ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Εγκύκλιος: Παράταση προθεσμίας καταγραφής ύλης μαθημάτων Γυμνασίου, Α ́, Β ́ τάξεων Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου

Δημοσίευση: 18/04/2021
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, υπέγραψε εγκύκλιο  με την οποία τροποποιεί  τροποποιούμε την με αρ. πρωτ. 26904/ΓΔ4/08-03-2021 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. ως προς την δεύτερη ημερομηνία καταγραφής της ύλης η οποία θα πραγματοποιηθεί από 19-04-2021 έως και 23-04-2021 αντί από 08-04-2021 έως και 19-04-2021.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε τη νέα τροποποιητική εγκύκλιο

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την προηγούμενη  εγκύκλιο που εκδόθηκε στο 8 Μαρτίου

Ειδικότερα οι Διευθυντές/τριες των Γυμνασίων, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σύμφωνα με την εγκύκλιο,  είναι υπεύθυνοι για την καταχώριση της ύλης που έχει διδαχθεί στο σχολείο τους (μέσω της σχετικής καρτέλας που υπάρχει στο ΠΣ myschool στη διαδρομή ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Παρακολούθηση και Συντονισμός της Ύλης των Μαθημάτων) και την οριστικοποίησή της  από    19-04-2021 έως και 23-04-2021

Οι Διευθυντές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ορίζει η εγκύκλιος,  παρακολουθούν και εποπτεύουν την καταγραφή της ύλης των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς τους.

Σχόλια (2)

 
Γιατί δόθηκε παράταση;
19 Απρ 2021 17:37

Ούτε την αλήθεια δεν λένε. Δεν είχαν προβλέψει να κάνουν την απαραίτητη ρύθμιση στο myschool, ώστε να γίνει η καταχώριση της ύλης από τους διευθυντές. Σήμερα πραγματοποιήθηκε η απαραίτητη ρύθμιση και για αυτό η παράταση. Παρόλα αυτά όμως ήταν αδύνατον κάποιος να προχωρήσει σε αποθήκευση της καταγραφής της ύλης. Το σύστημα δεν λειτουργούσε πάλι!!!!!!

 
άρες μάρες κουκουνάρες
18 Απρ 2021 23:54

δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με δαύτους , εκτός πραγματικότητας. τι θέλουν την ύλη; να στείλουν πώς θα καλυφθεί σε 1 εβδομάδα; η χρονιά χαμένη, οι ευκαιρίες και η ουσία επίσης. και ασχολούνται άλλοι με ψηφιακά εργαλεία, γκρίνιες και θεαθήναι, κατηγόριες στους εκπαιδευτικούς για τη στρεβλή κατάσταση που έχουν προκαλέσει με ιδεοληψίες και ανικανότητα οργάνωσης ενός σφιχτού προγράμματος. αλλά είναι και η αδυναμία των γονέων να βάλουν τα παιδιά ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ αλά παλαιά ! ΝΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ !

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.