Υπ. Παιδείας: Σήμερα Τετάρτη η παραλαβή του τελευταίου self-test

21/04/2021

Ενημερώθηκε: 21/04/2021, 06:40

Άκουσε το άρθρο

Τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια (ΓΕ.Λ.), τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.), οι Λυκειακές Τάξεις των Γυμνασίων με Λυκειακές Τάξεις, καθώς και οι Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης θα διακόψουν τη λειτουργία τους για τις διακοπές του Πάσχα την Παρασκευή 23/4.

Ως εκ τούτου, οι ομάδες μαθητών, εκπαιδευτικών, διοικητικού και λοιπού προσωπικού που δικαιούνται δωρεάν self-test, θα πρέπει να παραλάβουν το τελευταίο τεστ ως και σήμερα Τετάρτη 21/4, προκειμένου να προσέλθουν στα σχολεία την Πέμπτη 22/4.

Σχόλια (3)

@Ανήσυχος εκπαιδευτικός
|

- Έτσι είναι ο δρόμος ως τη Λεστινίτσα πατριώτη?
- Ουόχι... παρακάτου χαλάει...
ΥΓ. Μετά το Πάσχα, να μην το πληρώνουμε κιόλας το υποχρεωτικό.....

Ανήσυχος εκπαιδευτικός
|

Το ερώτημα είναι αν αυτό θα συνεχιστεί και μετά το Πάσχα, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για την πρωτοφανή αναστάτωση που επικρατεί στα σχολεία κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και να το πάρουμε απόφαση ότι έτσι θα πορευτούμε ως το τέλος του διδακτικού έτους...

Νίκος
|

Για μετά το Πάσχα δεν προβλέπεται; Πώς θα γυρίσουν την πρώτη Δευτέρα; Ή μήπως μετά το κάζο που πάθατε θα τα ξανανοίξετε τον Ιούνιο για Πανελλαδικές και μόνο;
Τα 1550 κρούσματα από που κόλλησαν; Αυτή ήταν η περιβόητη έναρξη με ασφάλεια; Τινάξατε στον αέρα και το Μάη. ''Ανοίγουμε-ανοίγουμε''. Μόνο αυτό λέτε . Δε γίνεται με το ζόρι να εκβιάζεται η πραγματικότητα. Βγαίνουν όλοι έξω διότι εσείς τους λέτε ότι τελειώνει το lockdown και δεν μπορείτε έτσι να ανοίξετε τελικά. Που είστε τώρα όλοι εσείς που υπερθεματίζατε ; και τί θα λέτε σε λίγες μέρες; Ωραίο το ρίσκο αλλά η πραγματικότητα δεν υπακούει σε επικοινωνιακά κολπάκια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ