ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Ξεκίνησε η διανομή των βιβλίων των Γυμνασίων

Ποια βιβλία θα παραλάβουν οι μαθητές ανά τάξη για το επόμενο σχολικό έτος
Δημοσίευση: 18/06/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου   η διανομή των βιβλίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (βαθμίδας Γυμνασίου) για το σχολικό έτος 2021-2022, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021.

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του ΔΙΟΦΑΝΤΟΥ προς τα Γυμνάσια πριν από την παράδοση αποστέλλεται σχετικό ενημερωτικό email και προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία από τη μεταφορική εταιρία.

Ο ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ καλεί τους Διευθυντές των Γυμνασίων  μετά την παραλαβή να πραγματοποιούνται οι ακόλουθες ενέργειες:

Α. Υπογραφή του συνοδευτικού Δελτίου Αποστολής, αναγράφοντας ολογράφως το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη, σημειώνοντας την ημερομηνία παραλαβής και σφραγίζοντας με τη στρογγυλή σφραγίδα της Σχολικής Μονάδας.

Β. Επιβεβαίωση Παραλαβής (άμεσα) και Καταμέτρηση Αντιτύπων (έως Σεπτέμβριο) στη σελίδα των Σχολικών Μονάδων και των Κέντρων Διανομής στον ιστότοπο της Διεύθυνσης Εκδόσεων http://publications.cti.gr.

Τα βιβλία που θα παραλάβουν οι μαθητές ανά τάξη για το επόμενο σχολικό έτος  είναι τα εξής:

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ