Σήμερα: Συνάντηση (διαδικτυακή) Πρυτάνεων με Α. Τσίπρα, Ν. Φίλη κα Κ. Γαβρόγλου

Διαδικτυακή συνάντηση θα πραγματοποιήσουν οι Πρυτάνεις, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α, Τσίπρα, παρουσία του Ν. Φίλη και Κ. Γαβρλογλου, ύστερα από αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με το Σχέδιο Νόμου του υπουργείου Παιδείας για τη βάση εισαγωγής στα ΑΕΙ,ανώτατο όριο φοίτησης στα ΑΕΙ και την Ομάδα Προστασίας των Πανεπιστημίων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση ζήτησε να αποσυρθεί το Σχέδιο Νόμου και κάλεσε την Πανεπιστημιακή κοινότητα και τους πολίτες “στη μαχητική με όρους μαζικού κινήματος ακύρωση των αντιδραστικών σχεδίων της κυβέρνησης”.
Σχολιάστε το άρθρο
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.
Δημοφιλή Άρθρα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΛΕΓΙΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ
- Σχολεία Αττικής: Παρατείνεται η τηλεκπαίδευση για μια εβδομάδα ακόμη
- Φιλεκπαιδευτική: Στην Εισαγγελία οι καταγγελίες 285 αποφοίτων του Αρσάκειου
- Τα νέα του Παν. Πατρών
- Πρόσκληση στα σχολεία να μετατραπούν Πρότυπα ή Πειραματικά
- Εγκύκλιος: Διαδικασία επαναφοίτησης μαθητών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2021- 22
- Πρωτόκολλα Συνεργασίας ΕΑΠ – ΓΕΣ - ΓΕΑ
- Βανδαλισμοί στο 5ο ΓΕΛ Χαλανδρίου με συνθήματα κατά του Κ. Μητσοτάκη και Αλληλεγγύη στον Δ. Κοφοντίνα
- Ν. Φίλης: Κάποιοι έχουν μπερδέψει την έρευνα με την πολιτική και ιδεολογική τους τοποθέτηση
- Αξιολόγηση: Σε ΦΕΚ η παράταση μέχρι 19 Μαρτίου για τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων
- Έρευνα του ΠΑΔΑ για τον COVID19 στην Ελλάδα, τον εμβολιασμό και την αντίδραση της Ελληνικής Κοινωνίας
Σχόλια (3)
Σωστά.... και είδατε που είναι τώρα ο Γαβρόγλου....
... Όπως δεν αποσύρθηκε και το δικό σας το 2019.
Γιατί να αποσυρθεί; Η κοινωνία το επιζητεί γιατί πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος. Ποιος συντηρεί όλα τα ιδρύματα; Δε είναι προσβλητικά τα φαινόμενα βίας και ανομίας που βλέπαμε συνεχώς να γίνονται; Ποσο θα είμαστε απαθείς; Λύση τώρα!