Placeholder

ΜΑΘΗΤΕΣ

Σχολεία Αττικής: Παρατείνεται η τηλεκπαίδευση για μια εβδομάδα ακόμη

Δημοσίευση: 26/02/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Παρατείνεται και για την ερχόμενη εβδομάδα η τηλεκπαίδευση για όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας της Αττικής, καθώς  τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν υποχώρησαν τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις ανακοινώσεις από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Χαρδαλιά.

Σχόλια (17)

 
Όχι στο διαρκές κλείσιμο των σχολείων
06 Μαρ 2021 23:27

Δεν μπορεί να καταστρέφεται χωρίς λόγο η εκπαίδευση στην Ελλάδα, τα επιστημονικά δεδομένα τεκμηριώνουν ότι τα παιδιά και οι νέοι ΔΕΝ οδηγούν την επιδημία, απλώς αντανακλούν την κοινότητα.

Έλεος πια
01 Μαρ 2021 10:24

«Είναι σαφές ότι ο βασικός λόγος που κλείσαμε τα σχολεία *ΔΕΝ είναι η μετάδοση μέσα στα σχολεία*, ιδιαίτερα για την Πρωτοβάθμια, αλλά το μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο που είχαμε στις αρχές Νοεμβρίου. Αυτό ήταν που μας ανάγκασε να εισηγηθούμε στην Πολιτεία το κλείσιμο των σχολείων.

Νομίζω ότι πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι το άνοιγμα των σχολείων αποτελεί άμεση προτεραιότητα γιατί τα παιδιά έχουν μείνει πολύ καιρό εκτός του φυσικού τους περιβάλλοντος, που δεν είναι άλλο από τα θρανία τους».

Γεγονός είναι ότι τα καταγεγραμμένα περιστατικά σε παιδιά ηλικίας 16-18 ετών ακολουθούν τις τάσεις των ενηλίκων ηλικίας 19-39 ετών (Why schools aren’t COVID hotspots, Nature).

https://www.esos.gr/arthra/71163/281-sholeia-me-kroysmata-koronoioy-syne...

 
Άλκης
01 Μαρ 2021 18:17

Στο γυμνάσιο του γιου μου τα μαθήματα προχωρούν ανελλιπώς και μάλιστα με αισθητή διαφορά στην κάλυψη της ύλης από τις προηγούμενες χρονιές. Τα ίδια μου λένε και γονείς από άλλα σχολεία. Οπότε δεν καταλαβαίνω την ανησυχία μερικών μήπως και δεν καλυφθεί η ύλη... Η ανησυχία αυτή θα δικαιολογούταν μόνο για την γ λυκείου. Αλλά και πάλι... ποιος περιμένει το σχολείο για να μάθει? Τα ποσοστά των παιδιών που κάνουν φροντιστήρια το αποδεικνύουν. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Βαριά η καλογερική για μερικούς... Αν δεν μπορούσατε τι τα κάνατε?

 
Έλεος πια
01 Μαρ 2021 10:24

Για κάποιους που επιμένουν στα"στοχευμένα μέτρα ειδικά για τους ευπαθείς"αλλά με όλους τους άλλους στην "κανονικότητα", έχω να πω το εξής: Για ποια προστασία μιλάτε όταν τα παιδιά μας θα υποχρεωθούν να συνωστιστούν μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας μαζί με όλους όσους δεν παίρνουν στα σοβαρά την κατάσταση και θα φέρουν στο σπίτι τον ιό? Έχετε περάσει έξω από σχολείο σε διάλειμα να δείτε πόσοι φορούν την μάσκα τους? Καταλάβετέ το, ευπαθείς και υγιείς, νέοι και ηλικιωμένοι είμαστε όλοι συγκοινωνούντα δοχεία. Αλήθεια, θα φωνάζετε και θα είστε καταγγελτικοί όταν δεν θα υπάρχει εντατική για να νοσηλεύσει κάποιο μέλος της οικογένειάς σας? Και οι ευπαθείς είμαστε νέοι και παραγωγικοί με παιδιά και υποχρεώσεις. Έτυχε να βρεθούμε ευάλωτοι στον συγκεκριμένο ιό. Αύριο μπορεί να βρεθείτε εσείς. Κάντε λίγο εικόνα τι θα λέτε τότε!!

 
Ανοιχτά σχολεία όχι ανατροφοδότηση προπαγάνδας
27 Φεβ 2021 21:23

Οι Δήμαρχοι δεν είναι ούτε ειδικοί επιστήμονες (λοιμωξιολόγοι) ούτε εκπαιδευτικοί ούτε φυσικά μπορούν να πάρουν αποφάσεις για μια ολόκληρη κοινωνία.

Ας μην κάνουν πολιτικές παρεμβάσεις αγνοώντας τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας: Οι πολίτες που είναι ηλικίας 18 έως 50 ετών, όπως και οι ανήλικοι μαθητές έχουν ίδια δικαιώματα με τους τακτικούς ψηφοφόρους άνω των 60 ετών που πιέζουν για λουκέτα επειδή έχουν καταληφθεί από υπέρμετρο πανικό.

Κ.Α.
27 Φεβ 2021 17:01

Πώς λειτούργησε σε έναν περιφερειακό νομό "αποτελεσματικά" η τηλεκπαίδευση;

Το ίδιο το υπουργείο παραδέχεται ότι θα χρειαστεί παράταση του διδακτικού έτους.

 
Κ.Α.
27 Φεβ 2021 17:01

Οι Δήμαρχοι του Νομού Θεσπρωτίας και ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά από Κεραμέως και Χαρδαλιά το κλείσιμο όλων των σχολείων

Οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, Σουλίου κ. Ιωάννης Καραγιάννης και Φιλιατών κ. Σπυρίδων Παππάς, καθώς και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας κ. Πέτρος Οικονομίδης, απέστειλαν σήμερα στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως και στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαο Χαρδαλιά την ακόλουθη επιστολή, ζητώντας την αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,
Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,
Τις τελευταίες ημέρες, όπως κι εσείς γνωρίζετε, παρατηρείται ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων σε αναλογία με τον πληθυσμό της Θεσπρωτίας. Ωστόσο, με έκπληξη διαπιστώνουμε από τις ανακοινώσεις, ότι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας, καθώς και τα Γυμνάσια της Θεσπρωτίας θα παραμείνουν ανοιχτά.
Έχοντας υπόψη το γεγονός ότι τα περισσότερα κρούσματα σχετίζονται με το σχολικό περιβάλλον (μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί κλπ), τις ανησυχίες του ιατρικού κόσμου της Θεσπρωτίας, καθώς και ότι καθημερινά προσέρχονται ελάχιστοι μαθητές στα σχολεία, σας καλούμε όπως λάβετε άμεσα την απόφαση να αναστείλετε την διά ζώσης εκπαίδευση όλων των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας, μέχρι τα δεδομένα να επανέλθουν στο φυσιολογικό. Εξάλλου, έχει διαπιστωθεί ότι και στο Νομό μας η μέθοδος της τηλεκπαίδευσης λειτούργησε αποτελεσματικά.

Παραμένουμε στη διάθεση σας προκειμένου από κοινού να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορωνοϊού.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Ιωάννης Λώλος

Ο Δήμαρχος Σουλίου
Ιωάννης Καραγιάννης

Ο Δήμαρχος Φιλιατών
Σπυρίδων Παππάς

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας
Πέτρος Οικονομίδης

 
Απαράδεκτες αποφάσεις
27 Φεβ 2021 14:29

Λογικό οι μαθητές ή οι φοιτητές να εργάζονται σε μεταφορικές ή στη βιομηχανία αλλά να μην μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στα σχολεία και τις σχολές τους...

Εύκολη η μετάθεση ευθυνών στην εκπαίδευση όμως λανθασμένη ως στρατηγική αντιμετώπισης. Αποδείχτηκε όλο το προηγούμενο διάστημα με τα κλειστά σχολεία ότι η κρίση κορυφώθηκε λόγω ελλειπών μέτρων προστασίας σε πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, σε γηροκομεία, στις μετακινήσεις και τις ιδιωτικές συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους.

Ο κόσμος πρέπει να είναι σε ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ χώρους, οι εργαζόμενοι πρέπει να προστατευτούν, το ίδιο και οι ευπαθείς - μόνο έτσι θα μειωθούν οι φορείς που πλέον έχουν ξεπεράσει τους 2000 παρά το λοκνταουν σε διάφορες περιοχές. Τα Γυμνάσια μπορούν και πρέπει να ανοίξουν στην Αττική, το ίδιο και τα Λύκεια.

@ SOTO
27 Φεβ 2021 07:43

Από το μόνο που κινδυνεύουν τα παιδιά, οι νέοι και οι εκπαιδευτικοί είναι από την έλλειψη σωστών προτεραιοτήτων στην ελληνική κοινωνία.

Προτιμούν ορισμένοι να λειτουργούν οι εκκλησίες (με συνωστισμό ηλικιωμένων) αλλά όχι τα σχολεία, να είναι τα νέα παιδιά ντελίβερυ ή εργαζόμενοι σε καταστήματα τροφίμων αλλά μην μορφώνονται.

 
Γιατί...
27 Φεβ 2021 14:26

... δύο μέτρα και δύο σταθμά στο κλείσιμο των σχολείων;;;; Γιατί σε κάποιες περιοχές προέχει η ασφάλεια και η ανθρώπινη ζωή και σε κάποιες άλλες η εκπαίδευση και η ψυχολογία των παιδιών; Αλλού με λιγότερα κρούσματα και συνολικά και αναλογικά με τον πληθυσμό ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και αλλού με περισσότερα κρούσματα δεν κλείνει τίποτα ή μόνο τα Λύκεια.

Π.χ. Εύβοια ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ και Ηράκλειο με περισσότερα κρούσματα ΚΑΙ συνολικά ΚΑΙ ανά 100.000 πληθυσμού την περασμένη βδομάδα κλείνουν μόνο τα Λύκεια. Αν κάποιος ξέρει παρακαλώ να απαντήσει... Δεν είναι ρητορικό το ερώτημα! Αλήθεια αναρωτιέμαι και δεν μπορώ να καταλάβω...

Δηλαδή θα καταλάβαινα με συγκεκριμένα νούμερα κρουσμάτων αναλογικά με τον πληθυσμό ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ και με κάποια άλλα νούμερα ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΤΟΥ! Αλλά αυτή η ακατανόητη διαφορά στην αντιμετώπιση, γιατί;

Φαντάζομαι κάποιοι θα επικαλεστούν τις αντοχές του συστήματος υγείας κάθε φορά. Δηλαδή αν μια περιοχή έχει περιθώριο να νοσηλεύσει πολλούς δε μας νοιάζει να αρρωστήσουν, να νοσηλευτούν και να πεθάνουν περισσότεροι ενώ αν μία άλλη δεν έχει περιθώριο να νοσηλεύσει πολλούς κλείνουν όλα τα σχολεία άρα θα αρρωστήσουν, θα νοσηλευτούν και θα πεθάνουν λιγότεροι; Δηλαδη τυχεροί όσοι δεν έχουν ΜΕΘ και κλίνες κοβιντ τελικά; Δηλαδή αν υπήρχαν δεκαπλάσιες ΜΕΘ στη χώρα δε θα κλειναμε ποτέ κανένα σχολείο κι ας κολλούσαν, αρρώσταιναν και τελικά πέθαιναν δεκαπλάσιοι άνθρωποι; Γιατι στατστικά μεγάλο ποσοστό από αυτούς που καταλήγουν σε ΜΕΘ πεθαίνει... Αυτη ειναι η λογικη; Ας μας πει κάποιος τελικά πόσοι θάνατοι είναι αποδεκτοί για χάρη της εκπαίδευσης και της ψυχολογίας των παιδιών!

 
Λειτουργία σχολείων όλη την άνοιξη
27 Φεβ 2021 14:21

Τα σχολεία αντανακλούν χωρίς να είναι καθοριστικά στην εξέλιξη του φαινομένου της ίωσης. Το σωστό είναι να είναι τα τελευταία που κλείνουν και τα πρώτα που ανοίγουν, η κανονική λειτουργία τους πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ομαλή.

Η ανοικτή οικονομία λογικό να συμβάλλει στη διασπορά αλλά προφανώς ούτε μπορούν ούτε πρέπει να κλείσουν τα πάντα - ούτε οι εργαζόμενοι ούτε οι οικογένειες κινδυνεύουν άμεσα. Απαιτούνται μόνο στοχευμένα μέτρα για την προστασία ηλικιωμένων και ευπαθών.

@ Ανήσυχος γονιος
27 Φεβ 2021 00:24

Η νοσηλεία σε ΜΕΘ και οι απώλειες σε ανθρώπους κάτω των 60 ετών εδώ και ένα έτος είναι ελάχιστες στο 1.5 εκατομμύριο πραγματικών φορέων.

Στην Ελλάδα μόλις πρόσφατα από τον ΕΟΔΥ προστέθηκε ο πίνακας με τα αναλυτικά στοιχεία: 50% είναι ηλικίας άνω των 80 ετών, 30% είναι 70-79 ετών, 15% είναι 60-69 ετών και όλοι οι υπόλοιποι (1 έως 59 ετών) *αθροιστικά* δεν ξεπερνούν το 5%.

Πόσοι γονείς με παιδιά Δημοτικού ή Γυμνασίου είναι άνω των 75 ετών; Σε όσους εκπαιδευτικούς δεν έχουν πάρει σύνταξη στα 65 μπορούν να δοθούν υπηρεσιακές άδειες.

Καθόλη τη διάρκεια του 2020 ούτε νοσούν ούτε πεθαίνουν *περισσότεροι* άνθρωποι εξαιτίας των σχολείων, αντιθέτως η υπηρεσία που προσφέρουν είναι πολύτιμη για εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και οικογένειες. Αυτό είναι πλέον τεκμηριωμένο και η πολιτεία οφείλει να μεριμνήσει για όλους τους ανθρώπους κάτω των 50 ετών που έχουν πληγεί δυσανάλογα λόγω των περιορισμών.

Διαβάστε τις μελέτες, ακούστε τους ειδικούς επιστήμονες και μην παρασύρεστε από το κλίμα πανικού που έχει καλλιεργηθεί.

 
@Πάλι τα ιδια 26 Φεβ 2021 17:01
27 Φεβ 2021 12:15

Γράφετε: "....και οι εργαζόμενοι που κόλλησαν (έχω συγγενή) ΔΕΝ κόλλησαν μέσα στα λεωφορεία από τον κόσμο, το έχει πει και πρόεδρος τους. Φτάνει η κομματική παραπληροφόρηση!" Έχετε κάποια μελέτη ή έρευνα πέρα από το συγγενή σας; Εννοείται ότι είναι εστίες υπερμετάδοσης τα λεωφορεία για αυτό το λόγο πάρθηκαν και αυτά τα μέτρα που ουσιαστικά δεν κάνουν και κάτι πέρα απο τη ψυχολογία. Ένα κλειστό όχημα, με δεκάδες επιβάτες, με κλειστά παράθυρα, με ελλειπείς ελέγχους, εσείς πιστεύετε ότι είναι ασφαλές; Εντυπωσιάζομαι με τη σκέψη σας.

 
SOTO
27 Φεβ 2021 07:43

Σταματήστε επιτέλους να ζητάτε να ανοίξουν τα σχολεία ανεξαρτήτως κρουσμάτων ,…
Για να ‘’απαλλαγείτε’’ απο τα παιδιά σας θα πρέπει να κινδυνεύσουν οι εκπαιδευτικοί ?
Οι εκπαιδευτικοί δεν έχουν καμία προτεραιότητα για εμβολιασμό !
Να ληφθεί υπ'όψη οτι μαθητές δεν είναι μόνο τα παιδάκια του Δημοτικού ή και του Γυμνασίου ( που λέγεται οτι δεν μεταδίδουν τον ιό ) ,
αλλά και μεγαλύτερα παιδιά ( Λυκείου ) που μεταδίδουν εύκολα τον ιό και ειδικά οι μαθητές των ΕΠΑΛ που οι περισσότεροι εργάζονται σε συνεργεία , βιοτεχνίες , delivery , ….
και είναι άκρως επικίνδυνοι ! Να εμβολιασθούν πρώτα οι εκπαιδευτικοί και μετά να ανοίξουν τα σχολεία !

 
Ανήσυχος γονιος
27 Φεβ 2021 00:24

Σοβαρολογειτε ότι δεν υπάρχει διασπορά μέσα στα σχολεία; Οκτώ εργάσιμες ημέρες λειτούργησαν τα γυμνάσια και στο σχολείο του παιδιού μου εμφανίστηκαν πέντε κρούσματα.Κολλησαν και γονεις με αποτέλεσμα κάποιοι από συτους να νοσηλεύονται.

 
ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ Χ...
26 Φεβ 2021 23:37

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ!!!!!!

 
Οριακή κατάσταση με τα κλειστά σχολεία
26 Φεβ 2021 21:38

Ντροπή πια μετά από 12 ολόκληρους μήνες η Ελλάδα να μην έχει άλλη "απάντηση" στην κρίση από το κλείσιμο των σχολικών μονάδων. Δε διορθώνεται τίποτα έτσι και επιπλέον επιβαρύνονται τα παιδιά και οι οικογένειές τους.

@ Πάλι τα ιδια
26 Φεβ 2021 17:01

Εκατοντάδες εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα καθημερινά μολύνονται και μολύνουν, χωρίς απαραίτητα να χρειάζονται νοσηλεία - όμως αυτό αρκεί για να μεταδοθούν οι διάφορες ιώσεις στα σπίτια.

Είναι προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα στο κράτος σε όλους τους τομείς και το πληρώνει η εκπαίδευση. Τα σχολεία έκλεισαν χωρίς επιστημονική αιτιολόγηση.

Από έγκυρες ειδησεογραφικές πηγές:

Υπουργείο Μεταφορών, Οκτώβριος 2020: «Προχωράμε το διαγωνισμό για την προμήθεια 300 νέων λεωφορείων»

Φεβρουάριος 2021: «Απόρριψη από το Ελεγκτικό Συνέδριο της σύμβασης για την προμήθεια 300 λεωφορείων»

Η ΟΣΥ κατέθεσε ήδη αίτηση ανάκλησης της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, εάν δεν γίνει δεκτό θα απαιτηθεί επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού, με αποτέλεσμα η παραλαβή των λεωφορείων να γίνει το νωρίτερο προς τα τέλη της χρονιάς.

Η ανακοίνωση πάντως δεν αναφέρει για ποιο λόγο η ΟΣΥ υπέβαλε στο Ελεγκτικό Συνέδριο έντυπα που δεν αντιστοιχούν στα συγκεκριμένα λεωφορεία της προμήθειας, αν όλα τα υπόλοιπα έντυπα ήταν επαρκή, γεγονός που παραπέμπει σε σοβαρό λάθος.

Θα είναι μάλιστα το δεύτερο μέσα σε μικρό διάστημα, μετά τη δημοσίευση «λανθασμένων» αποτελεσμάτων προσλήψεων.

Κανείς δεν είπε ότι οι οδηγοί "κόλλησαν" από τους επιβάτες, αλλά φυσικά δεκάδες είναι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα που έρχονται αναγκαστικά σε επαφή με τυχαία άτομα μέσα στην ημέρα και γίνονται υπερμεταδότες. Για ποιο λόγο κλείνουν τα ελληνικά σχολεία αφού έχει τεκμηριωθεί ότι απλώς ακολουθούν την υπόλοιπη κοινότητα;

 
Διασπορά σε χώρους εργασίας
26 Φεβ 2021 21:35

«Αυτή τη στιγμή εντοπίζονται περισσότερα από 25 ενεργά κρούσματα μεταξύ των συναδέλφων. Αν και είναι δύσκολο να γίνει ιχνηλάτηση, η διασπορά έγινε πιθανότατα στους τερματικούς σταθμούς. Έχει κατατεθεί αίτημα να ξεκινήσουν και πάλι οι απολυμάνσεις εντός των τερματικών σταθμών, αφού σταμάτησαν λόγω λήξης της σύμβασης με την εταιρεία απολυμάνσεων», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

«Δεν γίνεται υποχρεωτική θερμομέτρηση των εργαζομένων στην ανάληψη της βάρδιας, ενώ οι συνεχείς μετακινήσεις οδηγών από γραμμή σε γραμμή δυσκολεύει τη διαδικασία της ιχνηλάτησης».

Αυτό σημαίνει ότι στους χώρους εργασίας των ΜΜΜ δεν γίνονται επαρκείς έλεγχοι και δε λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, ακόμα και μετά από τόσους μήνες. Εύκολο διαπιστώνεται η ασυδοσία που επικρατεί στον ιδιωτικό τοτέα, σε όλους τους κλάδους που παραμένουν ανοικτοί (πχ. καταστήματα τροφίμων, προμηθευτικές εταιρείες).

 
Οι επόμενες κρίσιμες εβδομαδές
26 Φεβ 2021 18:04

Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα πως τα σχολεία, που στην Αττική δε λειτουργούν επί 15 ημέρες, ΔΕΝ ευθύνονται για τη διασπορά της ίωσης.

Σε κάθε περίπτωση, όλη η κοινωνία θα ωφεληθεί αν επιστρέψουν οι μαθητές στις τάξεις τους με πρόγραμμα μέσα στον Μάρτιο ώστε να καλύψουν τα κενά.

 
Πάλι τα ιδια
26 Φεβ 2021 17:01

@Φιάσκο η προμήθεια 300 λεωφορείων, αφήστε τα ,fake news και την αντιπολίτευση. Αυτές οι πρακτικές από όλα τα κόμματα μας έχουν αφήσει σταθμούς στο 80.
430 λεωφορεία κυκλοφορούν στις αστικές συγκοινωνίες τις Θεσσαλονίκης σήμερα και οι εργαζόμενοι που κόλλησαν (έχω συγγενή) ΔΕΝ κόλλησαν μέσα στα λεωφορεία από τον κόσμο, το έχει πει και πρόεδρος τους. Φτάνει η κομματική παραπληροφόρηση!

 
Φιάσκο η προμήθεια 300 λεωφορείων
26 Φεβ 2021 14:31

Την ώρα που καταγράφονται πάνω από 25 φορείς σε εργαζομένους στον ΟΑΣΘ (λεωφορεία Θεσσαλονίκης) η ταλαιπωρία και ο κίνδυνος για την υγεία των επιβατών συνεχίζονται.

Φτάσαμε Μάρτιο του 2021 και τίποτα δεν έχει βελτιωθεί στα ΜΜΜ, ενώ τα σχολεία έμειναν κλειστά για εβδομάδες.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ