ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Ν. Φασφαλής: Μεγάλος ο αριθμός των οργανικών κενών για πραγματοποίηση μεταθέσεων

Δημοσίευση: 16/03/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Νίκος Φασφαλής

Αύριο, Τετάρτη 17 Μαρτίου, θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ με θέματα που αφορούν τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών από Νομό σε Νομό.

Η συνεδρίαση είναι σημαντική αφού αφορά τις υπηρεσιακές μεταβολές χιλιάδων συναδέλφων εκπαιδευτικών και απαίτηση όλων είναι να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα της συμμετοχής των Αιρετών ώστε να διασφαλιστούν οι αρχές της Διαφάνειας και της Ισονομίας.

Είναι απαράδεκτο να λειτουργούν όλα τα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Δημοσίου με συμμετοχή Αιρετών εκπροσώπων και της Εκπαίδευσης μόνο με τα διορισμένα μέλη!

Η κατάσταση αυτή θέτει σε αμφισβήτηση τις οποίες αποφάσεις ληφθούν για τις αμφισβητούμενες αιτήσεις και τις αιτήσεις για κατάταξη σε ειδική κατηγορία!

Θέλω επίσης να σας ενημερώσω ότι από τα στοιχεία που συγκεντρώνω μετά από επικοινωνία μου με τους συναδέλφους Αιρετούς σε κάθε περιοχή της χώρας, ο αριθμός των οργανικών κενών για πραγματοποίηση μεταθέσεων παρουσιάζεται μεγάλος.

Για την ενημέρωσή σας τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1.«Εξέταση αμφισβητούμενων αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. από περιοχή σε περιοχή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

2.«Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. από περιοχή σε περιοχή για ένταξη σε ειδική κατηγορία (ασθένειες, πολυτεκνία κ.λπ.) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

3.«Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Σχόλια (1)

 
Αριστέα. Χ
16 Μαρ 2021 14:41

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αν είναι εφικτό ένα συγκεντρωτικό για κάθε νομό θα μας βοηθούσε.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.