Εγκύκλιος: Αναστολή της επικαιροποίησης αδειών των Κολλεγίων και των ΙΙΕΚ

13/05/2021

Άκουσε το άρθρο

Αναστολή επικαιροποίησης αδειών λειτουργίας των Κολλεγίων και των  ιδιωτικών Ι.Ε.Κ.  για το έτος 2021, προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο λόγω των δυσκολιών που έχουν προκύψει από την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του COVID-19, καθώς και στη βάση της διοικητικής αρχής της χρηστής διοίκησης και, συνακόλουθα, της διευκόλυνσης των υπόχρεων της υποβολής αναγγελίας επικαιροποίησης του ν. 4093/2020 (Α΄ 222), αναστέλλεται ειδικά για το έτος 2021 η διαδικασία της επικαιροποίησης των αδειών των Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. και των Κολλεγίων.

Σχόλια (2)

ΤES - Κέντρα Ξένων Γλώσσων
|

Ως ισχύει, διατάξεις νόμου (Ν. 4093/2012) αλλάζουν από διατάξεις που εκπορεύονται από νεότερο νόμο και όχι με καταχρηστικές εγκυκλίους Γενικού Γραμματέα.
Η γνωστή δικαιολογία αναβολής "λόγω καταστάσεων που οφείλονται στην πανδημία COVID" που προβάλλεται από τις εγκυκλίους δεν ισχύει εξίσου για την επικαιροποίηση αδειών Ιδιωτικών Σχολείων, Φροντιστηρίων και Κέντρων Ξένων Γλωσσών που εμπίπτουν στην κοινή νομοθεσία (Ν. 4093/2012);

Evangelia
|

Θα γίνει το ίδιο και με τα φροντιστήρια; Οι δημόσιες υπηρεσίες λόγω της κατάστασης αδυνατούν να εκδώσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ