Placeholder

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Ε.Π.Τ.Α. – Επιμορφωτικά Προγράμματα Τεχνολογίας και Ανάπτυξης

Δημοσίευση: 10/05/2021
Πανεπιστήμιο αιγαίου
Alt Text: 
Πανεπιστήμιο αιγαίου
Title Text: 
Πανεπιστήμιο αιγαίου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Τα Επιμορφωτικά Προγράμματα Τεχνολογίας και Ανάπτυξης (Ε.Π.Τ.Α.), λαμβάνοντας υπόψη τις νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ανάγκες τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και την ισχύουσα νομοθεσία περί μοριοδότησης, προσφέρουν στοχευμένους κύκλους εξελικτικής ψηφιακής επιμόρφωσης. Ανταποκρινόμενοι στην αυξανόμενη ζήτηση ψηφιακά εξειδικευμένων σε πληθώρα διαφορετικών χώρων εργασίας όσο και στην παροχή βασικών δεξιοτήτων σε κάθε μέλος της σύγχρονης κοινωνίας ανακοινώνουμε την προκήρυξη επιμορφωτικών προγραμμάτων στους τομείς του Μάρκετινγκ, της Ειδικής Αγωγής, της Πληροφορικής και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, με έναρξη το Μάιο του 2021.

Παρέχουμε τις σχετικές γνώσεις αξιοποιώντας σύγχρονες προσωποποιημένες μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όπου έμπειροι επαγγελματίες του χώρου δρουν σαν επιμορφωτές παρέχοντας πρακτική εμπειρία και εξάσκηση. Η χορήγηση του σχετικού πιστοποιητικού επιμόρφωσης και η απονομή βαθμών ECVET (European Credit System for Vocational Education and Training) παρέχουν την διεθνή αναγνώριση των παρεχόμενων γνώσεων

Ενεργά Προγράμματα

•    Επιχειρηματική Αναλυτική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ,

Έναρξη 03/05/2021, Διάρκεια 3 Μήνες (120 ώρες), 6 ECVET

* Παράταση εγγραφών έως: 14/05/2021

•    Ψηφιακό Γραφείο – Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων,

Έναρξη 10/05/2021, Διάρκεια 9 Μήνες (400 ώρες), 20 ECVET

* Παράταση εγγραφών έως: 14/05/2021

•    Apache Kafka για Μηχανικούς,

Έναρξη 10/05/2021, Διάρκεια 3 Μήνες (120 ώρες), 6 ECVET

* Παράταση εγγραφών έως: 14/05/2021

•    Εισαγωγή στη διαχείριση εφαρμογών στο Υπολογιστικό Νέφος,

Έναρξη 10/05/2021, Διάρκεια 3 Μήνες (160 ώρες), 8 ECVET

* Παράταση εγγραφών έως: 14/05/2021

•    Ανάπτυξη Εφαρμογών στο Υπολογιστικό Νέφος της Amazon,

Έναρξη 10/05/2021, Διάρκεια 3 Μήνες (150 ώρες), 7.5 ECVET

*Παράταση εγγραφών έως: 14/05/2021

•    Εργαλεία ΤΠΕ & Συναισθηματική Νοημοσύνη σε Αυτισμό, ΔΕΠΥ και Μαθησιακές Δυσκολίες με Χρήση Εξειδικευμένων Λογισμικών,

Έναρξη 31/05/2021, Διάρκεια 7 Μήνες (580 ώρες), 29 ECVET     

Στα συγκεκριμένα προγράμματα αξιοποιείται αποκλειστικά η εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση, χωρίς υποχρεωτική παρακολούθηση. Ασκήσεις αυτοαξιολόγησης, εργασίες ανάπτυξης στις θεματικές ενότητες καθώς και η επικοινωνία με τους καταξιωμένους επαγγελματίες και επιστήμονες που διδάσκουν διασφαλίζουν την σε βάθος κατανόηση του υλικού.

Η πλατφόρμα απευθύνεται σε στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και σε νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να συμμετάσχουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας, της κοινωνίας και του κράτους. Ενδεικτικά η πλατφόρμα ‘Ε.Π.Τ.Α.’ απευθύνεται σε:

•    Στελέχη Επιχειρήσεων
•    Στελέχη Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης
•    Υπαλλήλους Ιδιωτικών Επιχειρήσεων και Δημόσιων Φορέων
•    Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και κλάδων
•    Φοιτητές και αποφοίτους Ανωτέρων και Ανωτάτων Σχολών
•    Ιδιώτες που αναζητούν νέα επαγγελματική κατεύθυνση

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής κυμαίνεται ανάλογα με το πρόγραμμα ενώ τα δίδακτρα καταβάλλονται σε μια, δύο ή τρεις δόσεις. Η τελευταία δόση πρέπει να καταβληθεί πριν τη λήξη του προγράμματος.
Εκπτωτικές κατηγορίες συμμετοχής περιέχουν (εξειδικεύονται σε κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά) άνεργους, πολύτεκνους, ομαδικές εγγραφές, φοιτητές και εργαζόμενους σε ερευνητικά κέντρα και ΑΕΙ, εκπαιδευτικούς, κατόχους Ευρωπαϊκής κάρτας νέων. Έκπτωση 10% σε προκαταβολή του συνολικού ποσού.

Αναλυτικές πληροφορίες – Κατάθεση αιτήσεων:

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τα κριτήρια επιλογής καθώς και για την αίτηση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αντλήσουν από τον εξής σύνδεσμο: https://epta.aegean.gr.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ