Συνελήφθη η μητέρα που ήθελε να μπει ο γιος της στο σχολείο χωρίς self test

15/04/2021

Άκουσε το άρθρο

Αστυνομικοί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνέλαβαν τη   μητέρα που χθες κατέθεσε  μήνυση κατά του Διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου,  επειδή δεν επέτρεψε στο παιδί της    την είσοδο   στο σχολείο, γιατί δεν έφερε μαζί του την κάρτα μαθητή  η οποία  επιβεβαιώνει ότι έκανε το self test.

Η μητέρα φέρεται επίσης να προέτρεπε, μέσω   Διαδικτύου,  μαθητές, να πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς   να κάνουν το self test.

Πριν τη σύλληψη της μητέρας  ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κάλεσε την αστυνομία να εφαρμόζει την αυτόφωρη διαδικασία για όσους μέσω διαδικτύου προτρέπουν τους πολίτες να μην κάνουν   το   self-test.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (3)

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡ.
|

Επιτέλους το αυτονόητο.
Όλοι οφείλουν να καταλάβουν, ότι στη δημοκρατία τα δικαιώματά μας σταματούν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου.

Εκπαιδευτικός
|

. Να κρατούν στο σπίτι τα παιδιά τους. Οι υπόλοιποι δε φταίνε σε τίποτα. Πόσο τραγικό είναι δηλαδή να κάνει ένα απλό τεστ; Τι στο καλό θα του συμβεί; Η εποχή του παραλόγου!

Μελίτακας ο Α΄
|

Τι τραβάμε και δεν τα μαρτυράμε όλα!...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ