Placeholder

ΒΟΥΛΗ

Πρωτοφανής επίθεση Ν. Φίλη κατά Ν. Κεραμέως με αναφορές στα ανήλικα παιδιά της

Ν. Κεραμέως: Όσο διαφορετικές απόψεις και να έχουμε με τον Ν. Φίλη, ΠΟΤΕ δεν έχω κάνει αναφορά στην προσωπική του ζωή
Δημοσίευση: 21/07/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σε   πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα, επίθεση προχώρησε ο πρώην υπουργός Παιδείας και τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλης κατά την υπουργού Ν. Κεραμέως, κατά τη σημερινή συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής επί του πολυνομοσχεδίου:«Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις».

Ο Ν. Φίλης ασκώντας κριτική στην Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, αναφέρθηκε στα ανήλικα παιδιά της υπουργού λέγοντας τα εξής: “Έχετε δύο μικρά παιδιά που όταν μεγαλώσουν θα μάθουν ότι όταν ήταν μικρά η μητέρα τους κατέσφαξε τουλάχιστον 20.000 18χρονα παιδιά από τα πανεπιστήμια”.

Η Ν. Κεραμέως,  απάντησε στον Ν. Φίλη:”

 • κ. Φίλη είναι αλήθεια ότι μας χωρίζει άβυσσος ιδεολογικά. 
 • Εσείς δεν θέλετε αξιολόγηση, δεν θέλετε ένα ποιοτικό δημόσιο σχολείο, δεν θέλετε να διακρίνεται κανείς αλλά να είναι όλοι ίσοι προς τα κάτω. Έχετε μείνει σε ένα ζοφερό, διχαστικό παρελθόν. Εμείς θέλουμε βελτιωτική αξιολόγηση, θέλουμε καινοτομία και εξωστρέφεια για όλους, θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν πραγματικές ευκαιρίες κοινωνικής ανέλιξης, να δώσουμε σε όλους εφόδια και προοπτικές για το παρόν και το μέλλον.
 • Αλλά όσο διαφορετικές απόψεις και να έχουμε, ΠΟΤΕ δεν έχω αναφερθεί στην προσωπική σας ζωή, στην οικογένειά σας, στο παιδί σας. ΠΟΤΕ.
 • Γιατί όσες διαφορές και αν έχουμε, όση ιδεολογική απόσταση και αν μας χωρίζει, έχουμε πάνω από όλα σεβασμό στον άλλον αλλά και επίγνωση της δημόσιας θέσης και της ευθύνης μας. Και ξέρουμε - εμείς τουλάχιστον - να διαχωρίζουμε την πολιτική αντιπαραθεση από την προσωπική ζωή του καθενός.
 • Ξέρετε κύριε Φίλη, αυτές ακριβώς είναι οι ρητορικές που θέλουμε να καταπολεμήσουμε μέσα από την Παιδεία. Θέλουμε να καλλιεργήσουμε στα παιδιά μας τον αλληλοσεβασμό, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τη δημοκρατική παιδεία, την ισότητα των φύλων.
 • Γιατί όταν επικαλείστε κύριε Φίλη τη μητρική μου ιδιότητα για να με ψέξετε για τις επιλογές της Κυβέρνησής μας, όταν καταφεύγετε σε αναφορές στα δύο μου μικρά παιδιά για να διατρανώσετε την αντίθεσή σας στην εκπαιδευτική πολιτική μας μέσα στο ναό της Δημοκρατίας, τότε ο πολιτικός πολιτισμός δέχεται σημαντικό πλήγμα. Τότε μου θυμίζετε το διάδοχό σας στον Υπουργικό θώκο, τον κ. Γαβρόγλου, που πιστεύει ότι οι γυναίκες δεν σκαμπαζουν από μαθηματικά. Μου φέρνετε στο μυαλό όλες αυτές τις αναφορές που έγιναν από χθες στην Επιτροπή μας για την ανάγκη καλλιέργειας σεβασμού προς τις γυναίκες και από όλους προς όλους.
 • Το παράδειγμά σας, κ. Φίλη, είναι χαρακτηριστικό για το τι ΔΕΝ πρέπει να μαθαίνουμε στα παιδιά μας. 

Η απάντηση του Ν. Φίλη

Απαντώντας στην Ν. Κεραμέως ο Ν.Φίλης είπε τα εξής:

 • Άκουσα με προσοχή την κυρία Υπουργό. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί της. Αντιθέτως, πολιτικά υπάρχουν θέματα.
 • Ως υπουργός, κάθε μέρα που έπαιρνα αποφάσεις, δεν ξεχνούσα ότι μπορεί, εκεί, απέναντι στην αίθουσα, μέσα, να είναι το παιδί μας. Και αυτή είναι η ιδιομορφία του Υπουργείου Παιδείας ότι εκεί, στην αίθουσα, υπάρχει ένα παιδί, που μπορεί να είναι το δικό μου παιδί και, συνεπώς, η δική μου απόφαση μπορεί να βλάψει αυτό το παιδί, που είναι σαν να είναι δικό μου παιδί. Έχει μεγάλη σημασία για τον πολιτικό, όταν λαμβάνει αποφάσεις, να τις λαμβάνει μετρώντας και το κόστος των πιο αγαπημένων του προσώπων.
 • Είναι προφανές ότι δεν έχω τίποτα με την οικογένεια της κυρίας Κεραμέως. Αλίμονο. Κι αν θεωρεί ότι την προσβάλλει που αναφέρθηκα στα δύο παιδιά της, καμία αντίρρηση. Είπα «τι θα πείτε στα παιδιά αυτά, όταν δουν, μετά από χρόνια, ότι επί των ημερών σας ως Υπουργός, συνέβη αυτή η αποτρόπαια πράξη, της σφαγής περίπου 20.000 παιδιών από τα πανεπιστήμια». Αν αυτό το θεωρείτε ότι προσβάλλει τα παιδιά σας, καμία αντίρρηση. Δεν επιμένω. Αλλά, μου δώσατε το δικαίωμα να το κάνω αυτό.
 • Έχετε κάνει δημόσια δήλωση ότι το παιδί σας, όταν γεννήθηκε, είπε πρώτη τη λέξη «Μητσοτάκης» και μετά τη λέξη «μπαμπάς». Είναι γραπτό, το έχετε πει και δεν το έχετε διαψεύσει. Το παίρνω κι αυτό πίσω, όμως. Έχετε δικαίωμα εσείς να λέτε ότι θέλετε για τα παιδιά σας και την οικογένειά σας. Καμία αντίρρηση.
 • Θέλω να σάς διαβεβαιώσω ότι ο σεβασμός στον πολιτικό αντίπαλο, εκ μέρους μου, είναι σαφής και δεδομένος. Το τονίζω: «σαφής και δεδομένος». Και απαιτώ τον ίδιο σεβασμό να υπάρχει. Αναγκάστηκε ο Πρωθυπουργός, όπως θυμάστε, να ζητήσει δημόσια συγνώμη για προσωπικό ζήτημα που με αφορούσε. Επαναλαμβάνω, απαιτώ το σεβασμό που δείχνω -και με κόστος πολλές φορές- απέναντι στον πολιτικό μου αντίπαλο, να το δείχνετε και εσείς απέναντί μου.
 • Εάν θιχτήκατε από αυτό που είπα, καμία αντίρρηση. Αλλά, εσείς δώσατε αυτήν τη δυνατότητα.
 • Και τελευταίο θέμα, γιατί τα προσωπικά δεν έχουν πλέον μεγάλη σημασία εδώ. Γνωριζόμαστε. Στα πολιτικά να πάμε.

Ακολουθεί ο διάλογος

Ν. Φίλης: Λυπάμαι. Έχετε δύο μικρά παιδιά που όταν μεγαλώσουν θα μάθουν ότι όταν ήταν μικρά η μητέρα τους κατέσφαξε τουλάχιστον 20.000 18χρονα παιδιά από τα πανεπιστήμια. Αυτό είναι το παράσημό σας. Πέρυσι η βάση για την Αρχιτεκτονική ήταν 10, φέτος έγινε 14. Ποιος αποκλείει τα παιδία; Και σήμερα αυτό το παιδί δεν μπαίνει στο Μετσόβιο  και στο Αριστοτέλειο.

Ν. Κεραμέως: μπαίνει σε άλλες Σχολές Αρχιτεκτονικής

Ν. Φίλης: Βάλτε το μαχαίρι μέσα όταν μιλάτε. Ντροπή σας! Είστε και μητέρα μικρών παιδιών

Ν. Κεραμέως:  Δεν έχω κάνει καμία αναφορά στην οικογένειά σας. Σας παρακαλώ ανακαλέστε. Δεν σας επιτρέπω

Β. Διγαλάκης (πρόεδρος): παρακαλώ να μην υπάρξουν άλλες αναφορές σε οικογένειες μελών της επιτροπής

Ν. Φίλης: Ίσως ήταν λάθος αλλά με παρέσυρε η υπουργός που μας είχε πει ότι όταν γεννήθηκε το παιδί της πρώτα είπε μπαμπάς και Μητσοτάκης και μετά όλα τα άλλα

Ν. Κεραμέως: Τι είναι αυτά που λέτε; Είναι δυνατόν;

Ν. Φιλης: Είστε απαράδεκτη. Έχετε μαχαίρι και το περιτυλίγεται με ψεύτικες δημοσκοπήσεις

Ν.Κεραμέως: Αποδείξτε το

Ν.Φίλης: Θα τα δείτε σε λίγο

Σχόλια (46)

 
!
26 Ιουλ 2021 18:11

.......... συνέβη αυτή η αποτρόπαια πράξη, της σφαγής περίπου 20.000 παιδιών.............ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

 
κακοί άνθρωποι πάντα υπήρχαν
23 Ιουλ 2021 12:36

απλά δεν είχα καταλάβει ότι μας κυβερνούν. Η σκέψη μου ότι θα μπορούσα να είμαι ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά που σήμερα «κόβονται» τα όνειρά τους, με λυπεί και με πληγώνει αφάνταστα. Λυπάμαι γι΄αυτούς, που δε προκειται ποτέ να λυπηθούν, γιατί δεν έχουν συνείδηση.

 
@ΜΗΤΕΡΑ
22 Ιουλ 2021 22:31

Αγαπητη μητέρα,
Οποιος αλλος/η έρθει στη θέση της κ. Υπουργού, δυστυχώς θα είναι το ίδιο χάλι, μπορεί και χειρότερο. Διότι η ιδεολογία θα είναι η ίδια... Της νεο φιλελεύθερης πολιτικής. Της πολιτικής της δεξιάς. Δεν έχει να κάνει λοιπόν με τα πρόσωπα. Αυτό πρέπει να καταλάβετε όλοι και να σκεφτείτε τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές. Αν ξανακυνερνησουν οι ίδιοι... Θα μαστε άξιοι της μοίρας μας και θα κλάψουμε πολλοι

 
μπράβο Φίλη
22 Ιουλ 2021 19:58

είπε στην υπουργό έχει δυο μικρά παιδάκια κι αυτή, δεν έχει την ευαισθησία να καταλάβει ότι αιφνιδίως έκοψε τα φτερά από χιλιάδες παιδιά; ποιο το πρόβλημα, μια χαρά, ανθρώπινη παρέμβαση, λαϊκισμός είναι να λες, μπράβο, θα πετύχουν οι κομμένοι στα ιεκ, γιατί; η ίδια θα έστελνε εκεί τα παιδιά της;

 
Αξιότιμοι αναγνώστες του esos
22 Ιουλ 2021 19:56

Μην ζορίζεστε με ΕΒΕ, Μόρια, Αριστεία και κάνετε στον εαυτό σας μια απλή ερώτηση. Είναι Νόμιμο, Έντιμο, Hθικό να αλλάζεις μια διαδικασία αξιολόγησης στο μέσον της εξέλιξης της διαδικασίας;

Σημεία Προβληματισμού :

Αν ήταν διαγωνισμός του Δημοσίου θα είχε ακυρωθεί ως μη Νόμιμος.

Η ενέργεια της Υπουργού είναι Οριακά Νόμιμη γιατί έγινε στο μέσον μεν του εκπαιδευτικού έτους αλλά πρίν την κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής των μαθητών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Μπορεί ίσως να υπάρχει Θέμα Συνταγματικότητας γιατί νομίζω ότι κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιον υποψήφιο από το να επιλέξει μια σχολή στο μηχανογραφικό ασχέτως αν επιτύχει σε αυτή ή όχι.

Πριν τις εκλογές η ΝΔ είχε υποσχεθεί ότι θα αντικαθιστούσε στο πρώτο Πεδίο το εξεταζόμενο μάθημα της Κοινωνιολογίας με το μάθημα των Λατινικών. Η Κα Υπουργός δεν το αντικατέστησε, ασχέτως αν και η διδασκαλία του είχε δρομολογηθεί για τον ΣΕΠ 2019 για πρώτη φορά, αλλά το μετέφερε για τον ΣΕΠ 2021 με την αιτιολόγηση ότι δεν μπορούμε να αλλάζουμε δρομολογηθείσα διαδικασία χωρίς έγκαιρη προειδοποίηση πολύ πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους για να μην διαταράξουμε την ομαλή προετοιμασία των μαθητών.

Έντιμο - Ηθικό ; Τοποθετήσεις Κου Φίλη - Βουλευτών - Παρατηρητηρίων ; Στην κρίση σας

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Γονέας Υποψηφίου

 
Μαθητής
22 Ιουλ 2021 19:43

Κι εγώ έγραψα 17,8 και θα περάσω στο Πολυτεχνείο Πάτρας! Ποιο το πρόβλημα; Για μένα κανένας να «κλάψει» βρε παιδιά;

 
ΜΙΝΑ
22 Ιουλ 2021 19:11

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ.

 
ΠΑΤΕΡΑΣ
22 Ιουλ 2021 19:08

ΦΥΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!
ΕΙΣΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ!
ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ!

 
ΜΗΤΕΡΑ
22 Ιουλ 2021 19:06

Ας μην αποπροσανατολιζουμε τη συζητηση!
Δεν ενδιαφερει τοσο ο πολιτικος πολιτισμος του κ. Φιλη αλλα η αδικια που συντελειται λογω της πολιτικης της υπουργου.
Ειναι γενικα παραδεκτο οτι ειναι η χειροτερη υπουργος παιδειας ever.
Το λενε και οι δημοσκοπησεις που τοσο αρεσκονται να επικαλουνται.
Κ.Κεραμεως, η συντριπτικη πλειονοτητα των εκπαιδευτικων, των μαθητων , των γονεων δεν σε θελουμε στο υπουργειο παιδειας.
Σε παρακαλουμε πολυ να φυγεις μηπως ερθει κανενας αλλος με περισσοτερες ευαισθησιες, κατανοηση και αγαπη για τα παιδια!

 
ΜΙΝΑ
22 Ιουλ 2021 18:53

Το θεμα μας ειναι το λεκτικο ατοπημα του κ. Φιλη ή η απαραδεκτη σταση της υπουργου που δεν υποχωρει ουτε στο αυτονοητο: να διατηρησει την ΕΒΕ αφου την εχει τοσο ερωτευθει αλλα να καταργησει τον συντελεστη 1,2 που δημιουργει και τις περισσοτερες αδικιες.
Η κριτικη που της ασκει ο Φιλης ειναι περα για περα βασιμη. Δηλαδη τι περιμενε! Να στερει τα ονειρα των αριστων μαθητων και να της λεμε και ευχαριστω απο πανω;

 
Κοινοβουλευτικός πολιτισμός
22 Ιουλ 2021 16:35

«Γιατί όσες διαφορές και αν έχουμε, όση ιδεολογική απόσταση και αν μας χωρίζει, έχουμε πάνω από όλα σεβασμό στον άλλον αλλά και επίγνωση της δημόσιας θέσης και της ευθύνης μας. Και ξέρουμε - εμείς τουλάχιστον - να διαχωρίζουμε την πολιτική αντιπαραθεση από την προσωπική ζωή του καθενός»

 
Λαϊκισμός σε όλο το μεγαλείο του
22 Ιουλ 2021 15:03

Μπορεί ο κάθε πολιτικός να λέει ο,τι θέλει στη Βουλή; Απλά ερωτώ! Μη κάνετε πίσω Υπουργέ! Αφού δεν κατάφεραν ορισμένοι να ξαναγυρίσουνε στη μονάδα ως βαθμοσ Εισαγωγής στα ΑΕΙ το πολεμούν λυσσαλέα και απροκάλυπτα. Αυτοί είναι.

 
Δημήτρης
22 Ιουλ 2021 11:57

Μην κόπτεστε τόσο και οι 2 σας για τα παιδιά. Με αγάπη ένας μηχανικός ΤΕΙ, που κάνει postdoc σε τοπ30 πανεπιστήμιο του εξωτερικού, αλλά στη χώρα του και οι μεν και οι δέ μας απαξιώσατε και μας κάνατε πολίτες Β' κατηγορίας από τα 18 μας.

 
Νίκος
22 Ιουλ 2021 11:27

Οφείλεις να ζητήσεις δημοσίως συγνώμη και να παραιτηθείς.
Κι ήσουν και Υπουργός Παιδείας.

 
@Τα παιδιά του κόσμου
22 Ιουλ 2021 11:05

Έχετε μπερδευτεί; Τι νομίζετε ότι τα παιδιά των υπουργών περνάνε στα ΑΕΙ με διαφορετικούς κανόνες απ'ότι των μη-υπουργών;

 
ΔΕΠ
22 Ιουλ 2021 11:04

Δύο παρατηρήσεις:
1) Η "τοποθέτηση" του κ. Φίλη είναι απαράδεκτη. Βόρβορος. Πρέπει να έχεις μεγάλο εσωτερικό πρόβλημα για να βάζεις σε τέτοια κουβέντα τα παιδιά του άλλου και μάλιστα πετώντας φράσεις fake news για πετσοκόματα, σκοτωμούς και άλλα τέτοια. Θα ήταν φαιδρό αν δεν ήταν τόσο σοβαρό.

2) Το μένος για την ΕΒΕ, κρίνοντας από την πρόσφατη ιστορία, δεν είναι ουσιαστικό. Απλά η ΕΒΕ είναι ένα talking point στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι μπορεί να συγκεντρώσει τα πυρά μπας και δημιουργηθεί ντόρος, φασαρία, αναταραχή. Είναι δεδηλωμένη "αρχή" ότι με την κανονικότητα δεν "περπατάει" τίποτα. Πριν την ΕΒΕ ήταν άλλα θέματα, με την υγειονομική κρίση, την αγορά, τον τουρισμό, αύριο θα είναι κάτι άλλο.

 
Μαθήματα δημοκρατίας
22 Ιουλ 2021 10:46

Αφού δεν κατάφερε να ανατρέψει την ΕΒΕ με τη ρητορική περί σφαγιασμού άρχισε την προσωπική και οικογενειακή επίθεση! Μπράβο στην Κα Κεραμεως για το ήθος και την απάντηση που δείχνει το επίπεδο που ταιριάζει σε μια υπουργό Παιδείας! Είμαστε μαζί σας και στην ΕΒΕ! Μην υποχωρείτε! Λυσσαλέα προσπαθούν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους! Τα ΑΕΙ τα συντηρεί ο ελληνικός λαός!

 
Οχετός
22 Ιουλ 2021 10:45

Ας αναλογιστούμε πόση ζημιά έχει κάνει αυτός ο χυδαίος λαϊκισμός στα παιδιά.Απειλούν με κατάληψη και στοχοποιούν όποιον καθηγητή αξιολογεί κανονικά.

 
Κοινός Νους
22 Ιουλ 2021 09:44

' Ίσως να ήταν λάθος ???? '.... Και αυτός ήταν Υπουργός Παιδείας...

 
Τα παιδιά του κόσμου
22 Ιουλ 2021 09:35

Μπράβο στο Φίλη.
Δηλαδή η εν λόγω κυρία υπουργός να καταστρέφει το μέλλον 20000 παιδιών, και τα δικά της παιδιά να είναι στο απυρόβλητο;
Να περάσει νόμος που να λέει ότι τα παιδιά των υπουργών, ακόμα και αν αλλάξει το σύστημα εισαγωγής, αυτά να περνάνε στο πανεπιστήμιο με τις προϋποθέσεις εισαγωγής που ο υπουργός ψήφισε.

 
φιλελεύθερος
22 Ιουλ 2021 08:58

Φίλη σου το έχω ξαναπεί είσαι ο καλύτερος σύμμαχος της Κεραμέως . Για την Κεραμέως να πεις ό,τι θες , για τα παιδιά της Κεραμέως τσιμουδιά.

 
Μπράβο Φιλη
22 Ιουλ 2021 08:45

Πολύ καλά της τα είπε. Να αγιάσει το στόμα του.
Η Κεραμεως αδίκησε τα παιδιά της πανδημίας και αυτό δεν μπορεί να το διαψεύσει κάνεις. Ενώ έπρεπε να τα προστατεύσει έκανε ακριβώς το αντίθετο.
Αυτό θα το θυμάται ο ελληνικός λαός για πάντα.
Μπράβο κύριε Φίλη.

 
ΘΑΝΑΣΗΣ
22 Ιουλ 2021 08:37

Με κάτι τέτοιες ανοησίες μας παραδώσατε στα δόντια του Μητσοτάκη και της Κεραμέως, κύριε Φίλη...

 
Αχυρώνας
22 Ιουλ 2021 07:56

Προφανώς απαράδεκτο αυτό που είπε ο κος Φίλης, το μετάνιωσε την ίδια στιγμή. Αλλά εδώ ταιριάζει αυτό που λένε:
"Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα"
Η μια δεν κατάφερε να περάσει με πανελλήνιες και ο άλλος δεν κατάφερε να τελειώσει την σχολή του. Επίσης αν θυμάμαι καλά και ο κος Γαβρόγλου στο εξωτερικό έχει σπουδάσει.

 
sa
22 Ιουλ 2021 07:30

Απαράδεκτα διχαστικός, μηδενιστικός, ο λαικιστικός λόγος του κυρίου Φίλη.

 
πρωτοφανή δεδομένα
22 Ιουλ 2021 06:43

και με τη μία και με τον άλλο στην εκπαίδευση. σπίτι τους όλοι

 
Αμαρτωλός
22 Ιουλ 2021 02:17

Ηθικά λάθη στην εκφορά του λόγου μας, έχουμε κάνει όλοι. Και ζητήσαμε συγγνώμη. Τα σκόπιμα λάθη και τα ψέματα δεν διορθώνονται και δεν συγχωρούνται.

 
δεπ
22 Ιουλ 2021 01:25

οπως ηταν προβλεψιμο αρχιζει η επιθεση απο τον κ. Φιλη που λαικιζει. Ηρωδης, σφαγες κ αλλοι βερμπαλισμοι. Το δευτερο κυμα πιεσεων θα ειναι απο τους βουλευτές της ΝΔ. Βαστα κ. Κεραμεως για τι καλο της χωρας! μην κανεις πισω κ μεινε στην ιστορια οπως η Διαμαντοπουλου.

 
Κάνουν φασαρία
22 Ιουλ 2021 01:11

Κάνουν φασαρία γιατι δεν έχουν να δείξουν κάτι καλύτερο.

 
Dario Moutso
22 Ιουλ 2021 00:54

@Φ. Κώστας 21 Ιουλ 2021 23:08

Ο κ. Φίλης δεν είδε φως έξω από την βουλή και μπήκε μέσα, τον έστειλε ο λαός με την ψήφο του. Επίσης δεν είδε φως έξω από το υπουργείο και μπήκε μέσα. Τον έβαλε ο πρωθυπουργός...

Η τοποθέτησή του ήταν λίαν επιεικώς απαράδεκτη, αλλά τον <<πετσόκοψε>> η κ. Κεραμέως.

Το ότι έκανε λάθος ή παρασύρθηκε και είπε αυτά τα απαράδεκτα που είπε είναι κάτι που θα μπορούσε ή έχει συμβεί σε όλους μας. Αυτό που με ενοχλεί και μου δείχνει αρκετά για την ποιότητα του πρώην υπουργού είναι ότι δεν ζήτησε συγνώμη.

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ