Placeholder

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Ονοματεπώνυμα εκπαιδευτικών και μαθητών που επιθυμούν να εμβολιασθούν ζητά το υπ. Παιδείας

"Οι κηδεμόνες υποχρεούνται να δηλώσουν ρητώς (είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε με Υπ. Δήλωση του Ν. 1S99/86) ότι συναινούν στην αποστολή των απαραίτητων στοιχείων στο υπουργείο Υγείας"
Δημοσίευση: 17/02/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Αναλυτική κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα και τους Αριθμούς Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) των εκπαιδευτικών και μαθητών, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον εμβολιασμό, ζητά το υπουργείο Παιδείας, με έγγραφο που απέστειλε προς όλες της Σχολικές Μοναδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Παράλληλα με τα ονόματα   το υπουργείο Παιδείας ζητά από τα σχολεία  συγκεντρωτικό πίνακα με   τον συνολικό  αριθμό  εκπαιδευτικών, ειδικού εκπαιδευτικού, ειδικού βοηθητικού προσωπικού και μαθητών/τριών (ηλικίας 16 ετών και άνω) ανά σχολική μονάδα, που επιθυμούν να εμβολιασθούν.

Το υπουργείο Παιδείας επισημαίνει στο έγγραφο ότι οι  κηδεμόνες, πέραν των ως άνω στοιχείων των μαθητών/τριών, υποχρεούνται να δηλώσουν ρητώς (είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε με Υπ. Δήλωση του Ν. 1S99/86) ότι συναινούν στην αποστολή των απαραίτητων στοιχείων στο υπουργείο Υγείας.

Τα ανωτέρω στοιχεία θα πρέπει να συμπληρωθούν  από τους/τις Διευθυντές/ντριες των Σ.Μ.Ε.Α.Ε αποκλειστικά στη συγκεκριμένη ψηφιακή μορφή   και να αποσταλούν έως τη Δευτέρα 22/2/2021 στο υπουργείο Υγείας στην ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση…

Σχόλια (9)

 
Legend
19 Φεβ 2021 16:29

Εντάξει! Να μη λέμε κι ό,τι θέλουμε. Έχω κάνει ήδη 4 φορές ραπιντ. Θα κλείσω για το 5ο μέσα στη βδομάδα. Υπάρχει πρόβλημα σε κάποιους με την πλατφόρμα, καθυστερούν να καλέσουν, αλλά καλούν έστω και αργά. Πρέπει να αφορούν και μικρότερες ηλικίες. Με τα σχολεία ανοιχτά χρειάζεται σε όλη τη σχολική κοινότητα συχνός έλεγχος.

 
Το δωρεάν rapid για εκπαιδευτικούς είναι εδώ....
19 Φεβ 2021 12:12

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την Υπουργό αλλά την αλήθεια, το δωρεάν rapid test για εκπαιδευτικούς και μαθητές άνω των 16 είναι πραγματικότητα παραπάνω από ένα μήνα.
Δεν περιμένουμε να μας "σκουντήσουν", αναζητούμε στο διαδίκτυο την υπηρεσία (δωρεάν rapid test για εκπαιδευτικούς) και συνδεόμαστε με τους κωδικούς του ΠΣΔ (Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου), που έχουν πλέον όλοι οι εκπαιδευτικοί και μαθητές λόγω τηλεκπαίδευσης. Τόσο απλά......

 
@'Αξιοι
19 Φεβ 2021 07:26

Πράγματι Ελβετία.... Εξού και η φωτό που "επέλεξε" το esos? Της Κεραμέως είναι ή του Συρίγου?

 
Όπως με τα δωρεάν rapid σε εκπαιδευτικούς....
18 Φεβ 2021 20:09

Πάνω από μήνα περιμένω να με καλέσουν για το δωρεάν rapid για εκπαιδευτικούς... Κατα τ'αλλα έχουν στατιστικά για τα σχολεία.
Δεν γνωρίζω κάποιον που να τον καλέσαν για rapid ακόμα.
Μόνο για να φανει "LARGE" η υπουργίνα μας. Το ίδιο είναι και με τα εμβόλια. Απλά τα θέλει για να το πάιξει large. Τίποτα παραπάνω

 
Βασίλης Κ
17 Φεβ 2021 15:14

Των τμημάτων ένταξης και παράλληλες στηρίξεις

 
Γιώργος
17 Φεβ 2021 14:49

Να συνυπογιστει και το προσωπικό των ΚΕΣΥ.

 
Katerina
17 Φεβ 2021 14:48

Δεν το συζητάμε να εμβολιαστούν οι εκπ/κοι και όλοι οι εμπλεκόμενοι της ειδικής αγωγής. Μήπως όμως να εμβολιαστούν κατόπιν και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί της γενικής αγωγής; Και στα σχολεία μας υπάρχουν παιδιά υψηλού κινδύνου και το εκπαιδευτικό προσωπικό πλέον λόγω ελλείψη διορισμών έχει Μ.Ο. αρκετά μεγάλο;

 
........
17 Φεβ 2021 14:35

Γιατί να δώσουν οι εκπαιδευτικοί τα ονόματά τους στο υπουργείο; Δίνουν οι άλλοι εργαζόμενοι στον εργοδότη αναφορά αν θα κάνουν το εμβόλιο;

 
Άξιοι
17 Φεβ 2021 13:11

Η μηχανή δουλεύει φουλ! Μπράβο σας! Τότε στην Ελβετία!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.