Τα θέματα στα Μαθηματικά (Άλγεβρα) που διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Στο μεταξύ ξεκινά σήμερα το απόγευμα στα Βαθμολογικά Κέντρα η πειραματική βαθμολόγηση των γραπτών στα μαθήματα Αρχαία Ελληνικά , Μαθηματικά και Πληροφορικής

17/06/2021

Ενημερώθηκε: 17/06/2021, 10:12

Άκουσε το άρθρο

Στα Μαθηματικά (Άλγεβρα), διαγωνίστηκαν σήμερα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ θα συνεχιστούν αύριο Παρασκευή στα μαθήματα Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), στη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών + Ο.Π. Σπουδών Υγείας) και στην Πληροφορική ( (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και πληροφορικής)

Στο μεταξύ ξεκινά σήμερα  το απόγευμα στα Βαθμολογικά Κέντρα η  πειραματική βαθμολόγηση  των γραπτών στα μαθήματα Αρχαία Ελληνικά  (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Μαθηματικά (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας),   που διαγωνίστηκαν χθες οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, προκειμένου να διατυπωθούν ενδεχόμενες ερωτήσεις προς την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων και να δοθούν οι όποιες διευκρινίσεις.

Η κανονική βαθμολόγηση θα αρχίσει αύριο  Παρασκευή,  μετά την 12 το μεσημέρι,οπότε η βαθμολογητές θα παραλάβουν τις διευκρινίσεις    που ενδεχομένως θα παρασχεθούν από την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ