Placeholder

ΜΑΘΗΤΕΣ

Live: Ανακοινώνεται η επαναλειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων και συνέχιση τηλεκπαίδευσης μόνο στα Λύκεια “κόκκινων” περιοχών

Το esos συνδέθηκε διαδικτυκά για να παρακολουθήσετε ζωντανά τις ανακοινώσεις από τον Ν. Χαρδαλιά.
Δημοσίευση: 29/01/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Στις 6 το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει την υιοθέτηση της εισήγησης της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας που προβλέπει επαναλειτουργία των Γυμνασίων και Λυκείων , μ΄ εξαίρεση τις “κόκκινες” περιοχές στις οποίες οι μαθητές των Λυκείων θα συνεχίσουν την τηλεκπαίδευση.

Το esos  συνδέθηκε διαδικτυκά για να παρακολουθήσετε ζωντανά τις ανακοινώσεις από τον Ν.  Χαρδαλιά.

Σχόλια (23)

 
Μεταδόσεις
29 Ιαν 2021 22:51

Τα παιδιά μεταδίδουν πάρα πολύ τον ιό.
Οι μελέτες το λένε κ' οι γιατροί.
Να δείξουν τις μελέτες το λαό!

 
Προς Ανοιχτά Λύκεια και Γυμνάσια
29 Ιαν 2021 22:47

Αρκεί να πάτε εσείς να διδάξετε!! Εύκολα λόγια όταν είναι κάποιος οχυρωμένος/η και είναι εύκολο να δείχνει τους άλλους.. Βολικό είναι όταν όντας μακριά από τον γκρεμό δεν νοιάζει κάποιον ποιοί είναι αυτοί που πέφτουν..
Ακραίο είναι με τέτοιες συνθήκες να είναι ανοιχτά τα σχολεία και να καλωσορίζουν τον ερχομό του σαρωτικού κύματος..
Νοσοκομεία εδώ στη χώρα μας, τις τελευταίες μέρες γεμίσανε με κορονοϊούς. Βλέπουμε ότι στην Πορτογαλία, Γερμανία, κλπ. η κατάσταση έχει ξεφύγει (το παραδέχθηκαν και οι ηγέτες τους). Μήπως δεν αγγίζει κάποιους τα φαινόμενα αυτά;;

 
Louisa
29 Ιαν 2021 19:33

Δεν κυκλοφορούν ΟΛΟΙ ελεύθερα. Τουλάχιστον με τα σχολεία κλειστά προστατεύονται όσοι τηρούν τα μέτρα.

 
Επικίνδυνοι
29 Ιαν 2021 18:35

Τα κρούσματα πλησιάζουν στα 1000 και τολμούν να ανοίξουν τα σχολεία, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν ιδεοληψίες και εγωισμούς.
Σε μια εβδομάδα τα κρούσματα θα είναι 1500. Η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων δείχνει ότι κάτι ξέρουν τα κράτη που έκλεισαν τα σχολεία τους. Οι νέες μεταλλάξεις, Kent και Ν. Αφρικής, δεν αφήνουν περιθώρια για πολιτικαντισμούς. Τα εμβόλια λένε οι ειδικοί δεν καλύπτουν τη μετάλλαξη της Ν. Αφρικής.
Πρέπει άμεσα να ανατραπεί η απόφαση. Καλύτερη η εικόνα αλλαλούμ παρά θύματα.
Πρώτα ο εμβολιασμός και μετά δια ζώσης διδασκαλία. Σε αντίθετη περίπτωση, πρέπει κάποια στιγμή να δείξουν τη δύναμη και την αποφασιστηκότητα που λείπει εδώ κσι δεκαετίες και να κινηθούν δικαστικά.
Ήδη υπάρχουν θύματα στο χώρο μας.

 
Εκπαιδευτικός και γονιός
29 Ιαν 2021 18:33

Εξακολουθούν πεισματικά να αδιαφορούν για τους ευάλωτους πολίτες. Γονείς, εκπαιδευτικούς, ακόμη και παιδιά. Δεν αντέχω πλέον να ακούω τις ασυναρτησίες τους. Θέλω να φωνάξω, να ακουστεί η φωνή μου, αλλά έχει αποδειχθεί ότι δεν ακούνε τίποτα. Εδώ καπελώνουν τους ειδικούς. Εμάς θα ακούσουν?

 
Dinos
29 Ιαν 2021 18:31

Βρείτε μου παρακαλώ ποιες είναι οι κόκκινες περιοχές. Δεν μπορώ να καταλήξω...

 
ωραία
29 Ιαν 2021 18:24

Περιμένουν τα παιδιά μας με χαρά να ανοίξουν τα σχολεία τους. Δεν αντέχουν άλλο μέσα στο σπίτι και κουράστηκαν με τόσες οθόνες. Ας φροντίσουμε όλοι να κρατάμε τα μέτρα αλλά απότι είδα στην πορεία χτες μερικοί ούτε μάσκα.

 
Ανήσυχος γονιός
29 Ιαν 2021 18:24

Πολύ σοφή απόφαση πράγματι! Το να επιστρέψει ένα παιδί σε μία τάξη 25 ατόμων, ειδικά αν ανήκει το ίδιο σε ευπαθή ομάδα, είναι το ιδανικότερο!

 
Γιώργος Ν.
29 Ιαν 2021 18:13

Ψήφο δεν πρόκειται να ξαναδείτε, ούτε από εμάς τους ΝΔημοκράτες!!

 
Μαρια
29 Ιαν 2021 18:13

Με σχεδόν 1000 κρούσματα και πάνω από 500 στην Αττική μέσα στο καταχειμωνο και με τις μεταλλάξεις του υιού ανοίγουν και την δευτεροβάθμια
Ντροπή τους!!!

 
Κα Λινού
29 Ιαν 2021 17:56

είπε το πρωί στις 7 ότι θα είναι πολιτική απόφαση (Μega)

 
Ένα το νόημα
29 Ιαν 2021 17:45

Μειώνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να κολλήσουν όλοι και να γίνει διασπορά, σχολεία είναι κλειστά κ' με τμήματα γύρω στα 190, η μετάλλαξη χτυπά πιο πολύ τους νέους και είναι πολύ πιο μεταδοτική, κ' είμαστε πολύ κοντά στο 3ο κύμα και στη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη. Εξάλλου δεν εμβολιάσθηκαν οι εκπαιδευτικοί (δεν επιτρέπεται ακόμα).
Αλλά ποιός νοιάζεται;;;

 
P.R
29 Ιαν 2021 17:28

Εσεις ολοι που διαμαρτύρεστε, όταν ανοίγουν λέτε να τα κλείσουν και όταν τα κλείνουν θέλετε να τα ανοίξουν. Έλεος!

 
Εκπαιδευτικός
29 Ιαν 2021 17:19

Οι εκπαιδευτικοί αναλώσιμοι!για ποιο λόγο? Τι να τα κάνεις τα τεστ αν έχεις κολλήσει!μόνο εμβολιασμενοι έπρεπε να πάνε πίσω στα σχολεία!Όλοι κλείνουν και εμείς παίζουμε με την υγεία και τις ζωές οικογενειών! Πότε θα πληγωθεί πιο πολύ ένας μαθητής?αν χάσει τη διάθεση ζώσης εκπαίδευση ή αν χάσουν τη ζωή οι δικοί του?

 
Ανοιχτά Λύκεια και Γυμνάσια
29 Ιαν 2021 17:05

Τα Λύκεια και τα Γυμνάσια οφείλουν να επαναλειτουργήσουν από τον Φεβρουάριο. Τα οριζόντια μέτρα αποκλεισμού των μαθητών από τα σχολεία είναι ακραία και αναποτελεσματικά.

 
ΓΙΑΝΝΗΣ
29 Ιαν 2021 16:53

@ εκπαιδευτικος
εχεις απολυτο δικιο ...
και ολοι ειναι εξω .. ποιο το νοημα κλειστης αγορας ? ...
και ολοι κυκλοφορουν το πρωι ... ποιο το νοημα να ειμαστε σπιτι απο τις 9 ...
και ολοι κολλησαν κορονοιο ...ποιο το νοημα να μην κολλησουν οι αλλοι ?

αν ως εκπαιδευτικος δεν βρισκεις νοημα σε τιποτα .. δεν εισαι εκπαιδευτικος .. δηλωσε καλυτερα την ειδικοτητα σου και πες καθηγητης αντικειμενου

 
προς ESOS
29 Ιαν 2021 16:48

υπαρχει μεριμνα για τα εσπερινα;

 
βαρεθηκαμε πια.......
29 Ιαν 2021 16:43

Ποιο παραλογο....τα σπάσανε όλα.

 
Καθηγητής Λυκείου
29 Ιαν 2021 16:41

@ εκπαιδευτικος
Σίγουρα είσαι εκπαιδευτικος; το ίδιο είναι να κυκλοφορούν έξω χωρίς λόγο κάποιοι με το να βάλεις χιλιάδες μαθητές, ανά εικοσιπεντε, μέσα σε τάξεις;
Η απόφαση είναι παράλογη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοίξουν ούτε τα γυμνάσια ούτε τα λύκεια αυτήν την στιγμή. Η τηλεκπαιδευση σε μεγάλο βαθμό λειτουργεί. Ούτε άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους ούτε τιποτα. Δεν υπάρχει πίεση για να ανοίξουν.
Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα.

 
Αλεξικέραυνος
29 Ιαν 2021 16:25

Σε 2 εβδομάδες θα κλείσουν όλα !!!! Μπράβο!!!! Άριστα!!!! Δέκα με τόνο!!!

 
Κορνηλάκης Α.
29 Ιαν 2021 16:15

Μπορεί να βρει κανείς σε αυτήν την απόφαση αν υλοποιηθεί σοβαρότητα; Ποιοι είναι αυτοί που εισηγούνται τέτοιες προτάσεις. Επιστήμονες; Ή μήπως επιβεβαιώνεται το αδιέξοδο μιας πολιτικής που υλοποιείται από τις αρχές Νοεμβρίου 2020; Τότε που έκλεισαν τα σχολεία άρον άρον. Γιατί αυτό θα συμβεί σε μερικές μέρες ξανά. Πολιτική του άνοιξε - κλείσε. Σοβαρότης όπως και ορατότης μηδέν.

 
Sos
29 Ιαν 2021 16:12

Σώστε το πριν να είναι αργά!δεν μπορεί η Τρίτη λυκείου κάπου να λειτουργεί με τηλεκπαίδευση και κάπου άλλου δια ζώσης.Θα εγείρει τεράστια νομικά ζητήματα για τις πανελλήνιες.Αδιανοητο και δεν μπορώ να καταλάβω πως κανείς δεν αντιλαμβάνεται την κοινή λογική.Απο εδώ και μετά δρν σωζεται

 
εκπαιδευτικός
29 Ιαν 2021 16:01

Επιτέλους!Μετά απο τόσες εβδομάδες τηλεκπαιδευσης...καιρός ήταν!ούτως ή άλλως όλοι κυκλοφορούν ελεύθερα...γίνεται χαμός παντού!οπότε ποιο το νόημα των κλειστών σχολείων;

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.