Placeholder

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

“Ρήγμα” στη Σύνοδο Πρυτάνεων για τις φοιτητικές καταλήψεις: Τρεις Πρυτάνεις με κοινή δήλωση διαφοροποιούνται από το ανακοινωθέν της έκτακτης Συνόδου

"Καλούμε όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για το παρόν και το μέλλον του δημόσιου Πανεπιστημίου να αποφύγουν τις υπερβολές και την όξυνση της κατάστασης με λέξεις, ερμηνείες ή πράξεις που αντικειμενικά μεγεθύνουν τα προβλήματα"
Δημοσίευση: 04/03/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Τη διαφοροποίηση επί της ανακοίνωσης της έκτακτης Συνόδου Πρυτάνεων  (Η κατάληψη Πανεπιστημίου είναι μη αποδεκτή μορφή διαμαρτυρίας), διατυπώνουν, με κοινή δήλωση, οι Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων Ιωαννίνων Τρ. Αλμπάνης , Γεωπονικού Σπύρος Κίντζιος και Ελληνικού Μεσογειακού  Νίκος Κατσαράκης .

Οι τρεις Πρυτάνεις καλούν   “όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για το παρόν και το μέλλον του δημόσιου Πανεπιστημίου να αποφύγουν τις υπερβολές και την όξυνση της κατάστασης με λέξεις, ερμηνείες ή πράξεις που αντικειμενικά μεγεθύνουν τα προβλήματα” και σημειώνουν: “Τα Ιδρύματα διαθέτουν θεσμικά και συλλογικά όργανα μέσα στα οποία μπορεί να γίνει συντεταγμένα ο διάλογος για όλα τα θέματα που μας απασχολούν”.

Επίσης  η  Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ξεχωριστό ανακοινωθέν  δηλώνει ότι αρνήθηκε να συναινέσει  στη σύνταξη του τελικού κειμένου του ψηφίσματος της Συνόδου Πρυτάνεων, επιμένοντας στο κείμενο της πρόσφατης απόφασης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου (https://www.uoi.gr/apofasi-tis-sygklitoy-synedria-arithm-1102-02-03-2021/).

Παράλληλα η  Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  επισημαίνει ότι  οι προηγούμενες αποφάσεις της Συγκλήτου ευθυγραμμίζονται με τα συγκεκριμένα αιτήματα των φοιτητών που αναφέρονται

α) στις αντιρρήσεις για την παρουσία ειδικού σώματος αστυνομίας στα Πανεπιστήμια και την αλλαγή του τρόπου εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο,

β) την υποχρηματοδότηση της ανώτατης εκπαίδευσης και την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα του Πανεπιστημίου και

γ) την άρτια ολοκλήρωση του εργαστηριακού και κλινικού εκπαιδευτικού έργου με τη λήψη των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ

Αναφορικά με τη χθεσινή συνεδρίαση της Συνόδου των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων και με αφορμή το γεγονός ότι υπήρξαν σημαντικές διαφοροποιήσεις στις απόψεις που κατατέθηκαν κατά τη διεξαγωγή της συζήτησης, επιθυμούμε να επισημάνουμε ότι:

«Το Πανεπιστήμιο είναι χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών και κηρύττει στους νέους ανθρώπους και σε όλη την κοινωνία το διάλογο και τον ορθό λόγο. Η αναγκαιότητα της διαφύλαξης της λειτουργίας του, με εφαρμογή όλων των δυνατών ειρηνικών μέσων, είναι προφανής. Το ίδιο προφανής είναι και η ανάγκη να παραμένουν τα ΑΕΙ διαρκώς ανοιχτά, με την υποχρέωση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τη συστηματική υποχρηματοδότηση και τις σοβαρές επιπτώσεις που έχει η πανδημία στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για το παρόν και το μέλλον του δημόσιου Πανεπιστημίου να αποφύγουν τις υπερβολές και την όξυνση της κατάστασης με λέξεις, ερμηνείες ή πράξεις που αντικειμενικά μεγεθύνουν τα προβλήματα. Τα Ιδρύματα διαθέτουν θεσμικά και συλλογικά όργανα μέσα στα οποία μπορεί να γίνει συντεταγμένα ο διάλογος για όλα τα θέματα που μας απασχολούν.

Το Πανεπιστήμιο είναι ο ομφάλιος λώρος που μας συνδέει με το μέλλον. Και ως τέτοιο, ζωτικό όργανο πρέπει να αντιμετωπίζεται.»

Τριαντάφυλλος Αλμπάνης Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Νίκος Κατσαράκης Πρύτανης Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου
Σπύρος Κίντζιος Πρύτανης Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ενημερώνει ότι συμμετείχε στην έκτακτη χθεσινή Σύνοδο των Πρυτάνεων, όπου συζητήθηκαν τα θέματα των συνθηκών λειτουργίας των Πανεπιστημίων, των αλλαγών που επέφερε ο νέος νόμος, της διασποράς ειδήσεων περί κατάργησης ακαδημαϊκών μονάδων και της  νομοθετικής πρωτοβουλίας για την αλλαγή του τρόπου διοίκησης των Ιδρυμάτων.

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  αρνήθηκε να συναινέσει  στη σύνταξη του τελικού κειμένου του ψηφίσματος της Συνόδου Πρυτάνεων, επιμένοντας στο κείμενο της πρόσφατης απόφασης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου μας (https://www.uoi.gr/apofasi-tis-sygklitoy-synedria-arithm-1102-02-03-2021/).

Επισημαίνεται ότι  οι προηγούμενες αποφάσεις της Συγκλήτου ευθυγραμμίζονται με τα συγκεκριμένα αιτήματα των φοιτητών που αναφέρονται α) στις αντιρρήσεις για την παρουσία ειδικού σώματος αστυνομίας στα Πανεπιστήμια και την αλλαγή του τρόπου εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο, β) την υποχρηματοδότηση της ανώτατης εκπαίδευσης και την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα του Πανεπιστημίου και γ) την άρτια ολοκλήρωση του εργαστηριακού και κλινικού εκπαιδευτικού έργου με τη λήψη των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων.

Ιωάννινα, 4 Μαρτίου 2021
Από την Πρυτανεία

 

Σχόλια (30)

 
ερτ
07 Μαρ 2021 13:39

Κράτος που δεν εφαρμόζει νόμους ΔΕΝ είναι κράτος. Κάποιοι ούτε αυτό το βασικό δεν έχουν καταλάβει. Γι'αυτό και μια ζωή θα είμαστε ο παρίας των δυτικών κοινωνιών.

 
Ελευθερια Σουρα
07 Μαρ 2021 13:12

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ. ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΦΤΕΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΦΑΣΙΣΜΟΣ .
ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΕΞΟΡΙΑ , ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2021 ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΝΑ ΦΑΩ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ???????????

 
Ελευθερια Σουρα
07 Μαρ 2021 12:49

Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΒΟΛΕΣ. Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ- ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΒΟ ΕΧΕΤΕ???????????, ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΗΛΙΘΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΄ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΣΗ?

 
και αυτό είναι ασαφές
05 Μαρ 2021 12:44

όπως και το κείμενο της Συνόδου έτσι και αυτό είναι ασαφές.
Όσα αναφέρουν και τα δύο κείμενα είναι εξίσου αδιάφορο και δεδομένο, θα έλεγα ότι η Σύνοδος προσπαθεί να υπερασπιστεί τις ενέργειες των Πρυτάνεων.
Η παραπάνω τοποθέτηση μιλάει για τις γενικές αρχές, αλλά δεν γίνεται αντιληπτό πως απειλούνται από τον Νόμο...και αν απειλούνται τι νομικές ενέργειες έχουν κάνει για να ακυρωθούν συγκεκριμένες διατάξεις.

Αυτά πότε θα μας τα πει ο καθένας??

 
ΠΕ01.....ΠΕ90
05 Μαρ 2021 12:31

Πιστεύω αυτά που λέτε τώρα να τα λέτε και όταν αλλάξει η κυβέρνηση!!!
Οψόμεθα!!!

 
Τελικά έχουμε ή όχι δημοκρατία?
05 Μαρ 2021 12:03

Διαβάζοντας τα σχόλια μου κάνει εντύπωση ότι κάποιοι συνδέουν τη χρηματοδότηση με την υπακοή. Τελικά σύνταγμα δεν υπάρχει; Δημοκρατία, ελευθερία είναι έννοιες άγνωστες. Τελικά η Ελλάδα είναι φεουδαρχία ή ολιγαρχία; Η Ελλάδα είναι δημοκρατία και όποιος προσπαθεί να αλλάξει την ουσία του πολιτεύματος με δικολαβισμούς και ευφυολογήματα θα βρει το λαό απέναντι του.

 
Κάτω από τη βάση
05 Μαρ 2021 12:00

@ Σκεπτομενος 07:41
"Παντου στην υφηλιο οταν καποιος διαφοροποιειται ειναι ορθο να δεχεται τις επιπτωσεις".
Ισχύει και για όσους διαφοροποιήθηκαν στις εκλογές των αιρετών λέτε?....
Και η ορθογραφία χωρίς τόνους, ως διαφοροποίηση, θα είχε επίσης επιπτώσεις νομίζω.

 
Φυσικά...
05 Μαρ 2021 11:59

Ο κ. Αλμπάνης πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , με μεγάλη προσφορά στον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ και παρολίγον υποψήφιος Ευρωβουλευτής με ΣΥΡΙΖΑ!

 
@Για όσους μπερδεύτηκαν
05 Μαρ 2021 11:49

Αχά, τώρα κατάλαβα. Άρα λοιπόν φταίει η αστυνόμευση όταν γίνονται ανομίες; Ωραία.

 
Πολιτική
05 Μαρ 2021 11:10

Πολιτική είναι, όχι ουσία. Το ίδιο είχε συμβεί με το νομοσχέδιο Γαβρογλου.

 
Πολίτης
05 Μαρ 2021 10:29

Μπράβο.....στους τρείς
....πρυτάνεις......ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ .....ΚΑΙ Η ΑΝΟΜΙΑ ....ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΈΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΉΜΗ.....

 
ΔΕΠ
05 Μαρ 2021 10:22

Μαύρο χάλι οι δηλώσεις των τριών. Σα να νομίζουν ότι τα ΑΕΙ είναι ιδιοκτησία τους. Δείχνουν πόσο δρόμο έχουμε ακόμη να κάνουμε στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας. Το αυτονόητο θα το ψάχνουμε για άλλα 20 χρόνια τουλάχιστον. Όποιος έχει λεφτά στέλνει τα παιδιά του σε κανένα ΑΕΙ έξω, όχι σε κάποιο από αυτά.... Και μη χειρότερα.

 
συντεχνίτες (οικονομου)
05 Μαρ 2021 09:36

Εκπαιδευτικος@ Oποιος διαφωνεί υπακούει στον νόμο , δεν ασκεί εξουσία με καταλήψεις και καταστροφές λόγω της διαφωνίας του ούτε παρέχει καλυψη σε αυτους που καταστρέφουν. Τα κολπάκια σας τέρμα συντεχνίτες. Ουτε εμένα μαρέσει που η Κεραμέως υποβαθμισε με νόμο την επαγγελματική καταρτιση αλλά δεν καίω δεν κάνω κατάληψη δεν καταστρεφω.

 
Εκπαιδευτικος
05 Μαρ 2021 09:07

Δηλ.οποιος διαφωνεί,είναι εναντίον της κυβέρνησης;Στον καιαδα;Άρα δεν έχουμε δημοκρατια.

 
Τζάμπα μάγκες
05 Μαρ 2021 08:33

Μήπως μπορούν να αυτοχρηματοδοτηθούν κιόλας;Μετά ας κάνουν ότι θέλουν. Αλλά να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

 
Τερτος
05 Μαρ 2021 08:32

Δεν καταλαβαίνω δηλαδή οι πρυτάνεις οι συγκεκριμένοι δένουν έναν αέναο διάλογο χωρίς ουσία και στόχους για το αν θα εφαρμοστούν οι νόμοι της πλειοψηφίας στο δημόσιο πανεπιστήμιο;

 
Αθηνά
05 Μαρ 2021 08:26

Πολύ περήφανη που φοιτώ σε ένα από τα 3 αυτά ιδρύματα!!!!!Σεβασμός σε αυτούς τους πρυτάνεις!!!!

 
@σχόλιο
05 Μαρ 2021 08:03

Οι 3 πρυτάνεις ζήτησαν ηρεμία. Η συνέχιση της κόντρας δεν θα σταματήσει τις αναταραχές. Όπως έδειξε η εμπειρία του ΑΠΘ με το έφυγε η αστυνομία οι φοιτητές ξανακατέλαβαν την πρυτανεία και τώρα τους παρακαλάνε ο πρύτανης και όσοι πίστευαν ότι με την αστυνομία θα λύσουν τα προβλήματα τους. Αυτά τα ξέρουν και οι άλλοι πρυτάνεις αλλά έχουν μάλλον αλλά στο μυαλό τους. Ποιος ξέρει.

 
Για όσους μπερδεύτηκαν
05 Μαρ 2021 07:49

Η ταραχή στα πανεπιστήμια ευθύνεται αποκλειστικά ο νόμος της κυβέρνησης και η κόντρα κάποιων με την αστυνομία. Στα γήπεδα που έχει αστυνομία γιατί δεν σταμάτησαν οι ταραχές; Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες.
Η πολιτεία δεν είναι όχλος ούτε κολακεύει τις πλεοψηφίες πραγματικές ή δημοσκοπικές. Νομοθετεί με σεβασμό στον άνθρωπο και την δημοκρατία. Ακόμα και αν είσαι φονιάς τρομοκράτης ή βιαστής έχεις δικαιώματα. Όταν συμφωνεί κανείς με τέτοιες ενέργειες είναι θέμα χρόνου να πέσει και ο ίδιος θύμα τους. Μελέτησε και λίγο ιστορία. Ας πούμε τη Γαλλική Επανάσταση.

 
Σκεπτομενος
05 Μαρ 2021 07:41

Παντου στην υφηλιο οταν καποιος διαφοροποιειται ειναι ορθο να δεχεται τις επιπτωσεις.

Ας εξασφαλισουν χρηματοδοτησεις απο αλλους φορεις τα Πανεπιστημια που διαφοροποιουνται και ολα καλα. Τα υπολοιπα Πανεπιστημια ας μοιραστουν τα κρατικα χρηματα.

 
Μπερδεύτηκα...
05 Μαρ 2021 06:53

Αφού "Τα Ιδρύματα διαθέτουν θεσμικά και συλλογικά όργανα μέσα στα οποία μπορεί να γίνει συντεταγμένα ο διάλογος για όλα τα θέματα που μας απασχολουν" τότε γιατί δεν έχει γίνει τόσα χρόνια;

Επίσης: @Όταν η πολιτεία νομοθετεί φωτογραφικά

Ποιός είναι η "πολιτεία"; Εμείς δεν είμαστε; Η χθεσινή δημοσκόπηση δείχνει ότι 68% των πολιτών συμφωνούν με την κυβέρνηση στο θέμα νομοθέτησης για έναν τρομοκράτη.

 
σχόλιο
05 Μαρ 2021 05:53

Η διαφοροποίηση των 3 πρυτάνεων αντιπροσωπεύει καθαρά την πολιτική τους αντιπαράθεση στην κυβέρνηση και τίποτε παραπάνω. Εις βάρος των πανεπιστημίων στα οποία έχουν εκλεγεί για να διοικήσουν.

 
Υπάρχουν λύσεις
05 Μαρ 2021 01:33

Ποια "θεσμικά και συλλογικά όργανα" και ποιος "συντεταγμένος διάλογος", όταν η άλλη πλευρά τα αγνοεί επιδεικτικά και τα δύο; Στο ΑΠΘ όχι μόνο ζητούν την παραίτηση του Πρύτανη και των Προέδρων, αλλά και αρνούνται κάθε συμμετοχή στις προσκλήσεις που τους απευθύνει η Σύγκλητος.

Ναι, τα λόγια έχουν ισχύ και μπορούν και να οξύνουν καταστάσεις αλλά μπορούν και να τις επιλύσουν. Αν ήμουν διαπραγματευτής, θα τους απηύθυνα τον λόγο ως εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι, δεσμευόμαστε ότι όλοι σας θα πάρετε πτυχίο, ότι δεν θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματά σας και ότι δεν θα ενημερώσουμε τους γονείς σας για αυτά που κάνατε. Αν όμως δεν αποχωρήσετε μέσα σε μία ώρα, αύριο το πρωί θα δείτε έξω από την πόρτα της Πρυτανείας την μάνα σας, τον πατέρα σας και τα αδέρφια σας να φωνάζουν "Γιαννάκηηηη! Βγες έξω αμέσως παιδί μου, γιατί μας το κάνεις αυτό;"

Πάτε στοίχημα ότι το πρόβλημα της κατάληψης θα είχε λυθεί σε λιγότερο από μία ώρα;

 
steven
05 Μαρ 2021 00:12

Ούτε ευρώ επιχορήγηση..Τις ζημιές από τις καταλήψεις από την τσέπη τους...

 
ΦΟΙΤΗΤΗΣ
04 Μαρ 2021 23:36

Οι λέξεις, οι ερμηνείες και οι πράξεις των άλλων μεγεθύνουν τα προβλήματα και οχι οι καταλήψεις των μειοψηφιών σε μια δημοκρατία. Από πότε ισχύει αυτό. Και προ πανδημίας, με καταλήψεις τα κλείναμε ενώ λειτουργούσαν. Τώρα που είναι κλειστά λόγω πανδημίας με καταλήψεις θέλουμε να τα ανοίξουμε. Ως τώρα σας πείραζε ο τρόπος εισαγωγής των φοιτητών δηλ. ο μεγάλος αριθμός και η χαμηλή βάση και μάλιστα ισχυριζόσατε οτι για αυτούς τους λόγους ένα ποσοστό τους δεν μποιρούσε να αποφοιτήσει, τώρα αλλάξατε γνώμη;

 
Όταν η πολιτεία νομοθετεί φωτογραφικά
04 Μαρ 2021 22:51

Η "πολιτεία" νομοθετεί φωτογραφικά εναντίον όσων την ενοχλούν. Νομοθέτησε για έναν τρομοκράτη νομοθέτησε για τους φοιτητές που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις, θα νομοθετήσει για τα πανεπιστήμια που την ενοχλούν και στο τέλος θα νομοθετήσει και για σένα. Είναι θέμα χρόνου.

 
Μαρία
04 Μαρ 2021 22:36

Είναι και οι τρεις εξαιρετικοι άνθρωποι επιστήμονες παιδαγωγοισυναδελφοι!!!! Τους αξίζει κάθε έπαινος και για την στάση τους στη συνεδρίαση ήταν δημοκρατική μετριοπαθής όσο γινόταν γιατί αγαπουν τους φοιτητές τους!!!

 
Παρις
04 Μαρ 2021 22:31

Μπράβο στους τρεις διαφωνούντες!!!! Επιτέλους τα αει δεν είναι χώρος επιβολής των μέτρων Κεραμέως Χρυσοχοΐδη και τα προβληματα ειναι υπαρκτά δεν τα κρυβει η αστυνόμευση!!!

 
Αναζήτησή χρηματοδότη
04 Μαρ 2021 22:30

Τυχαίο; Άλλωστε είχαν κάνει και δηλώσεις . Ας σταματήσει η επιδότηση από την πολιτεία εφόσον διαφωνούν και επιτρέπουν καταλήψεις ....και ας βρουν χρηματοδότη. Μην απελπίζονται, κάποιος θα βρεθεί.

 
GEORGE
04 Μαρ 2021 22:03

Μετά να μην απορούμε με το χάλι στα ΑΕΙ. Όσα δημόσια ΑΕΙ δεν συμφωνούν και δεν τηρούν το πλαίσιο της πολιτείας ας μην παίρνουν και επιχορήγηση.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ