Οδηγίες προς σχολεία και ΑΕΙ για τις δηλώσεις των διαγνωστικών τεστ στη νέα πλατφόρμα EduPass.gr

Δείτε και το βίντεο με τις οδηγίες

05/10/2021

Ενημερώθηκε: 05/10/2021, 11:35

Άκουσε το άρθρο

 Οδηγίες προς σχολεία και ΑΕΙ για τις δηλώσεις των διαγνωστικών τεστ στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα EduPass.gr, εξέδωσε το υπουργείο παιδείας.

  • Πατήστε εδώ για να ανοίξετε τις οδηγίες προς Διευθυντές σχολείων
  • Πατήστε εδώ για να ανοίξετε τις οδηγίες προς    Διαχειριστές και Χειριστές Θυρίδας ΑΕΙ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

 

Σχόλια (7)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
|

Μία από τα ίδια. Το ΑΦΜ μου είναι λάθος. Δε δουλεύει.

Poyet
|

Καλημέρα σας,
Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι η πλατφόρμα edupass δεν έχει ακόμη ανοίξει για τη δευτεροβάθμια και πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Θα ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες με εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας.
Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι η Ομάδα Υποστήριξης Κωδικών Δ.Δ δεν έχει αρμοδιότητα για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Για επιχειρησιακές ή τεχνικές ερωτήσεις παρακαλούμε να απευθύνεστε είτε στο Υπ. Παιδείας

Ερώτηση: Κι άλλη εγκύκλιος θα έρθει; Και μην μας τρέχετε όταν δεν είστε έτοιμοι, τόσο δύσκολο να καταλάβετε στο ΥΠΑΙΘ ότι μας ταλαιπωρείτε;

Επιτελικό σε zip?
|

Με EduPass.... πουθενά δεν πας! Η μια πετυχεσιά μετά την άλλη.

Δντης2
|

επιβεβαιώνω και γω πως δίνοντας το ΑΦΜ μου ως password στο κλειδωμένο ZIP αρχείο, δεν το δέχεται !!!
Είμαι Δντης στο σχολείο μου 5 χρόνια.... Αναρωτιέμαι αν έχουν ορίσει ως κωδικό το ΑΦΜ του Δντη πριν το 2015 !!

@ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
|

Έχετε δίκιο- και σε μένα δεν ανοίγουν τα συμπιεσμένα αρχεία όταν τα εξάγω και βάζω το ΑΦΜ. Και, επίσης, προσθέτω κάτι στον προβληματισμό σας : Πότε θα προλαβαίνει ένας Διευθυντής ενός σχολείου 260 μαθητών , όπως π.χ. είναι το δικό μου να ελέγχει ένα αρχείο excel όπου θα είναι όλοι οι μαθητές χωρίς να υπάρχει ένδειξη του τμήματος στο οποίο ανήκουν;

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
|

Ακολούθησα όλη τη διαδικασία. Εξήγαγα το συμπιεσμένο αρχείο με τα αρχεία xls και csv και όταν μου ζητήθηκε το password για να το αποσυμπιέσω και να το ανοίξω, τοποθέτησα το ΑΦΜ μου, όπως ορίζει. Αλλά δεν είναι αποδεκτό και φυσικά δεν ανοίγει το αρχείο. Άλλη μία γραφειοκρατική ηλιθιότητα, που αντί να διευκολύνει τη διαδικασία ελέγχου, μας κάνει τη ζωή δυσκολότερη! Εάν οι μισοί μαθητές το δηλώνουν ηλεκτρονικά και οι άλλοι μισοί όχι, θα πρέπει να εκτυπώνουμε τις μισές καταστάσεις, να τις μοιράζουμε στους διδάσκοντες και να ελέγχουμε κατόπιν κα τους άλλους μισούς. Εάν αυτό δεν είναι χρονοτριβή, κατασπατάληση πόρων (2 φορές την εβδομάδα), τότε τι είναι; Κανένα ηλεκτρονικό πρωτόκολλο μπορούν να φτιάξουν οι ανίκανοι; Μόνο τη διασύνδεση 2-3 βάσεων δεδομένων, που κι αυτή δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι νόμιμη και διασφαλίζει και τα προσωπικά μας δεδομένα...!

Γεωργοδασκαλος
|

Και απουσιολόγος ο Διευθυντής... Τελικά οι άριστοι ανταμείβονται... Άντε τώρα να τους εξηγήσεις πως με τον ψηφιακό αναλφαβητισμό πολλών -κατά τα άλλα ειδημόνων γονέων και όχι μονο- το μόνο που περιμένω είναι μπάχαλο για να μην πω τον γαλλικό όρο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ