Βίντεο: Ενημέρωση για Πανελλαδικές προς γονείς, επιτηρητές, βαθμολογητές, εξεταστές και μέλη Επιτροπών

Αναλυτικές οδηγίες από την αρμόδια του υπουργείου Παιδείας, επί της οργάνωσης των εξετάσεων, Καλομοίρα Μαρούγκα

09/06/2021

Ενημερώθηκε: 10/06/2021, 06:23

Άκουσε το άρθρο

Διαδικτυακή Ενημέρωση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις πραγματοποίησε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης  Αττικής , στην οποία   παραβρέθηκε και μίλησε ,η αρμόδια  του υπουργείου Παιδείας, επί της οργάνωσης των εξετάσεων, Καλομοίρα  Μαρούγκα (Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων, ΥΠΑΙΘ».

Η Διαδικτυακή Ενημέρωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς (επιτηρητές, βαθμολογητές, εξεταστές, μέλη Επιτροπών, επικουρικό προσωπικό), στελέχη της εκπαίδευσης και γονείς

Το esos  συνδέθηκε  διαδικτυακά για να παρακολουθήσετε ζωντανά την ενημέρωση.

 

Ακολουθεί το πρόγραμμα της ενημερωτικής εκδήλωσης

 

Σχόλια (1)

Γιωργος
|

Παρακολούθησα μια ομιλία η κατάσταση είναι τελειως χύμα ούτε θερμό μέτρηση και μόνο self test αλήθεια πιστεύει έστω και ένας ότι κάποιος υποψήφιος θα δηλώσει πως είναι θετικός;Ιλοι θα συμμετάσχουν.Κανεις είπε δεν μπαίνει σε καραντίνα και αλλά πολλά που καταστρατηγούν τα προηγούμενα πρωτόκολλα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ