Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Πρότυπα-Πειραματικά:Πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφιοτήτων για θητεία σε ΠΣ και ΠΕΙΣ

Μέχρι σήμερα η υποβολή ενστάσεων
Δημοσίευση: 30/07/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Αναρτήθηκαν  οι πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφιοτήτων εκπαιδευτικών, ανά ΠΕΠΠΣ.

Η περίοδος των ενστάσεων κατά των πινάκων είναι από 28/7/21, έως 30/7/21 και ώρα 15:00.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας των αιτήσεων.

ΕΔΩ η πλατφόρμα αιτήσεων

Κατά την υποβολή ένστασης οι υποψήφιοι / υποψήφιες έχουν τη δυνατότητα ανάρτησης επιπλέον δικαιολογητικών που σχετίζονται με την ένστασή τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

Σχόλια (9)

 
@Μαρία Φ. από φιλελεύθερο
01 Αυγ 2021 14:01

Ναι. Τα μεταφράζεις και μετά δίδεις φωτοτυπίες.

φιλελεύθερος

 
Dario Moutso
01 Αυγ 2021 13:33

Οι αναπληρωτές, αν οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί δεν θέλουν να πάνε σε πρότυπα ή πειραματικά, μια χαρά κάνουν την δουλειά τους, και προσόντα αρκετά έχουν, και πολλές φορές περισσότερα από τους μόνιμους που διδάσκουν σε αυτά τα σχολεία.

Καλά έκανε η κ. Κεραμέως και έβαλε το όριο της ΔΔΕ.. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό. Αλλού διοριζόμαστε και αλλού υπηρετούμε. Με άλλα λόγια η επιλογή του προτύπου ή πειραματικού να είναι συνειδητή επιλογή και όχι για να αλλάξουμε τόπο εργασίας...

 
Μαρία Φ.
01 Αυγ 2021 12:32

Τα πιστοποιητικά γνώσης ξένων γλωσσών χρειάζονταν μετάφραση από δικηγόρο;

 
δρ. Μαύρος
31 Ιουλ 2021 12:34

@Αρης, 30 Ιουλ 2021 19:18
Μπορείς να κάνεις αίτηση απόσπασης που θα προκηρυχθούν μετά τις τοποθετήσεις με θητεία.

 
nik
30 Ιουλ 2021 22:16

Τα αρχεια ανοιγουν καλύτερα με mozilla. Οι αιτήσεις δεν καλύπτουν ούτε το 20% των θέσεων, μεγάλη αποτυχία αφου δεν υπάρχουν οικονομικά κίνητρα. Θα βρεθούν άτομα στην διάθεση και αναπληρωτές. Ετσι τα πειραματικά και πρότυπα θα στελεχωθούν με ότι περισσεύει. Μέγα μπάχαλο.

 
Αρης
30 Ιουλ 2021 19:18

Εγώ έκανα αίτηση κ απορριφθηκε γιατι μόνο στην Περιφέρεια που έχεις οργανική μπορείς ή να εργάζεσαι σε περιφέρεια που δεν έχει πειραματικό!!!!!!!!!!!

 
είναι σοβαροί ;
30 Ιουλ 2021 14:28

στην ήπειρο ανοίγει αρχείο ή διαβιβαστικό μόνο; ενστάσεις μετά σου λέει...

 
δρ. Μαύρος
30 Ιουλ 2021 12:12

Σχεδόν παντού (στην Πρωτοβάθμια τουλάχιστον που είδα) υποβλήθηκαν ελάχιστες αιτήσεις που δεν καλύπτουν ούτε το 10% των διαθέσιμων θέσεων. Για παράδειγμα, στην Κεντρική Μακεδονία με 37 διαθέσιμες θέσεις δασκάλων, υποβλήθηκαν μόλις 4 αιτήσεις! Τα ίδια και στην Αττική: για 35 θέσεις δασκάλων, υποβλήθηκαν μόλις 2 αιτήσεις!
Για την κάλυψη των υπόλοιπων θέσεων θα ακολουθήσουν αποσπάσεις που δεν νομίζω να καλύψουν κι αυτές τις θέσεις αφού ήδη φέτος έχουν αποσπαστεί (και μετατεθεί) πάρα πολλοί εκπαιδευτικοί, ενώ το κερασάκι στην τούρτα θα έρθει με τον διορισμό ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ στα Πρότυπα και Πειραματικά (λες να μην βρίσκουν ούτε αναπληρωτές;).
Και βέβαια, μ' αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται καμιά επιλογή-αξιολόγηση για την εισαγωγή αυτών των εκπαιδευτικών στα Π&ΠΣ - όποιος κάνει αίτηση μπαίνει, ανεξαρτήτως προσόντων!
Συγχαρητήρια σε όσους/ες έφτασαν τα Π&ΠΣ σ' αυτήν την κατάσταση!

 
Βασιλική
30 Ιουλ 2021 10:36

Πώς να κάνουμε ενστάσεις αφού δεν ελήφθησαν υπόψη τα μόρια...

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.