Placeholder

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΑΠΟΨΗ

Μήπως ο έλεγχος των φοιτητών να γίνεται στην πύλη;

Δημοσίευση: 03/09/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το αυτονόητο ρωτάω … ποιος θα κάνει τον έλεγχο των φοιτητών στο αμφιθέατρο εάν έχει τα απαιτούμενα πιστοποιητικά που απατούνται για τον Κορωνοϊό;

Και αν έρθει φοιτητής που επιμένει να μπει στην αίθουσα χωρίς να έχει το απαραίτητο δικαιολογητικό; Ποιος θα αναλάβει να τον βγάλει έξω; 

Μήπως θα πρέπει ο έλεγχος να γίνεται με το που μπαίνει ο φοιτητής στην πύλη; Και όχι στην αίθουσα;

Αλλιώς τι νόημα έχει;

Θα έχει μπει στο Πανεπιστήμιο, θα έχει συναναστραφεί με τους φίλους του, θα έχει πάει στο κυλικείο, στην τουαλέτα, θα μπει στην αίθουσα μέχρι να του ζητηθεί το χαρτί και στο μεταξύ μπορεί να έχει κολλήσει καμιά δεκαριά άτομα.

Καθηγητής ΠΑΔΑ

Σχόλια (33)

 
Μέλος ΔΕΠ
06 Σεπ 2021 23:36

Όλα αυτά που αναφέρονται παραπάνω ότι δεν γίνονται..., δεν γίνονται γιατί υπάρχει αυτό το ξεχείλωμα και αυτή η θλιβερή κατάσταση στα ΑΕΙ.
Σε όλα τα σύγχρονα και συντεταγμένα κράτη, υπάρχουν νόμοι και διαδιασίες που εφαρμόζονται απλά και μόνο γιατί οι πολίτες είναι υπεύθυνα μέλη της κοινωνίας. Αν το δει κάποιος κάτω από αυτό το πρίσμα, δεν χρειάζονται αυστηροί έλεγχοι και αντιπαραθέσεις. Δυστυχώς εδώ δεν διαθέτουμε την κοινή λογική... αυτό είναι το βασικό μας πρόβλημα.

 
Καθηγήτρια ΑΕΙ
05 Σεπ 2021 20:22

Δεδομένου ότι οι κτηριακές εγκαταστάσεις είναι αυτές που είναι η μόνη σωστή και ασφαλής επιλογή είναι εκτός των κλινικών και των εργαστηριακών μαθημάτων και της πρακτικής άσκησης όλα τα θεωρητικά μαθήματα να γίνουν με σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία. Όλες οι άλλες επιλογές δεν είναι εφαρμόσιμες πρακτικά και θα προκύψει τεράστιο πρόβλημα για τη δημόσια υγεία! Πρόταγμα πρέπει να είναι η δημόσια υγεία και όχι η ενοικίαση γκαρσονιερών, οι πιτσαρίες, τα σουβλατζίδικα, οι καφετέριες και τα μπαρ!

 
@Κώστας
05 Σεπ 2021 18:39

Ξεπερασμένα τσιτάτα. Εδώ διακυβεύεται για την υγεία του πληθυσμού και όχι η ράτσα. Συγκεντρωθείτε: πεθαίνει κόσμος άδικα.

 
Φοιτητής @ Ανεμβολιαστοι σε αναστολη 05 Σεπ 2021 00:25
05 Σεπ 2021 18:21

Εάν τυχόν σε δύο ή τρεις μήνες από τώρα το μικροβιο μεταλλαχτεί και γίνει ανθεκτικό προς τα υπάρχοντα εμβόλια , και χρειαστεί να γίνουν τα μαθήματα ξανά εξ'αποστασεως η φύση έχει τους δικούς της κανόνες,γιατί να χάσουν οι Ανεμβολιαστοι φοιτητές τζάμπα το εξαμηνο.Δεν γνωρίζω εσείς Κύριε είτε Κυρία που γράψατε αυτό το σχόλιο τι ηλικεία έχετε άλλα η συντριπτική πλειοψηφία των ανεμβολιαστων φοιτητών που είναι από 19 έως 25 ετων έχουν ακόμη ολη τη ζωή μπροστά τους για να εμβολιαστούν με εμβόλια που έγιναν στα γρηγορα δεν είναι ούτε εξηνταρηδες ούτε εβδομηνταρηδες που εμβολιαστηκαν για να σωθούν από την αρωστεία και ας έχουν την οποιαδήποτε τυχον μακροχρόνια επίπτωση στην Υγεια τους που μακάρι κανένας ηλικειωμενος να μην πάθει μακροχρόνια ούτε βραχυχρονια καμία επίπτωση στην Υγεία του από τα εμβόλια.Επισης η Επιστήμη ποτέ δεν είναι αλάνθαστη κάνει και αυτή τα δικά της λάθη ψάξτε και δείτε τις προηγούμενες δεκαετίες και πρόσφατα ακόμη πόσα εγκεκριμένα φάρμακα για διάφορα θέματα υγείας που κυκλοφορούσαν με αδεια για χρόνια στην Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια αγορά, που υπήρχαν και στο Φαρμακείο της γειτονιά σας ακόμη, έχουν ανακληθεί από την κυκλοφορία λόγο σοβαρών μακροχρόνιων είτε και βραχυχρονιων παρενεργειών που προκαλούσε η χρήση τους.Τι σας κάνει να πιστεύετε εσείς που γράψατε το παραπάνω σχολιο ότι μπορεί να μην συμβεί αυτό και με τα υπάρχοντα εμβόλια.

 
Χαζομάρες
05 Σεπ 2021 14:05

Ο έλεγχος πρέπει να γίνεται ηλεκτρονικά και για την ακρίβεια όποιος δεν έχει εμβολιαστεί/νοήσει/rapid δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε οποιαδήποτε πανεπιστημιακή διαδικασία.

Στο έτος 2021 ζούμε.

 
Κώστας
05 Σεπ 2021 11:12

Αφού η ταύτιση με ιδεολογίες, καθεστώτα
και μεθόδους επιβολής του παρελθόντος είναι τόσο εμφανής στη κυβέρνηση (του 24% επί συνόλου ψηφοφόρων....), θα μπορούσε κάλλιστα να νομοθετήσει οι ανεμβολιαστοι να φορούν ένα αστέρι στο χέρι (χρώματος γαλάζιου...) ώστε να ξεχωρίζουν από μακριά οι μεν από τους δε....

 
Σκεπτομενος
05 Σεπ 2021 10:43

Αυτή η ''περιβόητη'' Πανεπιστημιακή Αστυνομία γιατί ιδρύθηκε μήπως μόνο για να διώχνει Αριστερούς και ορισμένους (λογικούς και πραγματικά Δημοκρατικούς) Δεξιούς από τις εγκαταστάσεις των Πανεπιστημίων που θα διαφωνουν και θα αντιδρούν με την κυβερνητικη πολιτική στην Παιδεία και σε άλλους Τομείς της κοινωνικο-οικονομικης δραστηριοτητας.Ας βάλουν λοιπόν τα μέλη της Πανεπιστημιακής Αστυνομιας αλλά και άλλους Αστυνομικούς και ιδιωτικούς Security ,καθώς πολλά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα πληρώνουν ιδιωτικές εταιρείες Security ,στις πύλες εισόδου των Πανεπιστημίων να κάνουν αυτή τη δουλειά να ελέγχουν δηλαδή όσους έχουν τα απαιτούμενα έγγραφα που προβλέπονται για τη Δημόσια Υγεια και να τους επιτρέπουν την είσοδο στις εσωτερικές εγκαταστάσεις των Πανεπιστημίων.Ισως στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας θα τους αρέσει η τηλεκπαίδευση όχι γιατί είναι και πολύ λάτρεις των νέων καινοτομειών αλλά γιατί κοστίζει πολύ λιγότερο.Δυστυχως με τα αποσπασματικά και πρόχειρα μέτρα που έχουν έως τώρα ανάκοινωθει για τον έλεγχο αυτων των εγγράφων από τα Πανεπιστήμια ,λόγω ότι θα υπάρχει μεγάλη διασπορά της ασθενειας , προβλέπω η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών να γυρνούν στην τηλεκπαίδευση για να μην πω όλοι οι φοιτητές.Μακαρι η τηλεκπαίδευση στα Πανεπιστήμια να μην γίνει ξανά και φέτος αλλά χλωμό το βλεπω.

 
Ιωάννης Κ.
05 Σεπ 2021 10:09

Όλες οι διαλέξεις πρέπει και αυτό το εξάμηνο να γίνουν εξ' αποστάσεως και μόνο τα εργαστήρια δια ζώσης. Διαφορετικά τα ΑΕΙ θα μετατραπούν σε κόλαση μέσα σε λίγες μέρες. Οι έλεγχοι είτε στις πύλες εισόδου των ΑΕΙ, είτε στα αμφιθέατρα είναι πρακτικά αδύνατοι. Αν δεν ληφθούν αυτά σοβαρά υπόψη, την αποκλειστική ευθύνη των όσων θα επακολουθήσουν θα την έχει αποκλειστικά το Υπουργείο. Καλό είναι, επίσης, ο κ. Συρίγος που περί πολλών τυρβάζει και ως πανεπιστημιακός που είναι, να αφήσει μία μέρα το Υπουργείο και τα τηλεοπτικά κανάλια και να πάει να διδάξει προσπαθώντας να κάνει μάθημα με τα όσα φαντάζεται ότι θα συμβούν στην πράξη τόσο με τους ελέγχους, όσο και με τα μέτρα προστασίας. Είμαι βέβαιος πως δεν θα το τολμήσει καν. Να το πάρουμε απόφαση: το υπουργείο δεν θα πει τίποτε συγκεκριμένο, θα τα φορτώσει όλα στο εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό και από εκεί και πέρα το χάος. Καλή δύναμη σε όλους, αλλά δυστυχώς θα ζήσουμε πρωτόγνωρα και τραγικά πράγματα μέσα στα ΑΕΙ.

 
Μαρία
05 Σεπ 2021 09:14

@Καθηγητής, μα ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Αν όσοι νοσούν ή νοσήσουν έχουν εμβολιαστεί! Όταν αυτοί που καταλήγουν στις ΜΕΘ είναι σε συντριπτικό ποσοστό ανεμβολίαστοι με όλα αυτά που συνεπάγονται, Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.

 
Ανεμβολίαστοι αναστολή σπουδών
05 Σεπ 2021 00:25

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Στα μαθήματα του εξαμήνου θα μπορούν να εγγράφονται μόνο εμβολιασμενοι, αν θέλετε ανοικτά πσνεπιστήμια. Ούτε μπράβοι ΔΕΠ στις ειδόδους ούτε άλλη μια χρονιά χωρίς φυσική παρουσία. Οποιος δεν μπορεί να εγγραφεί δεν έχει λόγο να έρθει και στο μάθημα. Απλά πράγματα.

 
Μέλος ΔΕΠ (2)
04 Σεπ 2021 23:34

- να μην ξεχνάμε ότι πολλά μαθήματα γίνονταν σε αίθουσες των 50 τ.μ. με 20 και 30 άτομα, που θα βρεθούν ξαφνικά οι υποδομές (αίθουσες, διδάσκοντες, απολυμαντές, φύλακες κλπ) όταν τώρα θα πρέπει εκεί να κάνουν μάθημα 5-7 άτομα;
- τι θα γίνει με τα άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες με υποκείμενα νοσήματα (αυτό δεν ακούγεται πια, λες και ξεχάστηκε ...)
- το ότι κάποιος είναι εμβολιασμένος δεν σημαίνει ότι δεν είναι φορέας (!!!)
- νομίζω πως ούτε το Υπουργείο ξέρει πως ακριβώς να κινηθεί και το «δια ζωσης» προβάλλεται απλά και μόνο γιατί «ακούγεται καλά» στα αυτιά των φοιτητών
- φοβάμαι θα γινει χαμός και θα το διαπιστώσουμε όταν δυστυχώς θα είναι πια αργά

 
Μέλος ΔΕΠ
04 Σεπ 2021 20:44

Ανεφάρμοστα μέτρα μόνο και μόνο επειδή έχει ληφθεί πολιτική απόφαση να γίνουν τα μαθήματα δια ζώσης λόγω οικονομικών επιπτώσεων.
Εγώ πάντως μόλις δω φοιτητή να έχει μάσκα κάτω από την μύτη ή να μην την έχει έφυγα από την αίθουσα.....

 
Σωστή πρόταση
04 Σεπ 2021 20:32

Ο έλεγχος θα μπορούσε να γίνεται πριν την είσοδο των φοιτητών στο κτήριο κάθε σχολής από φύλακες ή σεκιούριτι. Λύσεις υπάρχουν. Θέληση υπάρχει?

 
ΜΑΡΙΑ
04 Σεπ 2021 20:07

Η καλύτερη λύση είναι η εξ αποστάσεως διδασκαλία για τις θεωρίες και η δια ζώσης για τα εργαστήρια.

 
και αλλο μελος ΔΕΠ
04 Σεπ 2021 17:55

Αμφιθεατρο τμηματος σχολης θετικων επιστημων ΕΚΠΑ, κανονικες θεσεις 70, χωρις εξωτερικα παραθυρα, με ανακυκλωμενο αερα που υπο κανονικες συνθηκες εχει δυσαρεστη οσμη απο την πρωτη ωρα λειτουργιας: Τις πρωτες εβδομαδες και ειδικα στα μαθηματα των πρωτων ετων, οι φοιτητες καθονται στα σκαλοπατακια του αμφιθεατρου, στην εδρα και πολλοι φερουν δικα του καθισματα. Εχω μοιρασει 120+φυλλα του μαθηματος και δεν εφτασαν.

Μετα απο τετοια κατασταση, πιστευει κανεις οτι θα τηρηθουν οι προδιαγραφες covid στα αμφιθεατρα; Οποιος το λεει (οπως πχ διαβαζω ανθρωποι του Υπουργειου) ειναι απλα ασχετοι και θα προκαλεσουν μεγαλα προβληματα.

 
Διαδικασια ελεγχου
04 Σεπ 2021 14:22

αναζητειται....
Το Πανεπιστημιο ειναθ χωρος που μπαινει οποιος θελει(ακομα και ανθρωποι που δεν εχουν καποιο λογο να μπουν).
Καποιοι μπαινουν για βολτα, καποιοι για παρεα με φιλους/ες, καππιοι για να παρακολουθησουν μαθημα, καποιοι για να φανε στο εστιατοριο, καποιοι για να περασει η ωρα τους στα δασακια....
συνεπως ελεγχος σε εξωτερικη πυλη για εμβολιασμενους ΔΕΝ μπορει να γινει.
Μονι σε κλειστους χωριυς (π.χ. εστιατοριο, κυλικειο, αιθουσα)
Αντε, στο εστιατοριο να υπαρχει καποιος υπευθ., το ιδιο και στη βιβλιοθηκη, τι γθνεται ομως σε αιθουσα 200 ατομων οπου μπαινοβγαινει κοσμος κατα τη διαρκεια του μαθηματος;
Συγγνωμη, αλλα η δικη μου δουλεια ειναι να διδασκω κι οχι να κανω τον ελεγκτη δημοσιας υγειας ανα 3 λεπτα

 
Καθηγητής
04 Σεπ 2021 14:14

Το πρόβλημα είναι αν έχει εμβολιαστεί ή αν νοσεί;

Το πρόβλημα είναι αν νοσεί κάποιος και το μεταδίδει. Άρα το σωστό θα ήταν να ελέγχονται όλοι με τεστ. Αφού αυτό δεν νομοθετήθηκε, για τους δικούς τους λόγους, το μόνο που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να φοράνε όλοι τη μάσκα τους, να χρησιμοποιούν τα αντισηπτικά τους και να τηρούν αποστάσεις.

Και όχι υφασμάτινες που κοροϊδεύουν τον κόσμο αλλά τις μάσκες που πραγματικά προστατεύουν και εμάς και τους γύρω μας, δηλαδή αυτές που τηρούν το ευρωπαϊκό πρότυπο (κοινώς τους κώνους).

Όλοι οι άλλοι προβληματισμοί είναι για να αποπροσανατολίζουν και ειδικά το επιχείρημα που απευθύνεται σε ανθρώπους με IQ < 100 πως όσοι είναι ανεμβολίαστοι είναι επικίνδυνοι.

 
Polar_Fish
04 Σεπ 2021 13:18

Πύλη εισόδου δεν υπάρχει σε όλα τα ΑΕΙ και ειναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Θέλει πολυ προσοχή το θέμα του ανοιγματος των ΑΕΙ. Δεν μπορεις να έχεις τοπικο lockdown και πληρως ανοικτά ΑΕΙ.

 
ΜΙΚ
04 Σεπ 2021 13:10

Τίποτα από τα προτεινόμενα δεν είναι εφαρμόσιμο. Όλη την αστυνομία να φέρουν στις πύλες εισόδου των πανεπιστημιουπόλεων ή των κτιρίων ή των αμφιθεάτρων, τίποτα δεν θα καταφέρουν. Ένα χάος και τίποτα άλλο. Και φυσικά οι διδάσκοντες δεν πρόκειται να δεχτούν να εμπλακούν σε οποιαδήποτε διαδικασία ελέγχου του τύπου εσύ ναι, εσύ όχι. Δεν είναι αυτή η δουλειά τους. Απλά, μπαίνουν όλοι! Εμβολιασμοί, διπλές και τριπλές μάσκες, αντισηπτικά διαλύματα και ο σώζων τον εαυτόν σωθείτω!

 
Μέλος ΔΕΠ
04 Σεπ 2021 11:37

@ ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ104 Σεπ 2021 10:26
Η Πανεπιστημιούπολη του ΕΚΠΑ που εκτείνεται μεταξύ Ιλισίων, Ζωγράφου και Καισαριανής ξέρετε πόσα σημεία έχει για να μπαίνουν οι φοιτητές; Πως ακριβώς θα γίνεται ο έλεγχος εκεί; Γνωρίζετε πως υπάρχει αστικό λεωφορείο που μεταφέρει φοιτητές εντός της Πανεπιστημιούπολης; Θα σταματάει ο security το λεωφορείο για να κάνει έλεγχο;

 
Ελμεπα φοιτήτρια
04 Σεπ 2021 10:57

Μόνο εξ αποστασεως!!!! Τ αλλα ειναι παρακινδυνευμενες επιλογές ίσως εργαστήρια δια ζώνης που είναι μικρές ομάδες κι αυτά με διαρκή έλεγχο τα αει να συνέλθουν θα κολλήσουμε όλοι στ αμφιθέατρο!!!

 
ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ1
04 Σεπ 2021 10:26

Συμφωνώ απολύτως με τον έλεγχο των φοιτητών/τριων στις πύλες εισόδου. Είναι το αυτονόητο. Δεν πρέπει να μπαίνουν συνολικά στους χώρους των Πανεπιστημίων ανεμβολίαστοι, χωρίς κατάλληλα έγγραφα νόσησης κτλ, ειδάλλως δεν έχει νόημα ο έλεγχος.

Αναφορικά με την Κύπρο, να σημειώσω ότι έχει κυρίως ιδιωτική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Υπάρχουν άλλοι λόγοι στις αποφάσεις τους για την παράδοση των μαθημάτων, οι οποίοι σχετίζονται καθαρά με την καταβολή διδάκτρων. Εμείς έχουμε υποχρέωση να παρέχουμε μάθημα είτε δια ζώσης είτε εξ' αποστάσεως. Δεν θα κάνουμε ένα μάθημα δια ζώσης και ακολούθως το ίδιο μάθημα εξ' αποστάσεως, ούτε μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονη μετάδοση του μαθήματος, καθώς, όπως θα θυμάστε από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, κάτι τέτοιο προσκρούει νομικά. Δεν πρέπει να επωμιστούμε την ανευθυνότητα ή τον ωχαδελφισμό κανενός. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες των επιλογών και των πράξεών του, τόσο σε ατομικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Πλέον υπάρχει εμβόλιο, μην το ξεχνάμε. Ίσως αυτό να είναι και ένα κίνητρο στους φοιτητές/τριες για εμβολιασμό.

 
Θανάσης
04 Σεπ 2021 09:48

Δεν γίνεται παντού αυτό. Στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΚΠΑ δεν γίνεται αυτό. Όπως και σε πολλά άλλα. Θα πρέπει κάθε πανεπιστήμιο να δει τις ιδιαίτερες συνθήκες σε κάθε περίπτωση.

 
Dario Moutso
04 Σεπ 2021 09:12

@covidcheck 03 Σεπ 2021 23:21

Αυτά τα οποία γράφετε είναι ανεφάρμοστα.
Ο φύλακας πιθανόν να ξέρει το προσωπικό του ΑΕΙ (εκπαιδευτικό διοικητικό).
Νομίζετε ότι οι φοιτητές θα δείχνουν φοιτητική ταυτότητα στον φύλακα;
Νομίζετε ότι οι φοιτητές θα επιτρέψουν να καταγράφονται όταν μπαίνουν στο ίδρυμα.
Πολύ επικίνδυνα αυτά που γράφετε...

 
Απορία
04 Σεπ 2021 07:18

Αφού στα ΑΕΙ τα μαθήματα είναι διαλέξεις και δε έχουν σχέση με τα μαθήματα όπως γίνονται στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, γιατί να μην είναι δια ζώσης μόνο τα εργαστήρια ή τα υποχρεωτικά μαθήματα ; Ο έλεγχος στα εργαστήρια θα είναι πολύ ευκολότερος αφού σ' αυτά συμμετέχουν 15 - 20 φοιτητές ανά γκρουπ. Και μάλιστα η τηλεκπαίδευση στα ΑΕΙ προσφέρει ένα σωρό πλεονεκτήματα (παρουσιάσεις powerpoint, προβολή video, ιστοσελίδων, youtube κλπ κλπ).

 
Κώστας
04 Σεπ 2021 01:10

Αντί να ασχολούμαστε με το παράνομο της διάκρισης μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολιαστων, ασχολούμαστε με το ποιος θα κάνει τον έλεγχο... διαίρει και βασίλευε
...

 
Σονια
03 Σεπ 2021 23:48

Τα αει πρεπει να συνεχίσουν διαδικτυακά εκτός κλινικών και εργαστηρίων τι τους θέλουμε στ αμφιθέατρο για να υπάρχει διασπορά με τη δέλτα να καλπάζει και τη κολομβιανή μετάλλαξη προ των πυλων;;;;με τη μετακίνηση από περιοχη σε περιοχη θα αρχίσει να φαίνεται το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν υπάρχει ασφαλιστική δικλείδα για το άνοιγμα των αει δεν είναι το πανεπιστημιο δημοτικό σχολείο η λυκειο!!! Τα θέματα είναι διαφορετικά και πιο σοβαρά οι φοιτητές είναι ενήλικες αντιδρουν διαφορετικά στον έλεγχο και τι θα γίνει δηλαδή το δεπ των αει θα κάνει τον αστυνομικό;;;;έλεος!!! Διαδικτυακό μάθημα μέχρι να προχωρησει ο εμβολιασμός!!!!

 
covidcheck
03 Σεπ 2021 23:21

Πολύ καλά τα λέει ο Καθηγητής του ΠΑΔΑ.

Ολες οι πανεπιστημιουπόλεις του ΠΑΔΑ έχουν πολλαπλές εισόδους. Ας εφαρμόσουν ελέγχους σε αυτές χρησιμοποιώντας τους φύλακες. Οποιος φοιτητής/υπάλληλος/καθηγητής/συνεργάτης δεν καλύπτει τα κριτήρια του νόμου να του απαγορεύεται η είσοδος. Αν επιμένει να μπει τότε να τον αφήνουν(για να αποφευχθούν φασαρίες)και να σημειώνουν τα στοιχεία του, τα οποία στην συνέχεια προωθούν στην διοίκηση του ιδρύματος.
Ας αποφασίζει η διοίκηση του ιδρύματος στην συνέχεια πως να το χειριστεί (πχ καταγγελία σε αστυνομία, αποβολή για ένα εξάμηνο εφόσον είναι φοιτητής, παρακράτηση μισθού για υπάλληλο/καθηγητη, κτλ).

 
river
03 Σεπ 2021 21:19

Και στην πύλη μπορεί ν ερθει καποιος και να θέλει ντε και καλά να μπει. Αφήστε που σε ορισμένα ιδρυματα υπάρχουν 2 είσοδοι.

 
Λογικό
03 Σεπ 2021 21:07

Αλλά αν πει κάποιος ότι μπαίνει στην πανεπιστημιούπολη για βόλτα σε ανοιχτό χώρο;

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.