η επιτροπή με επιστήμονες σχετικούς με την εκπαιδευτική πολιτική, κοτσάρουμε δυο καθηγητές πανεπιστημίου. Κάτι θα ξέρουν κι από χτίσιμο... αντε να δούμε.

 
Πέτρος
01 Δεκ 2020 11:16

Διοικούσα Πειραματικών με έναν Καθηγητή Τμήματος Φυσικής, μια Ομότιμη Καθηγήτρια Τμήματος Γεωγραφίας και μια Καθηγήτρια του Μετσοβίου θα έχουν λόγο για τα Πειραματικά σχολεία!!! Μάλιστα....

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.