Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Συγκροτήθηκαν τα νέα ΑΠΥΣΔΕ και ΑΠΥΣΠΕ

Δημοσίευση: 24/03/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Συγκροτήθηκαν, με αποφάσεις που υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, τα νέα ΑΠΥΣΔΕ-ΑΠΥΠΣΕ.

Σημείωση: Η συντριπτική πλειονότητα των αιρετών παραιτήθηκε.

Ειδικότερα πατήστε αντίστοιχα παρακάτω για να δείτε τα νέα  ΑΠΥΣΔΕ-ΑΠΥΣΠΕ:

1 ΑΠΥΣΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

2. ΑΠΥΣΔΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

3. ΑΠΥΣΠΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

4. ΑΠΥΣΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

5. ΑΠΥΣΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

6. ΑΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

7. ΑΠΥΣΠΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

8. ΑΠΥΣΠΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

9. ΑΠΥΣΠΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

10. ΑΠΥΣΠΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΗΠΕΙΡΟΥ

Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΗΠΕΙΡΟΥ

Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΘΕΣΣΑΙΑΣ

Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΚΡΗΤΗΣ

Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΚΡΗΤΗΣ

Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.  ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε.  ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Σχόλια (18)

 
Κεραμιδο-μαθηματικά
26 Μαρ 2021 20:30

"Σημείωση: Η συντριπτική πλειονότητα των αιρετών παραιτήθηκε" μας λέει ορθώς το esos. Δηλαδή η κ. υπουργός μας παρουσιάζει, "συγκροτημένα" 5μελή συμβούλια, με 3 μέλη..... Ή 3=5 κατά Κεραμέως.....

 
ΑΡΤ
26 Μαρ 2021 08:29

ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ Ή ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ

 
ERT
26 Μαρ 2021 00:23

@επιτροπή διεύθυνσης σχολείου, ούτε στην ΕΣΣΔ δεν υπήρχε αυτό, προσγειωθείτε. Κατάργηση ΣΔ, όλες οι αρμοδιότητες στον Διευθυντή. Ομοίως στον Διευθυντή εκπαίδευσης. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και οι ευθύνες όμως.

 
Πέτρος
25 Μαρ 2021 21:13

Μπαίνει Απρίλης σε λίγο. Έξι μήνες από τις εκλογές παρωδία και το υπουργείο δεν μπορεί να φτιάξει τα υπηρεσιακά. Δεν κάνει δεκτές παραιτήσεις για να φαίνεται ότι υπάρχει νόμιμη σύνθεση και τοποθετεί διορισμένους χωρίς αιτήσεις!!! Κατήφορος..να δούμε μέχρι που έχει σκοπό να το φτάσει..

 
ΑΝΕΣΤΗΣ
25 Μαρ 2021 00:47

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ,ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ,ΕΜΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.

 
@κατάργηση αιρετών
24 Μαρ 2021 23:21

συμφωνώ αλλά και κατάργηση ΠΔΕ και διεθυνσεων με αυτή τη δομή τώρα (ένα μικρό γραφείο με προϊστάμενο και υπαλλήλους , όχι τόσα επιδόματα, απλά πράγματα - υπαγωγή στο υπουργείο) ! επιτροπή διεύθυνσης σχολείου με εναλλασσομενο κάθε χρόνο από τον σύλλογο υπόλογο και υπογράφοντα (όλοι σε ένα λογικό διάστημα όσοι θέλουν να περάσουν) και πλήρης μηχανοργάνωση για να βγαίνουν κενά , θέσεις, τοποθετήσεις, άδειε , αναλήψεις κλπ. θέλετε; δικαιοσύνη και διαφάνεια . εξορθολογισμός και ξεκάθαρα πράγματα. τα άλλα είναι εμπάθειες προς συνδικαλιστές . αλλά το μπάχαλο το κάνουν και άλλοι (που ευνοούνται από το υπουργείο πολλοί)

 
Ερτ
24 Μαρ 2021 18:54

Κατάργηση αιρετών τώρα.

 
Οι αιρετοί
24 Μαρ 2021 17:38

θα παραιτηθούν γιατί δεν έχουν εκλεγεί. Ο φασισμός της υπουργού που διορίζει ως Πάπας τελικά θα τη λούσει ολόκληρη . Δεν είναι μακριά οι εξελίξεις .

 
Anonymos
24 Μαρ 2021 16:41

Δεν μας λείπουν καθόλου οι αιρετοί.

 
Μ
24 Μαρ 2021 15:14

Δεν χρειάζονται αιρετοί. Οι διαδικασίες είναι πιο διαυγείς και αντικειμενικές χωρίς αυτούς. Μόνοι τους αυτοκαταργήθηκαν. Ο κλάδος επέδειξε ανωριμότητα κατ’ εμέ. Ψήφισα γιατί θεωρούσα χρέος μου να τιμήσω το εκλογικό μου δικαίωμα, ενώ απέχω από το συνδικαλιστικό όργανο συνειδητά εδώνκαι χρόνια.

 
ΠΟΛΙΤΗΣ
24 Μαρ 2021 14:47

Αν η ΟΛΜΕ κατάφερνε να μπλοκάρει τη λειτουργία Υπηρεσιακών Συμβουλίων, ούτε άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου θα εκδίδονταν, ούτε προϋπηρεσίες αναπληρωτών, ούτε εγκρίσεις της συνάφειας μεταπτυχιακών, ούτε κενά μεταθέσεων θα δινόντουσαν, ούτε, ούτε, ούτε ... Ευτυχώς, το "μπλόκο", προς συμφέρον των συναδέλφων, απέτυχε.

 
Συνευθύνη
16 Μαρ 2021 00:25

Καλό είναι να μη βλέπουμε μόνο την πλευρά του υπουργείου. Μήπως στόχος της πλειοψηφίας της ΟΛΜΕ ήταν να προκαλέσει αυτήν την αναστάτωση, ώστε στη συνέχεια να βγουν οι παρατάξεις και τα κόμματα να φωνάζουν για την κατάρρευση του σύμπαντος;
Η απόφαση της ΟΛΜΕ να βγει μια πρώτη ανακοίνωση ότι όποιος διευθυντής ή εκπαιδευτικός κατέθετε αίτηση για τα μη αιρετά μέλη θα συρθεί σε «λαϊκά» δικαστήρια και θα τεθεί θέμα διαγραφής από το σωματείο και στη συνέχεια να «διορθωθεί» σχετικά με αυτό το σημείο ακριβώς μετά την παρέλευση της ημερομηνίας και ώρας για την υποβολή των αιτήσεων, υποδεικνύει ότι η στόχευση ήταν αυτή.
Συνεπώς, αν δεν υπάρχουν τα υπηρεσιακά συμβούλια και προκύπτουν προβλήματα, έχει μερίδιο και η πλειοψηφία της ΟΛΜΕ.

 
Εκπαιδευτικός
14 Μαρ 2021 19:13

Που είναι τα υπόλοιπα; Κρήτη;
τι μπάχαλο είναι αυτό φέτος;

 
Π.Α.
13 Μαρ 2021 00:09

Η πρωτοφανής εμμονή και η αλαζονεία οδηγούν βήμα-βήμα την εκπαίδευση σε αδιέξοδα...

 
Μαρία
05 Μαρ 2021 11:10

Μάρτης μήνας και δεν μπορεί η υπουργός να φτιάξει ούτε τα ΑΠΥΣΔΕ και τα ΑΠΥΣΠΕ. Εκατοντάδες συνάδελφοι και "αιρετοί" και διορισμένοι έχουν παραιτηθεί και το υπουργείο τους κρατάει αιχμαλώτους μη δεχόμενο τις παραιτήσεις. Υπάρχουν δεκάδες υπηρεσιακα που έχουν παραιτηθεί όλα τα μέλη!! Μάρτη μήνα και η αναστάτωση στις διευθύνσεις είναι προφανής. Πρώτη φορά.

 
Πω πω... Άριστα....
04 Μαρ 2021 15:35

Δηλαδή 10 Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια, ενώ έπρεπε να είναι 26 (13x2). Μόνο Νίκη παιδιά.

 
θφ
04 Μαρ 2021 11:06

πέντε ΑΠΥΣΔΕ έχει η Ελλάδα ; Γράψτε κάτι της προκοπής. Στα υπόλοιπα τι έγινε, τα βρήκε σκούρα η υπουργός μας;

 
Ανατολική Μακεδονία Θράκη;
03 Μαρ 2021 21:05

Δεν υπάρχει απυσδε

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ