Πανελλήνιοι Μαθητικοί Διαγωνισμοί Φυσικής

24/05/2021

Ενημερώθηκε: 24/05/2021, 19:11

Άκουσε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε στις 22 & 23 Μαΐου 2021 η β΄ φάση του 31ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής Λυκείου και του 9ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής Γυμνασίου.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε 55 εξεταστικά κέντρα από 40 Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της Ελλάδας αλλά και της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Κατά την β΄ φάση προσήλθαν 1500 μαθήτριες και μαθητές, αριθμός που ανέρχεται στο 80% των προκριθέντων της α΄φάσης, ένα υψηλότατο ποστοστό δεδομένων των συνθηκών και της δια ζώσης διεξαγωγής υπό πρωτοφανείς συνθήκες.

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών θέλει να συγχαρεί όλους όσοι συμμετείχαν για όλη την προσπάθεια τους. Ιδιαιτέρως τους μικρούς μαθητές των δύο πρώτων τάξεων του Γυμνασίου, οι οποίοι πήραν για πρώτη φορά μέρος σε διαδικασία εξετάσεων, όπως και τους τελειόφοιτους μαθητές, οι οποίοι τρεις μόλις εβδομάδες πριν τις τελικές τους εξετάσεις αφιέρωσαν χρόνο, ενέργεια και διάθεση προκειμένου να δείξουν την αγάπη και την αφοσίωση τους στην επιστήμη της Φυσικής.

Θερμά ευχαριστούμε την Οργανωτική και την Επιστημονική Επιτροπή, τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την άμεση απόκριση και την όλη υποστήριξη, τις διευθύνσεις των σχολείων, τα μέλη των επιτροπών και τους περισσότερους από τριακόσιους επιτηρητές, που συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του σε μία άρτια από κάθε άποψη διοργάνωση.

Τα θέματα και οι απαντήσεις θα αναρτηθούν άμεσα ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ