Placeholder

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Έγραψαν συνθήματα στο πολιτικό γραφείο της Ν. Κεραμέως

Ν. Κεραμέως: Δεν πτοούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε- Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Τραμπούκοι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο της υπουργού Παιδείας
Δημοσίευση: 22/02/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Συνθήματα” Αλληλεγγύη στον Δ. Κουφοντίνα” και “το νομοσχέδιο θα πέσει στη φωτιά” , έγραψαν απόψε άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο της  υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως.

Αμέσως μετά η υπουργός Παιδείας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Αποψινή επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο. Δεν πτοούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε. Προχωράμε στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η παιδεία μας, η χώρα μας”.

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Τραμπούκοι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, για τη νέα επίθεση στο γραφείο της υπουργού Παιδείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τραμπούκοι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα κι εναντίον του νόμου για την φύλαξη των Α.Ε.Ι. από έκνομες δραστηριότητες. Είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που το γραφείο της Υπουργού γίνεται στόχος.
Ας γνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει».
 

Ετικέτες: 
Νίκη Κεραμέως

Σχόλια (11)

 
Δημοκρατία
24 Φεβ 2021 10:46

Έχετε απολυτά δίκιο, όταν οι ίδιοι υπονομεύουν το δημοκρατικό σύστημα και απέχουν ιδεολογικά απο τις εκλογές, ειρωνικά έρχονται μετά και προβοκάρουν αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον της πολιτείας. Στην πραγματικότητα πρέπει οι ίδιοι να αναρωτηθούν τι πρεσβεύουν και στην τελική ποιό σύστημα στηρίζουν.

 
Το μαγικό ραβδί
23 Φεβ 2021 21:33

"Άρα λέτε ότι ο κόσμος δεν ξέρει και απλά ζητάει".
Δικά σας τα λόγια. Πού είδατε να γράφω-εννοώ κάτι τέτοιο? Ο κόσμος α) μια χαρά ξέρει και β) όταν και εάν τον ρωτήσουν (δηλ. σπανίως), μπορεί μια χαρά να ξεχωρίσει, τί είναι μεταρρύθμιση και τί είναι "τρύπα στο νερό", όπως ήδη έγραψα.

Ε τώρα κι εσείς.... μην μου χρεώνετε τα λάθη της "αριστεράς". Τα έχουν πει άλλοι, πιο αριστεροί και πιο επώνυμοι, πολύ καλύτερα από εμένα....

 
@Το μαγικό ραβδί
23 Φεβ 2021 18:54

Άρα λέτε ότι ο κόσμος δεν ξέρει και απλά ζητάει. Η "αριστερά" κόπτεται για δημοκρατία όμως. Ή μήπως για τα μάτια του κόσμου μόνο;

 
Το μαγικό ραβδί
23 Φεβ 2021 15:55

@13:20

Καμιά 10αρια μεταρρυθμίσεις πέρασαν, 40 χρόνια τώρα. Μία με κάθε υπουργό! Γιατί λοιπόν έχουμε τα χάλια που έχουμε ως σήμερα?

Τί θα πει αλήθεια μεταρρύθμιση? Είναι μήπως κανένα μαγικό ραβδί? Και είναι δηλαδή μεταρρύθμιση.... οι 1.000 αστυνομικοί στις σχολές? Ή η διαγραφή των "αιωνίων"? Αστεία πράγματα ασφαλώς.

Φυσικά και ο κόσμος θα μας έλεγε, ότι ναι, θέλει μεταρρύθμιση. Μεταρρύθμιση με την έννοια της βελτίωσης όμως. Όχι μια τρύπα στο νερό, που τη βαφτίζουμε μεταρρύθμιση, γιατί απλά έτσι ακούγεται ωραία.

Και γιατί μόνο στα ΑΕΙ η μεταρρύθμιση? Ο κόσμος θα μας έλεγε, μεταρρύθμιση παντού και σε όλα! Μεταρρύθμιση της Ελλάδας σε Ελβετία, θα μας έλεγε ο κόσμος. Σε όλο το δημόσιο, στον ιδιωτικό, στις επιχειρήσεις, στην οικονομία, στην παραοικονομία, στην εργασία, στην ανεργία, στη φορολογία, στη φοροδιαφυγή, στις τράπεζες, στα δάνεια, στις ΔΕΚΟ, στο ΕΣΥ, στη δικαιοσύνη, στην πολιτική, στην ασυλία των βουλευτών, στο Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, στην υπουργό Πολιτισμού, στους φόρους, στον ΕΝΦΙΑ, στο στρατό, στα αυτοκίνητα, στους δρόμους, στα διόδια, στα τρένα, στα καράβια, στο ποδόσφαιρο (και στους δικούς του "αιωνίους").... ως και στη Eurovision (να ξαναπάει η Παπαρίζου).

Τέλος, το ανέκδοτο της μεταρρύθμισης είναι δυστυχώς παλιό. Του 2013 συγκεκριμένα, με υπουργό τότε τον ίδιο το Μητσοτάκη.... ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ! Από τότε είχαμε να το ακούσουμε το ανέκδοτο. Το ποιοί είναι λοιπόν οι ρομαντικοί και ποιοί μαλώνουν με την πραγματικότητα, χωράει πολύ.... μεταρρύθμιση αγαπητέ μου.

 
Οι διαφωνούντες
23 Φεβ 2021 15:11

Παρακαλούνται να μεταναστεύσουν πάραυτα σε σοσιαλιστικούς παραδείσους....

 
@Κώστας
23 Φεβ 2021 13:20

Πείτε μου ειλικρινά, πιστεύετε ότι αν είχαμε άμεση δημοκρατία αυτή τη στιγμή η πλειοψηφία του κόσμου θα ήταν εναντίον των μεταρρυθμίσεων στα ΑΕΙ; Είναι καλό να είναι κάποιος ρομαντικός αλλά δεν μπορούμε να μαλώνουμε με την πραγματικότητα ενήλικες άνθρωποι.

 
@Κώστας
23 Φεβ 2021 10:38

Ισως δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί η κοινοβουλευτική δημοκρατία. Ψηφίζεις τους εκπροσώπους σου και μετά ναι, ως τις επόμενες εκλογές ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ με της αποφάσεις της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ των 300. Αν έχεις καλύτερο σύστημα να προτείνεις, βγες στην πολιτική και πρότεινέ το μας. Αν ξέρεις χώρα με καλύτερο σύστημα και βρίσκεις καταπιεστικές αυτού του τύπου τις εκλογές, μεταναστεύεις.

 
ΔΕΠ
23 Φεβ 2021 10:34

Δημοκρατικότατοι όπως πάντα αυτοί που έγραψαν τα συνθήματα. Ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης μίλησε για "αριστερόστροφο φασισμό", επιτέλους, πριν λίγα χρόνια. Αλληλεγγύη δεν δίνουμε στον 11 φορές δολοφόνο, αλλά στα θύματά του. Και όποιος θέλει να καταλύει τους νόμους επειδή δεν τον βολεύουν αυτόν ή την ιδεολογία του θα έπρεπε να είναι στη φυλακή γιατί στη Δημοκρατία δεν έχουν θεση αυτές οι πρακτικές.

 
Τετος
23 Φεβ 2021 09:43

Έτσι έκαναν και τα πρώτα ξαδέρφια τους τα τάγματα εφόδου του Χίτλερ το '36. Τρομοκρατούσαν πολιτικούς με διάφορους τρόπους όταν δε γούσταραν αυτά που ψήφιζε η βουλή.
Sturmabteilung τα λέγανε.

 
Κώστας
23 Φεβ 2021 08:40

Έχει δίκιο ο/η φίλος που επικαλείται την "πλειοψηφία" και την "δημοκρατία". Η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία στην Βουλή και "δημοκρατικά" αποφασίζει ότι θέλει όποτε θέλει.
Γιατί, ως γνωστόν, μόνο κατά την προεκλογική περίοδο ο λαός είναι σοφός (τότε πρέπει να τον καλοπιάσουμε για να πάρουμε τα ψηφαλάκια). Όλο τον υπόλοιπο καιρό αποφασίζουν ερήμην μας οι - κάθε λογής - κυβερνώντες για το καλό μας γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα.
Κι ας μην έχουν καμιά σχέση με το αντικείμενο που πρέπει να υπηρετήσουν στα Υπουργεία τους πολλές φορές...

 
Δημοκρατία
23 Φεβ 2021 08:22

Το νομοσχέδιο είναι αποτέλεσμα δημοκρατικής διαδικασίας,
της πλειοψηφίας, έτσι λειτουργεί η δημοκρατία.
Εκλέχτηκε η κυβέρνηση και κάνει αυτό για το οποίο εκλέχτηκε, πράγμα περίεργο σε κάποιους "αριστερούς" που έχουν μάθει άλλα να λένε και άλλα να κάνουν.
Οι κινήσεις αυτές είναι κινήσεις κατά του πολιτεύματός και έτσι πρέπει να τις σκεφτόμαστε όλοι, κάποιοι στην Ελλάδα θέλουν άλλο πολίτευμα και απλά δεν το λένε καθαρά.
Ο φασισμός ζει και στους τοίχους.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ