ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Κατ’ εξαίρεση ανάθεση μαθημάτων σε μονάδες ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης

Δημοσίευση: 29/12/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Λόγω ιδιαίτερων συνθηκών,η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη ενέκρινε:

α) την κατ’ εξαίρεση ανάθεση διδασκαλίας μαθημάτων στις ελληνόγλωσσες σχολικές μονάδες αρμοδιότητας Σ.Ε. Γιοχάνεσμπουργκ για το σχολικό έτος 2020-21 ως εξής:


και

β) την κατ’ εξαίρεση ανάθεση της διδασκαλίας στο ΤΕΓ Ντέρμπαν αρμοδιότητας Σ.Ε. Γιοχάνεσμπουργκ των μαθημάτων της Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Πολιτισμού σε εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ06 για το σχολικό έτος 2021 (Ν. Ημισφαίριο), εφόσον δεν υπάρχουν στις ως άνω μονάδες ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων που επιτρέπεται να διδάξουν τα συγκεκριμένα μαθήματα σε α ́, β ́ ή γ ́ ανάθεση σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Σχόλια (4)

 
ΠΕ04.05
29 Δεκ 2020 23:15

Όταν οι προκηρύξεις είναι "τυφλές" αυτά είναι τα αποτελέσματα. Να καταγραφούν όλα τα κενά στα Ελληνικά σχολεία του εξωτερικού και να προκηρυχτούν οι θέσεις. Δεν μπορεί να "βγαίνει" μια προκήρυξη χωρίς να αναφέρει πόσους φιλόλογους πόσος μαθητικούς κλπ χρειάζεται το κάθε σχολείο. Ποιος μας εγγυάται ότι δεν προσλήφθηκαν 5 καθηγητές της Χ ειδικότητας και κανένας της Ψ, ενώ οι ανάγκες ήταν διαφορετικές.
Γιατί από το συγκεκριμένο σχολείο στην προκήρυξη είχαν αποκλειστεί οι ΠΕ04.05 Δεν βλέπω να υπάρχει πλεόνασμα συναδέλφων. Ποιοι άραγε αποφασίζουν για όλα αυτά; Όλα στο φως επιτέλους. Ας δώσουν τις ανάγκες σε ειδικότητες και ποιες ειδικότητες αποσπάστηκαν στα σχολεία του εξωτερικού.

 
Dario Moutso
29 Δεκ 2020 21:36

@maria
Αυτό που λες είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά πες μας ΠΟΥ και ΠΟΙΟΣ φιλόλογος διδάσκει μαθηματικά.

 
maria
29 Δεκ 2020 18:46

Το γεγονός ότι διδάσκουν οι φιλόλογοι μαθηματικά γιατί δεν το αναφέρουν;;;;

 
Νεφέλη
29 Δεκ 2020 12:15

και να ήταν μόνο αυτά!!!!!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ