Εγκύκλος: Ανανέωση συμβάσεων αναπληρωτών μέχρι και τη λήξη του διδακτικού έτους,

09/04/2021

Άκουσε το άρθρο

Ενόψει της επικείμενης λήξης (εντός του 3ου δεκαημέρου του τρέχοντος μηνός) των συμβάσεων τρίμηνης διάρκειας των προσωρινών αναπληρωτών που προσλήφθηκαν για την κάλυψη λειτουργικών κενών τα οποία προκύπτουν από λόγους συναφείς με τη μετάδοση και διασπορά του νέου κορωνοϊού COVID-19 [άρθρο 35 του ν. 4722/2020 (Α ́ 177)],  υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης των υπό κρίση αναπληρωτών μέχρι και τη λήξη του διδακτικού έτους, η οποία σε κάθε περίπτωση εμπίπτει στην αρμοδιότητα των Υπηρεσιών σας, τα στελέχη των οποίων οφείλουν να αξιολογήσουν και επιβεβαιώσουν ότι εξακολουθεί να υφίσταται ο λόγος  για τον οποίο διενεργήθηκε αρχικώς η πρόσληψη.

Τα παραπάνω προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Σχόλια (3)

θαμώνας
|

@άρα τελικά

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις, παντογνώστη μου!!!!

Χρήστος
|

Αντι να λέμε κι ευχαριστώ κατηγορούμε πάλι !

άρα τελικά
|

όπως σε πολλά θέματα που το υπουργείο κρατά κλειστά χαρτιά γίνονται αδικίες γιατί κάποιοι μπορεί να έχουν πληροφόρηση ή απλώς να είναι τυχεροί. με την ενισχυμένη μοριοδότηση τι θα γίνει; ευνοούνται σκανδαλωδώς. αν ήξεραν πως θα πήγαινε έτσι (που φαινόταν) , έπρεπε να τηρηθεί η σειρά. πάγια τακτική το μπερδεγουέι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ