Placeholder

Τηλεκπαίδευση

Οδηγία: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που κλείνουν λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών

Σε ποιες περιοχές κλείνουν σήμερα τα σχολεία λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
Δημοσίευση: 18/01/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Στις έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες που προβλέπονται στην Υπουργική Απόφαση  131451/ΓΔ4 εντάσσονται και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Την οδηγία αυτή έδωσε προς τις σχολικές μονάδες η Γενική Γραμματέας του υπ. Παιδείας Σίσσυ Γκίκα, με αφορμή την αναστολή λειτουργίας σχολείων,λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών .

Σύμφωνα με την οδηγία της Γενική Γραμματέως σε όσες περιοχές και όσες μέρες κλείνουν οι σχολικές μονάδες με απόφαση του Δήμου λόγω καιρικών συνθηκών θα παρέχεται τηλεκπαίδευση από τις σχολικές μονάδες με βάση το πρόγραμμα και τις ώρες που ήδη ισχύουν (2:10 μ.μ. – 4:30μ.μ. για τα νηπιαγωγεία και 2:10 μ.μ. – 5:20 μ.μ. για τα δημοτικά).

Στο μεταξύ  από σήμερα, με  τροποποιητική απόφαση που υπέγραψε η υφ. Παιδείας Ζωή Μακρή, η  ώρα αποχώρησης των μαθητών/ τριών που φοιτούν στο Βασικό Υποχρεωτικό Πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου  ορίστηκε από τις 13.00’ σε 13.10’.

Αττική

Με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των παιδιών, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και κατόπιν σχετικών συστάσεων και εισηγήσεων των οικείων Δήμων, κλειστά θα παραμείνουν αύριο νηπιαγωγεία και δημοτικά σε ορισμένους Δήμους της Αττικής που επικρατεί ισχυρός παγετός.

Συγκεκριμένα τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά είναι τα εξής:

Όλα τα Δημοτικά καιΝηπιαγωγεία στον Δήμο Ωρωπού

Όλα τα Δημοτικά καιΝηπιαγωγεία στον Δήμο Διονύσου

Στον Δήμο Αχαρνών κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βαρυπόμπης, Θρακομακεδόνων και στο Ολυμπιακό Χωριό. Επίσης το 24ο Δημοτικό και το 35ο Νηπιαγωγείο στην περιοχή Πλάτωνα.

Στον Δήμο Μαραθώνα κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βαρνάβα και Γραμματικού

Στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βιλλίων και Ερυθρών.

Η Περιφέρεια Αττικής ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά δεδομένα θα επαναξιολογήσει την κατάσταση αύριο το πρωί, με στόχο να εξετάσει, εφόσον απαιτείται, το ενδεχόμενο να κλείσουν σχολεία και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Δυτική Μακεδονία

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αύριο Δευτέρα κλειστά θα είναι τα σχολεία στην Κοζάνη, Φλώρινα , Καστοριά  και Γρεβενά.

Χίος 

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν και με γνώμονα την πρόληψη ατυχημάτων, αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία καθώς και το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) αλλά και το Ειδικό Γυμνάσιο Χίου.

Καλάβρυτα

Τη διακοπή των μαθημάτων, για τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, σε όλες τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αρμοδιότητας του Δήμου Καλαβρύτων καθώς και την διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων, για το ίδιο χρονικό διάστημα, λόγω των έκτακτων και ακραίων καιρικών συνθηκών (πυκνή χιονόπτωση, ολικός παγετός), που επικρατούν στην περιφέρεια του Δήμου μας, από τις 16.01.2021 και οι οποίες θα συνεχιστούν και κατά τις επόμενες ημέρες , αποφάσισε ο Δήμαρχος Αθανάσιος Παπαδόπουλος.

Δήμος Δυτικής Λέσβου

Μετά από σχετικά αιτήματα αλλά και επανεκτίμηση του αυριανού καιρού, με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου δεν θα λειτουργήσουν τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία ούτε στον Μανταμάδο και στη Συκαμιά αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Αναλυτικότερα δεν θα λειτουργήσουν αύριο τα δημοτικά και νηπιαγωγεία του Μανταμάδου, της Στύψης, της Κάπης, της Κλειούς, του Λεπέτυμνου, του Σκαλοχωρίου, της Βατούσας, της Φίλιας, της Συκαμιάς και των Χιδήρων.

Δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη
Λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών για την πρόλη
ψη ατυχημάτων τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία στη δημοτική ενότητα Χορτιάτη (Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο) θα παραμείνουν για αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου κλειστά.  
Στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες Πανοράματος και Πυλαίας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Λαγκαδά

Με απόφαση του Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Λαγκαδά, το Σχολείο Ειδικής Αγωγής στο Λοφίσκο, όπως και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά θα παραμείνουν κλειστοί τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που επικρατεί.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021, λόγω του παγετού που έχει δημιουργηθεί μετά τη χιονόπτωση στις αυλές των σχολικών κτιρίων και της πρόγνωσης των μετεωρολόγων ότι η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει στους -7 βαθμούς Κελσίου αποφασίστηκε τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία, οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί να μην λειτουργήσουν με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων.

Δήμος Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Κυριακίδης Δημήτριος, με την υπ' αριθμ. 1221/17.01.2021 απόφαση που έλαβε, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Κιλκίς (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.- Λ.) και του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΚΙΛΚΙΣ) λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Μετεώρων

Με απόφαση του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου θα ξεκινήσουν αργότερα.

Λόγω του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών στην περιοχή μας το άνοιγμα όλων των σχολείων θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 π.μ.

Σχόλια (23)

 
ανώνυμος
28 Ιαν 2021 17:18

φιάσκο το εγχείρημα σε αυτήν την περίπτωση . Εδώ ,στην Ορεστιάδα χθες που χιόνιζε και τα δημοτικά ήταν κλειστά για αυτόν τον λόγο δεν ξέρω αν έγινε τηλεκπαίδευση , αλλά τα γυμνάσια και τα λύκεια που ήταν κλειστά λόγω της πανδημίας δεν κάνανε και πολύ μάθημα λόγω των διακοπών ρεύματος που γίνονταν και σε πολλές περιπτώσεις ούτε οι μισοί μαθητές των τμημάτων δεν ήταν μέσα στο γουέμπεξ λόγω αυτών των προβλημάτων και υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία . Και σήμερα που είχε ήλιο και άρχισε να λιώνει το χιόνι πάλι έπεσε το ρεύμα και διακόπηκαν τα μαθήματα κάποια στιγμή . Αυτά τα σκέφτονται εκεί στο υπουργείο Παιδείας ή το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην χάνονται μαθήματα; Και γιατί να κάνουμε τηλεκπαίδευση όταν κλείνουν τα σχολεία λόγω χιονιού, για 1-2 μέρες , για να μην χαθούν τα μαθήματα , λες και θα χαθεί και ο κόσμος ή για να τραβάμε πάλι τέτοιες ταλαιπωρίες; Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

 
Ανώνυμος
18 Ιαν 2021 22:03

Δεν συμφωνώ ιδιαίτερα με το μέτρο αυτό, γιατί θεωρώ ότι η Κεραμεως βρήκε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κατάσταση ( για άλλη μια φορά) . Την κατάσταση με την τηλεκπαιδευση που έφερε η πανδημία. Όμως δεν συγκρίνεται η πανδημία με μια χιονοκακοκαιρια. Στην πανδημία τα σχολεία κλείνουν για πολύ καιρό και δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξουν, ενώ όταν κλείνουν από το χιόνι κλείνουν για λίγες μέρες και πάνω κάτω σύμφωνα με την κατάσταση που δημιουργείται από το χιόνι και τον παγετό στις πόλεις και οι εικόνες των προγνωστικών δείχνουν μέσες άκρες πότε θα ανοίξουν τα σχολεία. Μπροστά στους 2 μήνες που είναι κλειστά τα σχολεία οι 2 μέρες δεν είναι τίποτα. Αλλά και για μια μέρα να κλείσουν τα σχολεία λόγω εκτάκτου γεγονότος πάλι θα κάνουν οι μαθητές τηλεκπαιδευση, μην την χάσουν και αυτήν την μέρα, θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα αλλιώς. Όταν το υπουργείο αργεί πολύ να διορίσει εκπαιδευτικούς στα σχολεία και χάνονται πολλές ώρες τότε είναι ωραία; Οι 1-2 μέρες τους πείραξαν . Τόσα χρόνια χάνονταν , τώρα επειδή ήρθε ο κορονοιος θα αλλάξει και αυτό; Τα παιδιά λατρεύουν το χιόνι , μια φορά τον χρόνο χιονίζει πολύ και κλείνουν τα σχολεία . Τα κάνει να αποκτούν ξενοιασιά, πράγμα απαραίτητο για την ηλικία τους. Εκτός από μαθητές είναι και παιδιά , μην το ξεχνάμε αυτό, θέλουν να βγουν λίγο έξω, να παίξουν στο χιόνι, γιατί δηλαδή μια σκατο- τηλεκπαιδευση να τους στερήσει αυτήν την χαρά, όταν αλλά προβλήματα ευθύνονται για το σκατοσυστημα της εκπαίδευσης και όχι οι 2 χαμένες ώρες μαθηματος; Δηλαδή θα προκόψουν περισσότερο έτσι; Έλεος, να το πάρουν πίσω

 
Εκπαιδευτικος
18 Ιαν 2021 21:37

Εμείς πηγαίναμε οχτώ άτομα στο σχολείο.Αν δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο σχολείο δεν κάνω τίποτα.Στο σπίτι μου κάνει το παιδί μου μάθημα και δε μπορώ.Οταν το υπουργείο καλεί αναπληρωτές Γενάρη μήνα,εκεί δε χάνονται ώρες;Καλό είναι τα σχόλια να μη ξεφεύγουν.Τι τα περάσατε τα παιδιά;Τιραμόλα;Στην επιστροφή τους στο σχολείο,διαπιστώνονται κενά,από την τηλεκπαιδευση και ηυλη πρέπει να προχωρήσει.Ελεος,

 
γιανννης
18 Ιαν 2021 19:01

Η τηλε"εκπαιδευση" ξεκινησε σαν αναγκη,εξελιχθηκε σαν ευκαιρια για το υπουργειο και κατεληξε ελβετικος σουγιας.

 
@Γιώργος
18 Ιαν 2021 18:24

Απολύτως σοβαρά! Μάλλον εσείς επικαλείστε την τηλεκπαίδευση χωρίς να έχετε συνολική εικόνα για τον τρόπο που αυτή έγινε στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Στον μεγαλύτερο βαθμό από τους προσωπικούς μας υπολογιστές και τη σύνδεση του σπιτιού μας έγινε η τηλεκπαίδευση , με δικά μας μέσα δηλαδή, αλλά υπήρχαν και κάποιοι συνάδελφοί μας που έμπαιναν από το σχολείο, είτε γιατί δεν είχαν ίντερνετ στο σπίτι τους, είτε γιατί δεν είχαν τον κατάλληλο εξοπλισμό ή γιατί αυτόν που υπήρχε τον χρησιμοποιούσαν άλλα μέλη της οικογένειάς τους.

 
παλιότερα
18 Ιαν 2021 18:07

δεν γίνονταν με τηλεκπαίδευση μαθήματα μέρες κλειστών λόγω καιρού σχολείων και περισσότερα μάθαιναν. όχι ότι δεν αλλάζουν τα πράγματα , αλλά αυτό είναι εμμονή και υπερβολή .

 
Συμφωνώ
18 Ιαν 2021 15:52

Προφανώς τα μαθήματα όταν δεν μπορούν να γίνουν, πρέπει να γίνονται αλλιώς ή να αναπληρώνονται.
Τώρα, το ότι μόλις χιονίσει στον νομό, κλείνουν όλα τα σχολεία σε όλες τις πόλεις, ακόμη και με ήλιο, κάποιοι πρέπει να το ξαναδούμε. Να δούμε επίσης τους Ευρωπαίους που τα παιδιά τους πάνε στο σχολείο με ποδήλατα και δεν διαμαρτύρονται καθόλου.

 
Μίλτος
18 Ιαν 2021 15:50

@Γιώργος

Πάντως εγώ ξέρω αρκετούς συναδέλφους που έκαναν τηλεκπαίδευση από το σχολείο τους! Γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο;

Κάποιοι επειδή δεν είχαν ικανό εξοπλισμό/σύνδεση, κάποιοι γιατί ο εξοπλισμός χρησιμοποιούνταν από άλλο μέλος της οικογένειας για τηλεργασία-τηλεκπαίδευση, άλλοι γιατί ήταν πιο βολικό το σχολείο καθώς στο σπίτι έτρεχαν γύρω-γύρω δύο τρίχρονα παιδάκια..!

Γιατί είναι κατακριτέο αυτό;

Βλέπω πως έχουμε ξεφύγει λιγάκι μερικοί με τις αξιώσεις μας και μάλλον και εγώ που έκανα τηλεκπαίδευση από το σπίτι με δικό μου εξοπλισμό θα πρέπει να αρχίσω να αναθεωρώ για να μπουν μερικά πράγματα στη θέση τους...

 
Παναγιώτης
18 Ιαν 2021 13:33

Να αναφέρουμε απλά οτί κάποια σχολεία έχουν τόσο αργή σύνδεση που η τηλεκπαίδευση από εκεί είναι απλά αδύνατη

 
ΓΙΩΡΓΟΣ
18 Ιαν 2021 12:39

Τώρα αυτό το επιχείρημα : "δεν μπορούμε να πάμε σχολείο για να κάνουμε τηλεκπαίδευση" στα σοβαρά το επικαλούνται κάποιοι;

 
John T
18 Ιαν 2021 09:40

Τηλεκπαίδευση: το φάρμακο δια πάσα νόσο. Σε άλλες χώρες το αντιμετωπίζουν ως προσωρινό αναγκαίο κακό, εδώ στο τέλος θα πούμε ότι είναι καλύτερο και από την κανονική εκπαίδευση.

 
κκ
18 Ιαν 2021 07:08

αυτό με το ξεχείλωμα του ωραρίου των νηπιαγωγών και των εκπαιδευτικών του δημοτικού δεν θα το σχολιάσει κανείς; Ποιος ο λόγος να λειτουργήσουν το μεσημέρι τα διαδικτυακά τμήματα; Αφού δεν θα κλείσουν όλα τα σχολεία.

 
Παραλογισμός
18 Ιαν 2021 06:28

Το παιδί μου ( έχει laptop ) θα κάνει τηλεκπαίδευση με εκπαιδευτικό ( έχει laptop και βρίσκεται σπίτι του ) ! Εγώ δε θα κάνω, γιατί η Κεραμέως δε μου άνοιξε το δρόμο να πάω σχολείο και έτσι οι μαθητές μου δε θα έχουν τηλεκπαίδευση!

 
Ανήσυχος εκπαιδευτικός
17 Ιαν 2021 23:45

Λογική και αναμενόμενη η απόφαση του υπουργείου, αλλά - όπως πάντα - ελλιπής, αφού δυσκολεύεται για μια ακόμη φορά να σκεφτεί ολοκληρωμένα το κάθε θέμα που καλείται να αντιμετωπίσει. Πόσο δύσκολο λοιπόν θα ήταν να προνοήσει και για όσους εκπαιδευτικούς παρέχουν τηλεκπαίδευση από το σχολείο, ώστε να τους είχε ήδη εφοδιάσει με τον αναγκαίο εξοπλισμό; Αφού λοιπόν δεν το έκανε, γιατί αφήνει αυτό το κενό στην απόφαση; Τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, εφόσον σίγουρα θα είναι αδύνατον σε κάποιες περιοχές να μετακινηθούν προς το σχολείο; Ή μήπως φαντάζονται ότι αυτό είναι πάντα εύκολο και ασφαλές;

 
Α
17 Ιαν 2021 23:22

Στην τηλεκπαίδευση στα δημοτικά κάνουν πεντάωρο (πέντε μισάωρα) με διαφορετικό πρόγραμμα από ότι στη διά ζώσης εκπαίδευση. Άλλα θα διαβάζουν την παραμονή και άλλα θα κάνουν την άλλη μέρα. Θα τα τρελάνουμε τελείως τα παιδιά και θα τρελαθούμε και οι εκπαιδευτικοί. Αναγνωρίζοντας ότι οι καταστάσεις είναι έκτακτες και πρωτόγνωρες και παρόλο που τα παιδιά είναι ευπροσάρμοστα και έχουν δείξει μεγάλη υπομονή και επιμονή όλο αυτόν τον καιρό, θεωρώ ότι κάποιες φορές προκαλείτε επιπλέον αναστάτωση χωρίς λόγο.

 
Βασιλική
17 Ιαν 2021 23:17

Μόνο που η τηλεκπαίδευση θα έπρεπε -για αύριο τουλάχιστον -να εφαρμοστεί σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα γιατί οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ χαμηλές και με τα παράθυρα ανοιχτά...πάμε για πνευμονία!

 
Αριστεία, όχι αστεία
17 Ιαν 2021 22:55

Υποθέτω το υπουργείο έχει προβλέψει κονδύλια αποζημίωσης για τη χρήση των ιδιωτικών μέσων των εκπαιδευτικών. Τι όχι; Πάλι στο τσάμπα;

 
tzeni
17 Ιαν 2021 22:39

Αυτονόητο και λογικό να μη χάνονται οι ώρες. Για τον εκπαιδευτικό που έχει κάνει το σπίτι του κέντρο τηλεκπαίδευσης με αποκλειστικά δικό του εξοπλισμό και έξοδα, που έχει μέσα στο σπίτι δύο και τρία παιδιά που κάνουν διαδικτυακό μάθημα και χρειάζονται εξοπλισμό, τον εκπαιδευτικό που ένα χρόνο μετά τον αφήνουν χωρίς επίσημη επιμόρφωση και τεχνική υποστήριξη- ας είναι καλά κάποιοι φιλότιμοι καθηγητές πληροφορικής- θα μιλήσει κάοιος υπεύθυνος; Φταίμε κι εμείς όμως όταν λέμε σε όλα ναι και με χαμόγελο. Κάνει πολιτική το Υπουργείο στις πλάτες όλων μας

 
Χρηστος
17 Ιαν 2021 20:55

Απόλυτο σωστό μέτρο. Με κάθε ευκαιρία οι λίγοι γνωστοί άγνωστοι έβρισκαν ευκαιρία για να μην γίνεται μάθημα. Ελπίζω να συμβεί το ίδιο και με το φαινόμενο των καταλήψεων. Να τελειώνουμε μια και καλή και με τον φασισμό των λίγων.

 
Μια απορία
17 Ιαν 2021 20:50

Οι εκπαιδευτικοί που έκαναν τηλεκπαίδευση από τα σχολεία πώς θα φτάσουν ως εκεί για να κάνουν μάθημα; Δεν είχαν όλοι από όσο ξέρω τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κάνουν τηλεκπαίδευση από το σπίτι τους... Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται;

 
Χμμμ...
17 Ιαν 2021 20:39

Εγώ παρείχα τηλεκπαίδευση από το σχολείο με εξοπλισμό και σύνδεση του σχολείου...

Τώρα που είναι κλειστό το σχολείο θα τα κάνει "ντελίβερι" η Κεραμέως τα laptops; Σύνδεση; Θα μας φέρει και καλώδιο μέχρι το σπίτι; Εγώ οπτική ίνα θα ήθελα παρακαλώ!

Τον προσωπικό μου εξοπλισμό και τη σύνδεση την παραχώρησα στα παιδιά μου και ΔΕΝ σκοπεύω να αγοράσω τρίτο laptop επειδή το σχολείο έκλεισε λόγω κακοκαιρίας! Άσε που η σύνδεση δεν τα σηκώνει... ειδικά τώρα με την κακοκαιρία!

 
Βασιλική
17 Ιαν 2021 20:15

Να το και το επιπλέον δεκάλεπτο και στην τηλεκπαίδευση...Εδώ σε τι βοηθάει; Στην αποσύνδεση και τους χαιρετισμούς κατά την αποχώρηση των παιδιών; Ήρθε λοιπόν για να μείνει! ΔΟΕ...που είσαι; Πάρε θέση επιτέλους!!!!!!

 
Qwerty
17 Ιαν 2021 19:34

Αυτονόητο και λογικό. Χάνονται χιλιάδες ώρες λόγω καιρικών συνθηκών. Το κεκτημένο μετά την πανδημία θα είναι η τηλεκπαίδευση, που υλοποιήθηκε, βέβαια, αποκλειστικά χάρη στο φιλότιμο, τον εξοπλισμό και τις δαπάνες των εκπαιδευτικών.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ