Ν. Κεραμέως: Δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του υπ.Παιδείας ο αποκλεισμός εκπαιδευτικών από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

Το θέμα αποκλεισμού εκπαιδευτικών από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ λόγω παραβόλου δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του υπουργείου Παιδείας .
Την απάντηση αυτή έδωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, εγγράφως στη Βουλή, απαντώντας σε ερώτηση των Βουλευτών του ΚΙΝΑΛ Χ. Κεφαλίδου και Οδ. Κανσταντινόπουλο, για το θέμα αποκλεισμού των εκπαιδευτικών από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ λόγω προβλήματος στην πληρωμή του απαιτούμενου ηλεκτρονικού παραβόλου.
Σχολιάστε το άρθρο
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.
Δημοφιλή Άρθρα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΛΕΓΙΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ
- Τα νέα του Παν. Πατρών
- Πρόσκληση στα σχολεία να μετατραπούν Πρότυπα ή Πειραματικά
- Εγκύκλιος: Διαδικασία επαναφοίτησης μαθητών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2021- 22
- Πρωτόκολλα Συνεργασίας ΕΑΠ – ΓΕΣ - ΓΕΑ
- Βανδαλισμοί στο 5ο ΓΕΛ Χαλανδρίου με συνθήματα κατά του Κ. Μητσοτάκη και Αλληλεγγύη στον Δ. Κοφοντίνα
- Ν. Φίλης: Κάποιοι έχουν μπερδέψει την έρευνα με την πολιτική και ιδεολογική τους τοποθέτηση
- Αξιολόγηση: Σε ΦΕΚ η παράταση μέχρι 19 Μαρτίου για τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων
- Έρευνα του ΠΑΔΑ για τον COVID19 στην Ελλάδα, τον εμβολιασμό και την αντίδραση της Ελληνικής Κοινωνίας
- Αξιολόγηση: Παράταση μέχρι 19 Μαρτίου για τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων
- Οι εγκύκλιοι για τις εγγραφές μαθητών στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία
Σχόλια (9)
@ΠΕ70 και @Αφελής ερώτηση
- Σας το έγραψε η @Μαρία, από το πρώτο σχόλιο. Οι κυβερνήσεις είναι για να ΛΥΝΟΥΝ προβλήματα και όχι για να δημιουργούν.
- Υπάρχει λοιπόν εδώ ένα πρόβλημα (που ΟΛΟΙ το αναγνώρισαν) και 6 μήνες τώρα, ΔΕΝ δίνεται καμία λύση. Ακόμα και σήμερα, η παραπάνω απάντηση της Κεραμέως, θυμίζει απλά το μπαλάκι του πινγκ-πόνγκ.
- Νομίζω ότι, αρκετοί πλήρωσαν κανονικά (εμπρόθεσμα) το ηλεκτρονικό παράβολο ΑΛΛΑ από δυσλειτουργία στο ηλεκτρονικό τραπεζικό σύστημα, "φαινόταν" ότι δεν πληρώθηκε. Τέτοια περιστατικά με το e banking, νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε. Κι άντε μετά να βρεις το δίκιο σου με τις τράπεζες.
- Τέλος, για όσους δεν το αντιλήφθηκαν και δεν πλήρωσαν εμπρόθεσμα το παράβολο (των 3€...). Ε δεν νομίζω πια ότι είναι... το μέγα οικονομικό σκάνδαλο-παρανομία του αιώνα, για να μην τους δωθεί η δυνατότητα να το πληρώσουν σε 2ο χρόνο. Και στην εφορία, ενφια κλπ, αν δεν πληρώσεις εμπρόθεσμα, σου βάζουν απλά μια προσαύξηση. ΔΕΝ σου παίρνουν το σπίτι.
- Λύσεις υπάρχουν λοιπόν πάντα. Όταν ΔΕΝ δίνονται... υπάρχουν ΑΛΛΟΙ λόγοι. Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε νομίζω.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ .......ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΡΥΦΟ.....ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ....
Βρε λες να εμπίπτει στην αρμοδιότητα του.... Φίλη?
Γιατί δε το πλήρωναν εξαρχής να μην έχουν πρόβλημα;
@ANTONIOS
Επικοινωνεί με τον κόσμο το «θεάρεστο» έργο της!
Εμπίπτει όμως το να καλύπτει κενά μαθημάτων και παράλληλης στήριξης να θυμίσουμε στην υπουργό...
Έξι μήνες μετά αναιτιολόγητη απάντηση;
Ενώ να ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια είναι δική της δουλειά.
Εμπίπτει όμως στις αρμοδιότητες της Κυβέρνησης να νομοθετήσει ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Θα το κάνει;