Placeholder

ΜΑΘΗΤΕΣ

Δεν γνώριζε ο δημοσιογράφος δεν γνώριζε ούτε και η υφυπουργός Παιδείας;

“Tο πως θα μπορέσουν να μετακινηθούν οι μαθητές (του Ολοήμερου Σχολείου) είναι θέμα το οποίο θα το αποφασίσει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας”
Δημοσίευση: 24/01/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σήμερα το πρωί στο Mega ο δημοσιογράφος-τηλεπαρουσιαστής  (σ.σ. δεν είναι εκπαιδευτικός συντάκτης) ρώτησε την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή τι θα γίνει με τις μετακινήσεις των μαθητών των Ολοήμερων Σχολείων.

Αντί ο δημοσιογράφος να λάβει την απάντηση ότι το θέμα έχει ρυθμιστεί διότι τα Ολοήμερα ήδη λειτουργούν η Ζ. Μακρή απάντησε: “το πως θα μπορέσουν να μετακινηθούν  οι μαθητές είναι θέμα το οποίο θα το αποφασίσει  το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας”.

Δημοσιογράφος: Με τα Ολοήμερα Σχολεία τι  γίνεται;

Υφ. Παιδείας: Τι εννοείτε για τα Ολοήμερα;

Δημοσιογράφος: Οι μαθητές πως θα μπορούν  να μετακινηθούν;

Υφ. Παιδείας: Ακούστε, το πως θα μπορέσουν να μετακινηθούν  οι μαθητές είναι θέμα το οποίο θα το αποφασίσει  το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας , δεν το αποφασίζουμε εμείς . Εμείς φροντίζουμε  για τις αίθουσες τους εκπαιδευτές , τους εκπαιδευόμενους   και τις οδηγίες ώστε  να μην έχουν κανένα κίνδυνο . Δεν θα πω κάτι που είναι αρμοδιότητα άλλου  υπουργείου, ούτε θα προκαταλάβω κανένα

Δημοσιογράφος: Περιμένουμε οδηγίες από  την Πολιτική Προστασία;

Υφ. Παιδείας: Πάντοτε οι διευκρινίσεις αυτές θα δίνονται από την Πολιτική Προστασία.

Σχόλια (22)

 
Αστερνός2003
25 Ιαν 2021 18:54

Τελικά είναι πολύ δύσκολη η δουλειά του πρωθυπουργού. Δεν το είχα φανταστεί!!! Να γυρεύεις τους πιο ... για να τους βάλεις στο παιδείας. Λες και δεν μας έφτανε η μία που είχαμε φορτωθήκαμε και δεύτερη.....

 
ΕΙΡΗΝΗ
25 Ιαν 2021 11:06

Η κυρία αυτή ας σταματήσει να περιφέρεται στα καναλια, φροντίζοντας να ενημερωθεί για τα σχολεία.

 
κωστας
25 Ιαν 2021 09:38

ο ανικανος ανεμελος την εκανε υπουργο τι θελετε να κανει;

 
ΝΔ δε θέλατε;
25 Ιαν 2021 03:59

Φίλης θα λέτε και θα κλαίτε.

 
Κωνσταντίνος
24 Ιαν 2021 23:13

Διά βίου βλακεία αυτό το υπουργείο.... κατάργησαν μαθήματα, έκαναν μόνοι τους εκλογές, έβαλαν πρόστιμα σε μαθητές, μοίρασαν μάσκες το Γενάρη, έβαλαν κόντρα μαθήματα που δεν τα παρακολουθεί κανείς, ετοίμασαν τα σχολεία ύστερα από αλλεπάλληλες συσκέψεις με μάσκες, αντισηπτικά και ανοικτά παράθυρα και άλλα Θεέ μου που δεν θέλω να αναφέρω.... γιατί μελαγχολώ και αναπολώ τη Σελήνη του Φώσκολου... την θυμάστε;;;

 
Καλα
24 Ιαν 2021 21:42

Μηπως να ασχοληθεί με αυτο το υπουργειο μετανάστευσης και ασύλου, το υπουργείο εξωτερικών ή το επιτελείο στρατού? Αν ειναι δυνατον θελετε και εσεις να ασχοληθεί το υπουργειο παιδειας με ζήτηματα οπως τα σχολεία

 
Ελενα
24 Ιαν 2021 21:33

Τα συγχαρητήρια μου στον πρωθυπουργό για την άριστη επιλογή και πάλι !!!! Αυτό το υπουργείο έχει λάμψει με τους φωστήρες του....

 
@οικοδόμημα
24 Ιαν 2021 21:30

σοβαρομιλάς; στο ελλάντα; και οι λοιποί : γιατί εκπλήσσεστε ; στέκεστε σε κάτι λεπτομέρειες είπε, δεν είπε... λόγια του αέρα , νά χουμε να λέμε. οι ημέτεροι καίγονται για τα στασίδια κι εσείς ασχολείστε με τους μαθητές και τα ολοήμερα; έρχονται εκλογές, καλέ, κάτσε να μαζευτούν οι εκλογικές περιφέρειες.

 
Εδώ NASA καλεί φεγγάρι
24 Ιαν 2021 21:24

"Τι εννοείτε για τα Ολοήμερα;". Τί είναι αυτά? Αφού το μεσημέρι σχολάνε. Αχαχαχαχαχα!

"το πως θα μπορέσουν να μετακινηθούν οι μαθητές είναι θέμα το οποίο θα το αποφασίσει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας”. Κι ο Χρυσοχοίδης τίποτα? Γιατί να μην χρησιμοποιούνται και οι κλούβες της αστυνομίας, για τη μετακίνηση των μαθητών που καθυστερούν στις πλατείες?

Ε ρε και να τα έλεγε αυτά ο Φίλης!

 
Το οικοδόμημα της Δημόσιας Εκπαίδευσης
24 Ιαν 2021 21:14

Ειδικά για το Υπουργείο Παιδείας υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στο παρεχόμενο έργο: Απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους 4 έως 30 ετών, δηλαδή διαμορφώνει το εκπαιδευτικό υπόβαθρο για τους νέους πολίτες στις πρώτες κρίσιμες δεκαετίες της ζωής τους.

Φυσικά υπάρχει πλέον και η δια βίου μάθηση/επιμόρφωση αλλά χωρίς γερά θεμέλια στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δε στέκεται το οικοδόμημα της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Συμπερασματικά, πρέπει επιτέλους να τεθεί ΧΡΟΝΙΚΟ όριο στη θητεία σε όλες τις θέσεις, στελεχών έως βουλευτών. Αδιανόητο άνθρωποι να κατέχουν θέσεις από το 2000 μέχρι το 2021, έχοντας χάσει την επαφή με την κοινωνία, και να επηρεάζουν τις ζωές των μαθητών και φοιτητών.

Είναι απαράδεκτο στο υπουργείο Παιδείας να μην υπάρχει νέο προσωπικό που να χαράσσει πολιτική για την επόμενη δεκαετία ενώ εδώ και σχεδόν 12 μήνες ασχολούμαστε με μάσκες και αποστάσεις θρανίων...

 
Ξεφτέρι...
24 Ιαν 2021 20:48

Ερώτηση δημοσιογράφου: Και με τα ολοήμερα, τι θα γίνει με τα ολοήμερα;
Απάντηση υφυπουργού: Τα ολοήμερα; Μην βιάζεστε. Θα δούμε όταν ιδρυθούν...

 
ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΗ
24 Ιαν 2021 20:32

Τι δεν καταλαβαίνετε; Η Ζαχαράκη ήταν ο μονόφθαλμος στους τυφλούς και έφυγε διότι δεν γινόταν να είναι καλύτερη από την υπουργό, τώρα έμεινε η Κεραμεως με τα φωτιστικά κομοδίνου.

 
Whatever
24 Ιαν 2021 20:29

Και ο Διγαλακης σχετικος ητανε.

 
Δημητρης
24 Ιαν 2021 19:34

Τόσο άσχετη πια.. Αναμενόμενο..
Μόνο η Ζαχαράκη έχει σχέση με εκπαίδευση!

 
Όλγα
24 Ιαν 2021 19:23

Η συγκεκριμένη νόμιζε ότι οι μαθητές κάθονται ένας ενας στα θρανία και ζικ ζακ.

 
@Κλεοπάτρα
24 Ιαν 2021 18:51

Μα ξαναείχε αντίστοιχες θέσεις και δεν έδειξε κάτι καλύτερο, απορώ γιατί επιλέχθηκε.

 
pe19
24 Ιαν 2021 17:41

Το πόσο άσχετη είναι η ηγεσία του υπουργείου δεν είναι καινούργιο !!! Χαρακτηριστικότερο όλων όταν βγαίνει ο υφυπουργός μιλά για εξωτερική πολιτική και όχι για τα Πανεπιστήμια !!!!!

 
Κλεοπάτρα Μάρν.
24 Ιαν 2021 16:40

H συγκεκριμένη κυρία κάθε μέρα αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων. Δεν έχει συνειδητοποιήσει το σημαντικό ρόλο που της έχει ανατεθεί. Ας σταματήσει την περιφορά στα κανάλια , στα social κλπ και ας την ενημερώσει κάποιος για τα καθηκοντά της.

 
ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ
24 Ιαν 2021 15:47

Αχ θεέ μου πόσο θα αντέξουμε με τους άσχετους!

 
Νίκος
24 Ιαν 2021 14:34

Ζήτω ακρόαση Θεού και αλλαγή πλανήτη μιας και σωθώ από την άγνοια.

 
ΗΡΑ*
24 Ιαν 2021 14:05

Ω, Θεέ μου ! τόση και τέτοια ασχετοσύνη δεν τρώγεται με τίποτα... Κι όλα αυτά από ένα μέλος της κυβέρνησης των "αρίστων"....

 
Μαζιταφαγαμε!
24 Ιαν 2021 13:54

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα λειτουργίας Δημοτικών Σχολείων.
Τιμές φιλικές.
Αφήστε τηλέφωνο στο esos.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ