Εγκύκλιος: Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο

02/03/2021

Άκουσε το άρθρο

Εγκύκλιο   Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο, η οποία έχει καθιερωθεί η 6η Μαρτίου, υπέγραψε η υφ. Παιδείας Ζέττα Μακρή.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

 Με αφορμή την ημέρα αυτή, καλούνται απο το υπουργείο Παιδείας, οι σχολικές μονάδες της χώρας να αφιερώσουν χρόνο, από την Τετάρτη 3 Μαρτίου έως και την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021, (δύο ή περισσότερες
(μέσω των Δ/νσεων Π.Ε. και Δ.Ε.) Ν. Αττικής) διδακτικές ώρες με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών) σε δράσεις-συζητήσεις- εκδηλώσεις (π.χ. βιβλιοπαρουσιάσεις, προβολές ταινιών, εικαστικά εργαστήρια, διαδραστικές ομιλίες, κ.α.) με στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα βίας και σχολικού εκφοβισμού.

Οι ανωτέρω δράσεις δύνανται να πραγματοποιηθούν δια ζώσης ή/και διαδικτυακά, με δεδομένο ότι θα τηρηθούν απαρέγκλιτα οι οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την προστασία από τον κορωνοϊό COVID-19, με την είσοδο έως 2 ατόμων το ανώτερο σε κάθε τμήμα πλέον του εκπαιδευτικού.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ