Placeholder

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Ταχύρρυθμη επιμόρφωση εκπαιδευτικών: Εγκύκλιος με νέες προθεσμίες αιτήσεων

Έχουν ήδη υποβληθεί 77.023 αιτήσεις εκπαιδευτικών για συμμετοχή ως επιμορφούμενοι
Δημοσίευση: 20/01/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Εγκύκλιο με τις νέες προθεσμίες αιτήσεων για την ταχύρρυθμη επιμόρφωση εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση 163.104 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και   Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (αναπληρωτών,μόνιμων  ή ωρομισθίων)εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο έχουν ήδη υποβληθεί 77.023 αιτήσεις εκπαιδευτικών για συμμετοχή ως επιμορφούμενοι.

Το υπουργείο Παιδείας , σε συνεργασία με τη σύμπραξη των Φορέων, που ανέλαβαν την υλοποίηση της εν λόγω δράσης, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ενδιαφέρον της εκπαιδευτικής κοινότητας για συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα και προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στο σύνολο των εκπαιδευτικών (αναπληρωτών, μόνιμων και ωρομισθίων) να συμμετέχουν, προχώρησε σε τροποποίηση της 174545/Ε3/22.12.2020 ΚΥΑ με θέμα «Έναρξη δράσης ταχύρρυθμης επιμόρφωσης εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση» στα εξής σημεία:

1. Ως καταληκτική προθεσμία, σχετικά με την πρώτη περίοδο υποβολής αιτήσεων στο Μητρώο Επιμορφωτών, ορίζεται η 29η Ιανουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή. Δεν απαιτείται να υποβληθούν εκ νέου αιτήσεις, που έχουν ήδη κατατεθεί στο Μητρώο Επιμορφωτών (έως 5 Ιανουαρίου 2021).

2. Ως καταληκτική προθεσμία για δήλωση αίτησης συμμετοχής των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών (αναπληρωτών, μόνιμων και ωρομισθίων) ως επιμορφούμενοι, ορίζεται η 31η Ιανουαρίου 2021, ημέρα Κυριακή.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος των συμπραττόντων Φορέων για ένταξη στο ανοικτό μητρώο επιμορφωτών για την υποστήριξη της Πράξης «Ταχύρρυθμη επιμόρφωση εκπαιδευτικών στην εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (ολιστική προσέγγιση)» με Κωδικό ΟΠΣ 5070524 του ΕΠ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2014-2020», παρατίθεται στο Παράρτημα Α της παρούσας εγκυκλίου, έχει αναρτηθεί στο πρόγραμμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” (ΑΔΑ: 6Ρ2446Μ9ΞΗ-ΛΤΑ), καθώς και στην ιστοσελίδα του έργου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση της δράσης, τα βήματα που θα ακολουθηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, τόσο για τους επιμορφωτές όσο και για τους επιμορφούμενους, θα αναρτώνται, κατά περίπτωση, στην ιστοσελίδα του έργου (https://t4e.sch.gr/) καθώς και στα επιμέρους υποσυστήματα.

Υποσύστημα δήλωσης συμμετοχής των εκπαιδευτικών ως επιμορφούμενοι: https://trainees.t4e.sch.gr/

Υποσύστημα δήλωσης συμμετοχής των εκπαιδευτικών ως επιμορφωτές: https://registry-t4e.uniwa.gr/

Επιπρόσθετα, για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, που αφορούν τη δράση, μπορείτε να απευθυνθείτε στο helpdesk που έχει δημιουργηθεί από τη Σύμπραξη των Φορέων ως εξής:

- Μέσω τηλεφώνου 210-5381328 ώρες 10.00-22.00

- Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: helpdesk@t4e.sch.gr

Σχόλια (5)

 
Eγκάθετος
23 Ιαν 2021 08:40

Για την ασφάλεια του προσωπικού, των υλικών και των εγκαταστάσεων στο σχολείο υπάρχει καμία πρόβλεψη;

 
Ξεχάστε το!!!
21 Ιαν 2021 09:55

Επιμορφώθηκα σε αυτά στο πλαίσιο εκπ/σης ενηλίκων, στο Β1 επίπεδο, σε άλλα σεμινάρια που οργανώθηκαν από διάφορους φορείς...

Το έκανα στην πράξη στην περίοδο του πρώτου lockdown...

Έρχεται το 2ο lockdown και καταρρίπτει το 50% όσων μας έλεγαν... Πλήρες ωράριο με σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση... (για χάρη των διδάκτρων των ιδιωτικών???)

Και οι ασύγχρονη;;; Αν και όποιος θέλει (το απόγευμα). Δηλαδή 12+ ώρες εργασίας;;;

Οι δραστηριότητες; Στην ώρα του (σύγχρονου) μαθήματος! Για το σύνολο όλων των μαθητών; Όσοι προλάβουν!

Η αξιολόγηση; Ε! Όπως τα διαγωνίσματα στο σχολείο..! Μα οι ομαδικές στα insta, messenger, viber κτλπ παίρνουν φωτιά... (σιγή) Μα γινόμαστε "ρόμπες" (σιγή)

Και μετά από 2 περιόδους τηλεκπαίδευσης έρχεται η επιμόρφωση... γα να ακούσω τα ίδια (το απόγευμα) τα οποία θα αναιρεθούν από το ίδιο το υπουργείο στο 3ο lockdown!!!

 
Δηλώνουν
21 Ιαν 2021 01:54

..οι εκπαιδευτικοί. Πολλοί λιγότεροι από τους μισούς, σε πανελλαδική βάση!
Επιμορφωτές δεν δηλώνουν. Νομίζω ότι είναι αμισθί με δώρο τη βεβαίωση!!.
Δύσκολη η ανεύρεση..

 
Εκπαιδευτικός
20 Ιαν 2021 23:02

Καήκαμε στην προθέρμανση με την επιμόρφωση...
Προφανώς ροκανίζουμε το χρόνο μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία ξανα...

 
maria
20 Ιαν 2021 21:12

Δεν δηλώνει κανένας, για αυτό! Όλοι οι άλλοι στο Δημόσιο, επιχορηγούνται για όλα αυτά, παίρνουν άδειες, τους παρέχουν ακόμη και έξοδα μετακίνησης, πολύ δε περισσότερο σε ένα οργανωμένο ευρωπαϊκό κράτος. Εδώ, πληρώνονται οι κεντρικοί υπεύθυνοι του έργου, όλοι οι άλλοι εμείς οι εκπαιδευτικοί , από την τσέπη μας.... Εξυπνάδες, μια ζωή, ήμουν νιος και γέρασα...

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.