Ν. Κεραμέως: Για Φροντιστήρια δεν υπάρχει εισήγηση

22/04/2021

Άκουσε το άρθρο

Δεν υπάρχει , προς το παρόν, εισήγηση της Επιτροπής Ειδικών του υπουργείου Υγείας για τη διά ζώσης επαναλειτουργία των Φροντιστηρίων.

Τη δήλωση αυτή έκανε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στη σημερινή συνέντευξη τύπου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Σχόλια (8)

JW
|

Όλοι εσείς που μανιωδώς θέλετε να ανοίξουμε, σκέφτεστε την υγεία των φροντιστηριακών εκπαιδευτικών που ανοίκουν σε ευπαθείς ομάδες, ή τους θεωρείτε αναλώσιμους και δεν έγινε και κάτι να νοσήσουν σοβαρά ή να πεθάνουν, προκειμένου να μην χαθεί μία χρονιά??????!!!!!

Είναι θλιβερό .... Είμαστε άνθρωποι κι εμείς!!!!!! :-(

Μάνα παιδιου Γ' Λυκείου
|

Θλιβομαι που πισω απο εναν αόρατο εχθρό - τον παρανοϊο-κρυβονται τοσα συμφέροντα και που καλούνται τα παιδιά μας-το μελλον της Ελλάδας μας να αναγκάζονται να έρχονται αντιμέτωποι - στο ξεκίνημά τους με τόσα προβλήματα. Μαθήματα δια ζωσης δεν εκαναν ουτε ενάμιση μήνα, τα διαδικτυακα μαθήματα δεν μπορουν ουτε στο ελάχιστο να καλυψουν μια τοσο απαιτητική ταξη, ενα μηνα σχεδον πριν τις πανελλήνιες ανοιγουν τα σχολεια... Να κλαψω ή να γελασω; Δυστυχώς αντι τα φετινα παιδιά να τα διευκολυνουν λογω της κατάστασης και της ψυχολογικής πίεσης που εχουν υποστεί, τους δινουν ακομη μια "σπρωξια προς τα κατω"εφαρμόζοντας την ελαχιστη βαση εισαγωγης κτλ. Λυπάμαι αλλα προωθώντας την παραπαιδεια και την ιδιωτική εκπαίδευση φτιάχνετε ενα μπουμερανγκ που θα στραφει εναντίον σας.

Πρόταση
|

Διαμαρτύρονταν για τα σχολεία που άνοιξαν ενώ τα ήθελαν κλειστά . Αντίθετα τα φροντιστήρια τα ήθελαν ανοιχτά! Θα πρότεινα να σταματήσει η γ λυκείου ως τάξη και να δίνονται μόνο εξετάσεις!

Νικολ
|

Είναι μια κατεστραμμένη χρόνια για εμάς που δίνουμε πανελλήνιες .το να λύσουμε απορίες δια ζώσης ήταν η μοναδική μας ευκαιρία για να διασαφηνίσουμε τις απορίες που μαζεύουμε τόσο καιρό στα διαδικτυακά μαθήματα !!!! Ούτε τον τελευταίο μήνα δεν θα ανοίξουν για εμάς της 3ης λυκείου; Ενώ ανοίγουν κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής ; Η μαμά για βαφή κάθεται 4 ώρες στο κομμωτήριο και εγώ δεν μπορώ να λύσω τις απορίες μου με τον καθηγητή μου από κοντά ?

Μ.Χ.
|

Χαζή είναι η άριστη κυρία να τα ανοίξει. Ύστερα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια τι θα γίνουν.

Εκπαιδευτικός
|

Το πρόβλημα δεν είναι ο αριθμός αλλά η διασπορά. Πχ αν σε ενα τμήμα 5 ατόμων στο φροντιστήριο διαγνωστεί ένα θετικό κρούσμα και οι πέντε μαθητές είναι από διαφορετικά σχολεία τότε θα πρέπει να κλείσουν πέντε τμήματα από ισάριθμα σχολεία.

Προς Σοφια
|

Πιστευω οτι απλα δε τα ανοιγουν γιατι θελουν τα παιδια οσα ειναι στο τσακ να περασουν σε καποια σχολη προτιμουν να μεινουν απεξω απτα δημοσια πανεπιστημια κ να τα «σπρωξουν» προς αλλες κατευθυνσεις....δυστυχως τιποτα δεν ειναι τυχαιο...τα φροντιστηρια ειναι πολυ πιο ελεγχομενα απτα σχολεια οσο αφορα τα ατομα...αλλα δε θελουν με τιποτα να βοηθηθουν τα παιδια....

Σοφια
|

Θα ηθελα να ρωτησω πως ειναι δυνατον να μην υπαρχει προβλημα για τα παιδια που ειναι σε τμημα με 25 ατομα και υπαρχει θεμα με τα φροντιστήρια που εχουν τμηματα 6 με 10 ατομα οταν τηρουνται ολα τα μετρα;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ